Φωτογραφιες φθινοπωρου

ευχαριστω πολύ παιδιά !!! μοναδικός τόπος και -ίσως- οι ευγενικότεροι έλληνες που εχω συναντήσει, το ίδιο και στα Γιάννενα. Το άσχημο είναι ότι μπορεί η Ιονία οδός να έκανε το ταξίδι ξεκούραστο πλέον αλλα το κόστος διοδίων + γέφυρα μου κόστισαν περισσότερα απ αυτά που κατανάλωσα σε καύσιμο.

jlCaf4O.jpg

Re: Απάντηση: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Όχι αλλά η σημαία (ας πούμε) στην τελευταία σου, αποσπά την προσοχή...

Και να καταλάβεις έχω και μια επεξεργασμένη χωρίς την σημαία αλλά δεν μου άρεσε να είναι ψεύτικος ο ουρανός πίσω.
Άλλη μια φωτογραφία , περασμένη από το Silver Efex Pro 2 από το Nik Collection κάπου αριστερά πάνω φαίνεται και ένας κόκκος σκόνης στον φακό:
58mK08D.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Χμ , μου αρέσουν καταρχην πολύ πιο πολύ οι έγχρωμες που εχεις βαλει, αντίθετα και οι δυο (η τελευταία και μια προηγοϋμενη) με το συγκεκριμένο φίλτρο του SIlver Effexor pro 2 δεν μου ταιριάζουν τόσο με τη θεματολογία του φθινοπώρου.

Επίσης στην τελευταία δεν μου δίνεις με σαφήνεια το θέμα, αφήνεις κουτσουρεμένο το μνημείο αριστερά στο κάδρο και την σκεπή , εχεις κομμένο το δένδρο ψηλά (όπως και σε μια αλλά πολύ όμορφη έγχρωμη με τον διχαλωτό κορμό) και γενικά το κάδρο μου δείχνει λίγο πρόχειρο και όχι τόσο μελετημένο.

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα, γενικά πρέπει να δώσεις περισσότερο βάρος κατά την λήψη. Ξέχνα για λίγο καιρό την επεξεργασία και τράβα jpeg (ή άντε, jpeg+raw), προσέχοντας εκτός από το κέντρο την περιφέρεια και το φόντο του κάδρου. Αν αυτό που παίρνεις ως τεχνική ποιότητα εικόνας δεν σε ικανοποιεί ασχολήσου και με τις ρυθμίσεις της μηχανής, τα σύγχρονα σώματα παράγουν σπουδαία αποτελέσματα και σηκώνουν άφθονη παραμετροποίηση. Και τράβα ασταμάτητα! :2thumb22sup:

Ευχαριστώ πολύ, τώρα κατάλαβα! Και ναι το ασπρόμαυρο δεν είναι για την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου, καλύτερο θα ήταν το sepia.