Φωτογραφιες φθινοπωρου

Μια φθινοπωρινη εικονα και απο μενα,απο μια σημερινη βολτουλα...

Εντάξει, τα έστησα, δεν τα βρήκα έτσι αλλά μ'άρεσε σαν τελική εικόνα.
Winter is coming που λένε και στο Game Of Thrones...

Dead nature by fokionas, on Flickr

Τι κανεις ωρε Φωκιωνα και ειναι τοσο crystal clear και ζωντανες οι φωτογραφιες σου?? Η δε φωτο σου με το περιστερι μου εχει μεινει ακομα!!

Στο ίδιο "χρώμα" με τις τελευταίες μια και μπορεί winter is coming αλλα οι τελευταίες μέρες ο ηλιος είναι δυνατός και ο συνδιασμός με τα χρώματα του φθινοπώρου πολύ όμορφος

Last edited:
Ομορφο σετ φωτογραφιων,με τραβηξαν περισσοτερο οι δυο τελευταιες,αλλα και οι αλλες εχουν ωραια ατμοσφαιρα.

Μπράβο NtinNton, πολύ καλές...

Edit: μια μικρή παρατήρηση μόνο, στις δυο τελευταίες σβήσε τις σημαδούρες :a0210:

Φτιάχνω ένα copy layer και το περνάω ελαφρύ Gaussian Blur. Μετά σε αυτό το layer κάνω μια μάσκα, την γεμίζω με μαύρο (για να αποκρύψει όλο το layer με το εφέ) και μετά εφαρμόζω ένα gradient κυκλικό απο μαυρο σε ασπρο. Έτσι μου εμφανίζει ένα κυκλικό μέρος του layer με το εφε το οποίο καταλήγει ομαλά (λόγω gradient) σε πλήρες θόλωμα.

373946_10150408548012511_552897510_9032817_652691284_n.jpg

373946_10150408548082511_552897510_9032818_1797117776_n.jpg

Φωκίωνα πολύ ωραίοι τόνοι. HDR ή κάτι παραπάνω?

Paul δοκιμάζεις το bokeh?:Banane0:
Στα σοβαρά μου αρέσει πολύ το φως πίσω στο κουκουνάρι. Στη 2η τα "σκιερά" παραείναι σκοτεινά IMHO και χάνεται η αντανάκλαση στο νερό. Ο ορίζοντας σου ξεφυγε ή είναι επίτηδες στραβός?

την δευτερη την σκοτεινιασα επιτηδες για να ξεχωρισουν τα πουλια περισοτερο, αλλιως δεν ξεχωριζαν τοσο,ο οριζοντας ξεφυγε μαλλον, γενικα ειναι προχειρες αυτες, για βολτα πηγα και τραβηξα πολυ λιγα....