Φωτογραφιες φθινοπωρου

Καλα, ,μη το δεσεις και κομπο... απλα εκανα εκτενη :slapface: αναφορα επηρεασμενος απο ενα αρθρο που διαβαζα χθες περι background... εκει ελεγε οτι το φοντο πρεπει να ειναι (ελαφρως) πιο σκοτεινο απο το κυριως θεμα και να μην ειναι distracting :violent-smiley-030:

Παντως, την κατεβασα και οταν την ειδα σε πιο μεγαλη αναλυση δεν ειναι και τοσο...χαλια οπως τη σχολιασα στην αρχη... το φυλλο εχει καποια λεπτομερεια που στο σαιτ δεν φαινεται καθαρα...:a0210:

επηρεασμενος απο ενα αρθρο που διαβαζα χθες περι background... εκει ελεγε οτι το φοντο πρεπει να ειναι (ελαφρως) πιο σκοτεινο απο το κυριως θεμα και να μην ειναι distracting

:a0210::a0210:

Μια πρόσφατη φωτογραφία από τον χορτιάτη...
11r7lll.jpg

Καλα, ,μη το δεσεις και κομπο... απλα εκανα εκτενη :slapface: αναφορα επηρεασμενος απο ενα αρθρο που διαβαζα χθες περι background... εκει ελεγε οτι το φοντο πρεπει να ειναι (ελαφρως) πιο σκοτεινο απο το κυριως θεμα και να μην ειναι distracting :violent-smiley-030:

Παντως, την κατεβασα και οταν την ειδα σε πιο μεγαλη αναλυση δεν ειναι και τοσο...χαλια οπως τη σχολιασα στην αρχη... το φυλλο εχει καποια λεπτομερεια που στο σαιτ δεν φαινεται καθαρα...:a0210:

Ελα βρε δε πειραζει τη γνωμη μας να λεμε δεν ειναι κακο!Εχω ξαναπει οτι βρισκω ενδιαφερουσες ολες τις αποψεις!

Racer που ειναι αυτο το ομορφο μερος?Στη θεση σου το κοβω να ειχα βγαλει αρκετες φωτο εκει περα,αν εχεις και αλλες,ανεβασε!

Σημερα κανει κρυο,χειμωνιασε.

Βασικα για να δεις τη φθινοπωρινη φυση βεβαια εδω,αργει λιγο,αν και ειναι αναλογα και το σημειο που βρισκεσαι.Σαφως δεν ειναι οπως εκει πανω παντως!

Παιδιά στην Κρήτη ακόμη να έλθει το φθινόπωρο;

Εδώ (Φλώρινα) χιόνισε χθες για πρώτη φορά.

:idea:

Ισως να έχει ξανασυζητηθεί, αλλά τι θα λέγατε να ανέβαζε ο καθένας, ας πούμε μια φορά την εβδομάδα, μια φωτογραφία από το μπαλκόνι ή το παράθυρό του; Θα έχει ενδιαφέρον (; ) νομίζω, σε βάθος χρόνου, να βλέπαμε τις κλιματικές και άλλες αλλαγές που θα προέκυπταν και κυρίως τις κατά τόπους διαφοροποιήσεις. Νομίζω ότι βοηθάει πολύ σε αυτό η γεωγραφική διασπορά των μελών της κατηγορίας. Αν μάλιστα διάλεγε και το κάθε μέλος ένα συγκεκριμένο κάδρο το οποίο θα διατηρούσε καθ' όλη τη διάρκεια του project θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Για πείτε...

ΥΓ. Αξιολογήστε οι διαχειριστές αν χρειάζεται να μεταφερθεί σε ξεχωριστό τόπικ ή σε αυτό με τα projects.

Ομορφη ατμοσφαιρικη φωτογραφια sateo,μου θυμιζει λιγο βολτουλες που εκανα σε ορεινα μερη στην Κρητη περισυ και ειχε ομιχλη και παρομοια ατμοσφαιρα.

Ευχαριστώ!
Είναι στην Κω,όρος Δίκαιος το πιο ψηλό σημείο που έχουμε εδώ 870 μέτρα,πριν μια εβδομάδα που κάναμε ανάβαση κάποιοι φίλοι!

Πολυ ομορφη sateo!Μεταφερει ακριβως το κλιμα της η φωτογραφια...
Απο την Κω εισαι?Αν ναι,ειμαστε γειτονες(Ροδος)

Και παλι γειτονες ειμαστε,ειμαι στο Αιγαλεω 4 χρονια τωρα!

Συγγνωμη για το off topic παιδια...

Τα μανιτάρια είναι εντελώς φθινοπωρινό θέμα,
σε μια μικρή βόλτα μέσα σε χωράφια αυτό το Σαββατοκύριακο συνάντησα πολλά,
κρίμα που δεν τα γνωρίζω να τα μαζέψω για φαγητό γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ.

Είναι πάντως και ωραίο θέμα για φωτογράφηση.

manitari.jpg

..και τσουπ το χέρι του μικρού ακριβώς την ώρα που ήμουν έτοιμος για το κλικ. Πλάκα έχει και αυτή όμως.

manitari_2.jpg

Να κι άλλο ένα από Πάρνηθα. Πάντως η 2η με το χέρι του μικρού με το κόκκινο μπουφάν είναι σαν εικόνα από παραμύθι.

5132949445_8ae309f73b_z.jpg