Φωτογραφιες φθινοπωρου

Μπράβο παιδιά πολύ ωραίες , περιμένω πως και πώς το τριήμερο να ανέβω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου μήπως και βγάλω καμιά φθινοπωρινή φωτό αν και εκεί το πάει για χειμώνα ...

μια απο τα παλια...

1398382_10202060058880282_715122934_o.jpg

Δεδομένου ότι η D750 δεν έχει σπαστή οθόνη, πρέπει να έχεις λιώσει κάμποσα παντελονια Κώστα.
Μου δίνουν αίσθηση κινηματογραφικης ταινίας .

Τις φθινοπωρινές εικόνες στην Αυστραλία τις έζησα όταν στην Ελλάδα ήταν καλοκαίρι (τον περασμένο Ιούνιο). Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις μια εποχή μέσα από τα τοπία που γεμίζουν χρώμα και αλλάζουν τόσο χαρακτηριστικά. Για εμένα ήταν κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και στα μάτια μου ήταν σαν ένας πίνακας ζωγραφικής και για αυτόν τον λόγο όποτε είχα ελεύθερο χρόνο, έπαιρνα το ποδήλατο και έκανα ατελείωτες βόλτες στην φύση. Να και μερικές εικόνες (sorry εαν τις έχω ξαναβάλει ). Οσο για το σχόλιο για την σπαστή οθόνη στην φωτογραφική μηχανη .. δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Αυτό που χρειάστηκα ήταν ένα αδιάβροχο για την βροχή και καλύτερη φυσική κατάσταση για τον ποδόγυρο και το ατελείωτο ποδήλατο που χρειάστηκε να κάνω

Last edited:
Απάντηση: Re: Φωτογραφιες φθινοπωρου

ωραιες κωστα αλλα η τελευταια μου αρεσει λιγο πιο πολυ!

Tώρα που φθινοπωριάζει, μια βόλτα στην Στενή, Δίρφυ, Ξηροβούνι είναι ότι πρέπει.:a0210:
Δίπλα σου είναι αν θυμάμαι καλά;

οι παραπανω φωτο απο εκει ειναι την προηγουμενη εβδομαδα.ψηνομαι ομως να φυγω και σημερα..