Φωτογραφιες φθινοπωρου

Πάρα πολύ όμορφες και αντιπροσωπευτικές εικόνες φθινοπώρου. Λίγο σφικτό κάδρο στην 2η & 3η αλλά και οι 4 είναι απίστευτες. Πες μας και που είναι μπας και μας πάει ο δρόμος μας

Ας όψεται ο prime :p. Ιάσιο Ρουμανίας είναι, περιοχές Bucium και κοντά στο βοτανικό. Αν βγάλει κάποιον εδώ ο δρόμος, ας στείλει ένα μήνυμα.. :ADFADF1:

Μακάρι να ερχόμουν προς τα εκεί .. αλλά εμένα η τύχη μου με τραβάει προς άλλα μέρη.
Από Ιανουάριο ξενιτεύομαι πάλι και εγώ, αυτή την φορά προς μέρη μακρινά, εξωτικά και ονειρεμένα ..

Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Απέχουν τουλάχιστον 2.5-3 ώρες από 'μένα και δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο μέρος να πάω..

πολυ ωραια Κωστη!

Τασο, εκει δεν ειχε τον πυργο ο βοεβόδας Βλαντ Β' ?

DSC_8396_zpswvfj3nev.jpg

Απάντηση: Re: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Από Ιανουάριο ξενιτεύομαι πάλι και εγώ, αυτή την φορά προς μέρη μακρινά, εξωτικά και ονειρεμένα ..

Εμένα πάλι μου αρέσει αυτό , γιατί είμαι σίγουρος πως θα μας τα μεταφέρεις πιο καθαρά (βλέπε λούστρο) και από το εάν είμαστε εκεί !!!

Εύχομαι να είναι αρκετά καλύτερα από ότι φαντάζεσαι και περιμένεις .

Μία μάζα στη γη Ηλία... τι πάθατε με το Κώστα τι είναι αυτά παιδιά;

Φέτος δεν είδα μανιτάρι ακόμη

πολυ ωραια Κωστη!

Τασο, εκει δεν ειχε τον πυργο ο βοεβόδας Βλαντ Β' ?

Αν και λίγο καθυστερημένα. Φαντάζομαι εννοείς το Bran Castle που βρίσκεται κοντά στο Brasov. Το έχω επισκεφτεί, ΟΚ είναι να το δεις αν είσαι κοντά αλλά προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με κάτι.

Ηλία όμορφη η 1η!