Φωτογραφίες από το καινούριο μουσείο της Ακρόπολης

και μια στη βεράντα της καφετέριας.

4125918664_60902c27e0_o.jpg

Και αυτη με το παιδακι με τα ροζ ρουχαλακια ειναι ωραια.Οι γκρι τονοι πιστευω ταιριαζουν με το χρωμα αυτο.Και ειναι και λιγο συναισθηματικη η ληψη.

Αυτή θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν αφίσα κατά των θέσεων του Παπαθανασίου, εάν φαινόταν λιγάκι καλύτερα ένα μικρό μέρος του Ιερού Βράχου.

Πολύ καλή αυτή Ιωσήφ. Μου αρέσει πολύ ο φωτισμός και η αντίθεση που κάνει το κόκκινο μπλουζάκι. Εξαιρετικό και το καδράρισμα.

Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από το καινούριο μουσείο της Ακρόπολης

Η δεύτερη μου αρέσει πολύ ως σύνθεση (και για τον υποβλητικό φωτισμό της που ήδη αναφέρθηκε στην πρώτη)

Αφήνουν μέσα φωτό Ιωσηφ ή ισχυει η απαγορεύση ?

Ευχαριστώ, Κώστα.
Οι φωτογραφίες είναι από επίσκεψη το 2016.
Υπήρχαν χώροι που επιτρεπόταν η χρήση, εννοείται χωρίς φλας, και χώροι που απαγορευόταν.
Δεν ξέρω τώρα τι συμβαίνει.

Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από το καινούριο μουσείο της Ακρόπολης

Βάζω και εγω μια παλιά μου απο το πολύ μακρινό 2009 (ημουν απο τους τυχερους που μπηκα το πρωτο τρίμηνο που επιτρέπονταν παντού η φωτογράφηση), απο τους άτυχους φωτογράφους γιατί κράτησα μόνο αρχεία jpeg ,

μηχανή η Olympus E3 (10mpx) , φακός ο Zuiko pro 7-14mm, ΙSO400, f=7.1, S=1/200
αν θυμάμαι την ειχα ξανανεβάσει αλλά δεν την βρίσκω στο νήμα, ισως υπάρχει και δευτερο θα το ψαξουμε.

P6231554.jpg

Ωραίες λήψεις, το 2019 που πήγα τελευταία φορά, επιτρεπόταν η φωτογράφιση από τον 1ο όροφοα και πάνω.