Φωτογραφιες φθινοπωρου

Απάντηση: Re: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Ιωσηφ είμαι υπέρ του <παγωμένου > εξώκοσμου νεροϋ , μου άρεσε που το δούλεψες χρωματικά και σε καποιες LE φωτό αλλά θέλει κατά τη γνώμη μου επιλεκτική χρήση στο κάδρο , με ενοχλεί που ξεφεύγει εκτενώς μέσα στα φυλλώματα των δένδρων ως CA.

Τάσο (Racer) πολϋ όμορφες οι φθίνοπωρινες σου (και με εξαετιας μηχανή, δείχνεις έμπρακτα οτι τα παλιά μοντέλα έχουν ψυχή και βγάζουν πολύ όμορφες φωτογραφίες), μπράβο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Πολύ ομορφη η επεξεργασία και η παρουσίαση Ιωσηφ,

αν είχα να πω κάτι ως παρατήρηση ειναι οτι ενω εισπράττω άμεσα οτι ως κύριο θέμα σου είναι τα φθινοπωρινά φύλλα δίπλα απο το ρυάκι το γεφύρι πίσω έχει πολύ δυνατή παρουσία στο κάδρο και ενω δενει πολύ ομορφα θα ήθελα να έχει ακόμη λίγο αέρα προς τα πάνω. Επίσης μου αρέσει η διαγώνια κίνηση στο ρυάκι αλλά ίσως έπρεπε να ήσουν ελαφρως πιο αριστερά τοποθετημένος ή να είχες λίγο πιο ευρυγώνιο κάδρο ώστε να μην χάνεται αριστερά και ψηλά το ρυάκι.

Ευχαριστώ, Κώστα.
Πιο ευρυγώνιο κάδρο δεν έπαιζε (16mm) και ενώ κι εγώ ήθελα να ήμουν πιο αριστερά δεν υπήρχε χώρος.
Ήμουν κολλημένος πάνω σε ένα μεγάλο βράχο και με δυσκολία μπορούσα να χειριστώ τη μηχανή.

Ερώτηση τεχνικής φύσης: η μηχανή είναι Sony A7 πρώτης γενιάς σωστά? Τα χρώματα είναι jpeg ή τα έχεις δουλέψει?