Φωτογραφιες φθινοπωρου

img0598.png

Ωραία χρώματα. Τα προηγούμενα, ήταν όντως ξεπλυμένα, βέβαια όντως το μόνιτορ που δουλεύεις παίζει ρόλο. Πχ στο μόνιτορ που βλέπω τις δικές μου τώρα (HP 2558) οι δικές μου βγαίνουν αρκετά προς το έντονο (όχι υπερκορεσμένο, δεν είναι αποτέλεσμα saturation αλλά color contrast) σε σχέση με το λαπτοπ όπου δουλεύτηκαν, αλλά οι πιο πάνω σου (όχι οι τελευταίες) παραμένουν υπερβολικά υποκορεσμένες.

ευχαριστω Τασο.

Σιγουρα το οτι δουλευω σε διαφορα μονιτορ αποτελει προβλημα.

DSC_1603.JPG

Πάρνηθα, 22/11/09, στον περιβάλλοντα χώρο του καμμένου πλέον κτιρίου του ΕΟΤ με την άλλοτε επωνυμία "Κυκλάμινο" .

Nikon D300, Nikkor 24-70/2.8, S 1/400, f/5.6, 24(36)mm, ISO 200.
Jpg απο τη μηχανή, καμμία επεξεργασία.

Πολυ καλη με πολυ καλο χρωμα και φωτισμο στην 17αρα Eizo L568 στην ρυθμιση (απο μενου) sRGB.
Τεχνικα νομιζω τελεια αλλα και σαν συνθεση μου αρεσει.
Τα ιδια και για την αλλη με το πολυ καλο ξεφονταρισμα ενω μοιαζει ολο το κλαδι νετ.

4122488102_a8b8314465_o.jpg

1.6s, f14, πολωτικό, στήριξη στο χέρι και στον ...βράχο (όταν δεν παίρνεις τρίποδο, ψάχνεις όπου βρεις)

Από ένα μικρό φθινοπωρινό σετάκι. Όλες με τον Sigma EX 15-30

http://www.flickr.com/photos/30248506@N02/sets/72157622848077368/

Απιστευτη για 1.6s .
Αυτο με την ροη του νερου και αργους χρονους ειναι μαγεια.Τελεια χρωματα.

stgeo,ecopac,ευχαριστω.

Εχουν βγει ωραια τα χρωματα,η χροια τους και ο συνδιασμος των χρωματων σε αυτη,αν και δεν ηταν ετσι στην πραγματικοτητα.

Βεβαια σαν καδραρισμα,παροτι δεν ειναι ασχημη,θα μπορουσε να ηταν και λιγο καλητερη κατα τη γνωμη μου.(κανω αυτοκριτικη τωρα:D)

Καλημερα

Τασο,πηρα την πρωτοβουλια και εκανα ενα κροπαρισμα σε αυτη σου τη φωτο,καθως μου αρεσε σα χρωμα/χροια και αποδοση του κοντραστ-φωτισμου και της ατμοσφαιρας γενικα.

Ετσι μου αρεσει προσωπικα λιγο καλητερα,αν ημουν στη θεση σου και ειχα τη δυνατοτητα να παω παλι εκει,θα τραβουσα καποιες φωτο καπως ετσι.

mg6241.jpg

Καλημερα.Τι εγινε macedonasf,βρηκες τελικα πως γινεται?

Μια φωτογραφιουλα ακομη απο μενα,ενα φυλλο μεσα στο νερο.

img0861i.jpg

Ανεβαζω μια παρομοια με μια που ανεβασα χθες,γιατι μου αρεσει καλητερα το καδραρισμα,η αλλη μου φαινεται λιγο στραβη.Δεν μπορουσα να κανω edit δυστυχως να την αλλαξω στο αλλο ποστ.:o

img111n.jpg