Φωτογραφίες απο τη φωτιά στην Ανατολική Αττική

Billy the Kid

Moderator
Staff member
Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Το μέτωπο της πυρκαγιάς όπως φαινόταν απο τα Στύρα Εύβοιας το Σάββατο στις 09:00 το πρωί. Όπως βλέπουμε την φωτογραφία, το Γραμματικό είναι δεξιά, εκει που φαίνεται να ξεκινούν οι καπνοί και ο Μαραθώνας στη μέση.
Σε πρωτο πλάνο τα "δικά μας" καμμένα απο την καταστροφή του 2007.

attachment.php

Attachments

• fire.jpg
    fire.jpg
    147.5 KB · Views: 2
Last edited:
Γρηγόρη έχει ήδη ανοίξει από εχθές νήμα στην Εκτός.
Οπότε ας βάζουμε εκεί τις φωτογραφίες για να είναι μαζεμένες

Βασίλη, αυτό είναι; http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=48026
Δέν βρήκα κάτι άλλο.
Φροντίζω ν' αποφεύγω τη συμμετοχή μου σε θέματα με πολιτικές προεκτάσεις.

Δεν παίζει πολιτική, μη έχεις πρόβλημα... κάποιες μικρές εξαιρέσεις ήταν

Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Το μέτωπο Μαραθώνα-Γραμματικού όπως φαίνεται τώρα Κυριακή βράδυ λίγο μετα τις 21:00 απο το σπίτι μου στα Στύρα Εύβοιας

attachment.php

Attachments

• fire2.jpg
    fire2.jpg
    109 KB · Views: 1
Last edited:
Τελικά, αυτό το θρέντ...

-Θα το καθαρίσουμε απ' τα πλεονάσματα ώστε να μείνει (άν μείνει κι άν υπάρξουν συμμετοχές) ως φωτογραφική ιστορία του φόρουμ;
-Θα το σβήσουμε;
-Να βάλω κι άλλες φωτογραφίες;
-Να μή βάλω καθότι βρίσκεται υπ' ατμόν;
-Να γράψουν τη σκέψη τους όσοι φαίνεται οτι το διάβασαν ή όχι, μπάς και πάει χαμένος ο κόπος τους;

-.... Να τ' αφήσουμε στη λήθη του σκρόλ των προηγουμένων σελίδων, ώστε να ξεχαστεί κι αυτό σάν αρκετά άλλα;

Με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό στο (αμισθί παρεχόμενο στο φόρουμ τούτο, εις βάρος του ελευθέρου χρόνου τους κι άνευ καμμίας απολαβής) έργο των συντονιστών,

Γρηγόρης Νάκος.

Όπως και νά'χει, αυτά τα λίγα που μπόρεσα κι άντεξα να καταγράψω, εν μέσω, είτε βροχής απο στάχτη συνεπικουρουμένης απο σταγόνες ύδατος προερχόμενες απο τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα, είτε καπνών που έκαναν αποπνικτική την γύρω ατμόσφαιρα, υπάρχουν εδώ:
http://picasaweb.google.gr/nakosgrg/220809#

Last edited:
Γρηγόρη γιατί δεν τα βάζεις στο άλλο θέμα ????

Δεν είσαι ο μόνος που δεν θέλει να μπει σε πολιτικές κουβέντες, είμαστε και άλλοι...

Re: Απάντηση: Φωτογραφίες απο τη φωτιά στην Ανατολική Αττική

Λοιπόν, ας αφήσουμε το thread αυτό ως καθαρά φωτογραφικό, αποφεύγοντας πολιτικές τοποθετήσεις και σχόλια.
Γρηγόρη έβγαλες άλλες?

επιτέλους....-bye-

Απάντηση: Re: Φωτογραφίες απο τη φωτιά στην Ανατολική Αττική

Γρηγόρη γιατί δεν τα βάζεις στο άλλο θέμα ????

Δεν είσαι ο μόνος που δεν θέλει να μπει σε πολιτικές κουβέντες, είμαστε και άλλοι...

Διότι στο Site αυτό, όπως και σ' αρκετά άλλα, παρακολουθώ μόνο τα φωτογραφικά και κάποια τεχνικά θέματα.

Παρόμοια ενεργώ και σ' άλλους ιστότοπους που αφορούν -για παράδειγμα- τη μοτοσυκλέττα (ναί, με δύο "τ" το έγραψα) .

Αυτή είναι η άποψίς μου κι έτσι ενεργώ / λειτουργώ.

Τα λοιπά, μπορώ / θα μπορούσα άν ήθελα, να τα εκφράσω σε διάφορους άλλους, κατάλληλους και δεκτικούς προς τούτο κουτσομπολίστικους ιστότοπους, συγχρωτιζόμενος μέ κάθε λογής "παντογνώστες" κι "επι παντός του επιστητού" ...

Επίσης κι όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος του πόστ σου
συμφωνώ μαζί σου.
Πλήν όμως δέν βρίσκομαι εδώ για να "διορθώσω" κάποια, κατα την ταπεινή μου γνώμη "κακώς κείμενα", ούτε για να πείσω κανέναν για τις απόψεις μου και την απαρέγκλιτη ορθότητά τους.
Βρίσκομαι εδώ για να συζητήσω εποικοδομητικά πάνω στα εξειδικευμένα περί του ενδιαφέροντός μου θέματα και μόνον.

Και για να ΜΗΝ σοβαρευόμαστε, καθότι το παρατράβηξα μου φαίνεται...
Καλά, αυτό το τελευταίο, αυτό ντέ, το "γιατί βρίσκομαι εδώ", παρέα με κανα τσίπουρο ή καναν καφέ, θά' ταν το καλύτερο...

Last edited:
Δυο απο μενα,τραβηγμενες σημερα απο την δουλεια μου στο Κρυονερι.

Η πρωτη πρωινη οταν τα ελικοπτερα εσβησαν τις τελευταιες μικροεστιες στο βουνο στον Αγ Στεφανο.

3852842333_9be546ef79_b.jpg

Η δευτερη μεσημερι,μετα τον ανεφοδιασμο τους,επιστρεφουν προς Ν Μακρη.

3852845547_20ac938f15_b.jpg