Φωτογραφιες φθινοπωρου

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εδώ έχει μπεί το φθινόπωρο για τα καλά... Τί φθινόπωρο δλδ, στην Βαυαρία είχαμε κιόλας το πρώτο χιόνι χθες το βράδυ. Εδώ δεν έχει χιονίσει βέβαια ακόμα, η θερμοκρασία κρατιέται σταθερά γύρω στους 12, και έχουν ξεκινήσει οι βροχές.

Σημερα πηγα για μπανιο...πρεπει να ειχε 28-29 βαθμους το μεσημερι εδω Ηρακλειο :fahne90:

Μ'αρεσει περισσοτερο η 3η με το παγκακι :smile:

Alex έχω φάει -15C Βερολίνου (για μερικές μέρες μόνο...), οπότε δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο :fahne90:

Nikon FM2

5409751259_1d8d2a5861_b.jpg

Sony DSC-W50

5409747685_c6c86e57a4_b.jpg

Στην πρώτη μου αρέσει η ανάδειξη του κεντρικού θέματος, στην δεύτερη η πέτρα είναι λίγο "καμένη" πάνω δεξιά...

Re: Απάντηση: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Φιλμ? Βασίστντας?

:flipout:

Doch! Das ist film.Ειναι slides που τα εχω τραβηξει χρονια πριν και τα εχω αντιγραψει με πατεντα....Με ενα slide viewer σφηνωμενο στον φακο μιας compact....Το original ειναι αριστο.

Κι εδω, μαλλον, μας αποχαιρετησε το φθινοπωρο... μιλαμε για πολυ φυλλο πεσμενο, μα πολυ...!!!

Τώρα και με τους αέρηδες πέφτουν και τα τελευταία. Έτρεχα προχθές στο δασάκι και έβρεχε φύλλα! Εντυπωσιακή σκηνή και δεν είχα μαζί ούτε iPhone να το τραβήξω...

Καμια φορά μαζεύονται και κάνουν ενδιαφέροντα σχήματα. Ρομαντική εποχή το φθινόπωρο...

Autumn Heart by AlexTheodin, on Flickr

Sony Nex 7
Mir 20M 20mm f/3.5 στον Mitakon Lens Turbo για πραγματικά 20mm

Τώρα και με τους αέρηδες πέφτουν και τα τελευταία. Έτρεχα προχθές στο δασάκι και έβρεχε φύλλα! Εντυπωσιακή σκηνή και δεν είχα μαζί ούτε iPhone να το τραβήξω...

Καμια φορά μαζεύονται και κάνουν ενδιαφέροντα σχήματα. Ρομαντική εποχή το φθινόπωρο...

Autumn Heart by AlexTheodin, on Flickr

Sony Nex 7
Mir 20M 20mm f/3.5 στον Mitakon Lens Turbo για πραγματικά 20mm

Φοβερή φωτογραφία! Αλλά και ο MIR 20 είναι φακουδάρα!

Doch! Das ist film.Ειναι slides που τα εχω τραβηξει χρονια πριν και τα εχω αντιγραψει με πατεντα....Με ενα slide viewer σφηνωμενο στον φακο μιας compact....Το original ειναι αριστο.

Πάνο δεν ήξερα για αυτό το κρυφό σου ταλέντο, μπράβο σου και πάλι μπράβο! Υπέροχεςοι φωτογραφίες σου!!

ο απογευματινός φθινοπωρινός ήλιος στον εθνικό δρυμό της Οίτης

Πολύ ωραία η σύνθεση με τον ήλιο στο κάδρο, θα ήθελα λίγο λιγότερο κόντραστ και κορεσμό στην επεξεργασία. Να εκμεταλλευτείς το flare δλδ.