Φωτογραφιες φθινοπωρου

Θαυμάσιες όλες!
Ιδιαίτερη μνεία στην πρώτη του Κώστα (με το παγκάκι), που έδωσε με το κατάλληλο ξεφοντάρισμα την αίσθηση του βάθους.

...Όλ' αυτά στην Αστραλία (που έλεγε κι' η Βασιλειάδου) γίνονται; Δεν πάνε γιά καλοκαίρι εκεί;

Πολύ όμορφη "φθινοπωρινή" παλέτα χρωμάτων! Ωραίο το θέμα, φαντάζομαι θα φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις μιας ξένοιαστης μέρας από κάποια εκδρομή στην εξοχή?

Ευχαριστώ σας, είναι με την γνωστή GM1, raw επεξεργασμένο στο LR με κάποιο από τα πολύ μελετημένα presets της Κας Melissa Marshal (είχε δώσει μια τετράδα δωρεάν μέσω της adobe), και ελαφρά προσαρμοσμένο στα δικά μου γούστα.

Το... εξωτικό τοπίο είναι μια πολύ μικρή τεχνητή λιμνούλα κοντά στο σπίτι μου, περνάω από 'κει σχεδόν καθημερινά, αλλά λόγω περικοπών έχει νερό μόνο όταν βρέχει.

Ωραία σύνθεση, Δημήτρη με "κρεμώδες" bokeh κλπ. Έχει, μήπως, μιά σταλίτσα μπλέ συνιστώσα παραπάνω απ' ότι χρειάζεται ή μου φαίνεται;
Ο 15αρης ή ο 20αρης είναι...;

Έχει μια ελαφρά κρύα απόχρωση η panasonic ακόμα και στα raw, προσωπικά μου αρέσει. Φακός ο 42,5/1,7 εκτός από "ξυράφι" έχει και καλή σταθεροποίηση, οπότε βοηθάει στην GM...

Απάντηση: Re: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Εγώ πάλι θα ηθελα το φόντο πιο μακριά (ο τηλεφακός το πλησίασε) και πολύ πιο ήσυχο ακόμη, το κεντρικό θέμα μου αρέσει πολύ αλλά μου τραβα το βλέμα το backround τόσο όσο !