Φωτογραφιες Κεφαλων Πικαπ

Αυτη εχει την ιστορια της που ισως πουμε σε καποια φαση. Τωρα, να πω μονο οτι ειναι 30-35 χρονων. Τεως vdh DDT II , επι εποχης Empire Scientific , και νυν με πηνια 12Ω ΒΕΝΖ, αναρτηση ΒΕΝΖ , Micro-ridge ακιδα και αναλογες ρυθμισεις ΒΕΝΖ. Τελικα , back to the roots ................

BENZ SMR MC10-2.jpg

• Like
Reactions: vlad66
Η φωτογραφια ειναι καπως παλια.Ηδη εφυγαν ανεπιστρεπτι και στη θεση τους τωρα ειναι τα γνωστα custom made 7N οπως και σε ολα τα headshells μου.

HL7N1B.jpgHL7N1R.jpg

• Love
Ανκαι πιθανον να την αναφερα ξανα, η jico SAS MM-1.
Για πανω απο 10 χρονια, παραμενει ακλονητα η ΜΜ της επιλογης μου. Αψογη σε ολα της , οσο αυστηρα και να την κρινει κανεις.
Μου γλυτωσε αμετρητες ωρες απο τις πιο ακριβες κεφαλες μου , ενω ταυτοχρονα ειναι ακρως ικανοποιητικη και πληρης .
Εξαιρετος ηχος, tracking !!! Κανενα ιχνος φωτεινοτητας οπως μερικες φορες συμβαινει με sas σε καποιες γεννητριες. Απο την αρχη η jico επελεξε τη γεννητρια αυτη για να προωθησει τοτε την SAS. Αυτη στη φωτο ειναι μια απο τις 30 που κυκλοφορησε τοτε.

SAS MM1B.jpg

• Like
το ίδιο καλό αποτέλεσμα έχουμε και με γεννήτρια philips με sas.. μην πω ένα δυσδιάκριτο κλικ καλύτερο.
συμφωνείς;; IMG_20211027_113413[1].jpg

η ίδια και στις 2 φωτογραφίες φυσικά, είναι η 500 ΜΚ2IMG_20211027_113704[1].jpg

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
το ίδιο καλό αποτέλεσμα έχουμε και με γεννήτρια philips με sas.. μην πω ένα δυσδιάκριτο κλικ καλύτερο. συμφωνείς ;
Ναι στο πολυ καλο αποτελεσμα της 500 ΙΙ , οχι στο λιγο καλυτερο.
Θα ακουσω τις 400 ΙΙΙ & 500 ΙΙ μου ξανα εντος των ημερων και θα σου πω αν αλλαξει κατι.
Επισης την 400 ΙΙ οταν φτασει.

(y)

Last edited:
Μαγνήσιο. Στο αλουμινενιο LT13a ειναι μονιμα η 3600.

Attachments

• AT3600L.jpg
    AT3600L.jpg
    1.8 MB · Views: 26
  • at91r.jpg
    at91r.jpg
    2 MB · Views: 26
Last edited:
  • Like
Reactions: Music matters...
Ενα μικρο JBC 15W χρησιμοποιω μετα που χαλασε ενα επισης μικρο ΑΝΤΕΧ που εχω.
Επισης να χρησιμοποιεις καλο καλάι και μικρη μυτη.

Attachments

• QUAD EUTECTIC SOLDERING.jpg
    QUAD EUTECTIC SOLDERING.jpg
    1.1 MB · Views: 33
  • RAW MATERIALS.jpg
    RAW MATERIALS.jpg
    1.8 MB · Views: 32
Last edited:
H PHILIPS GP-401 MKII με καινούργια nude ελλειπτική aftermarket βελόνα. Πολύ καλός ο ήχος.
Η γεννήτρια μπορεί να δεκτεί και τη jico sas. Λιγο διαφορετικός ήχος απο την GP-500 MKII.

IMG_20220428_123554.jpg