Φωτογραφιες Κεφαλων Πικαπ

καλη κεφαλή,αλλά μου έλειψε η 'γλυκύτητα' της V 15...την έβαλα όμως η φθορά απ' τις 'στραβωμάρες' μου τελευταία είναι εμφανής

Συμφωνώ,αλλά εννοούσα την γλυκύτητα μιας Shure V15 με original stylus,ή με SAS που πήρα πριν πολλά χρόνια πάνω σε Linn Basic plus ,Akito και Ittok..
Επίσης η απίστευτη αναγνωστικότητα που είχε με λερωμένους δίσκους.
Θυμάμαι ακόμα και με υπολείμματα κεριού δεν καταλάβαινε τίποτα.
Πάντως για τα λεφτά της η 95EN είναι πολύ καλή.
Την άκουσα τον Νοέμβριο σε γνωστό.

Τριάντα χρόνων,αλλά άστρωτη,μια απ' τις δυο που έχω, ίσως και μια τρίτη κάπου.
Χωρίς την αντιπαθητική βούρτσα.
Standon 680 η απλή,οι άλλες είναι E .

Attachments

• IMG_20250128_193318.jpg
    IMG_20250128_193318.jpg
    2 MB · Views: 18
  • Wow
Reactions: vlad66
αλήθεια, που έστειλες το κινέζικο SUT ;;;

Σκουπίδια ,μου χάλασε τις Γιορτές ο Κινέζος,.
Είναι δύσκολο να επιστραφεί και γενικά αυτά τα μετρητικά VTA που προτείνεις 3-4 δεν ήρθαν ποτέ.
Να πω ότι είχε 'τοπικό' σύνδεσμο που έφερνε ότι τραβούσε η ψυχή σου πριν 20 χρόνια..
Καμιόνια με καναπέδες ,ρούχα, μπιζού ..και ...Ηi-Εnd από Άπω Ανατολή χωρίς φόρους ...
Αυτά τελείωσαν όμως...λόγω τελωνείων κ.λπ ελέγχων.

Άναβε το φως κανονικά ,αλλά δεν έδινε σήμα...μ εκνεύρισε .
Τώρα αναπαύεται-εν-ειρήνη.

Τριάντα χρόνων,αλλά άστρωτη,μια απ' τις δυο που έχω, ίσως και μια τρίτη κάπου.
Χωρίς την αντιπαθητική βούρτσα.
Standon 680 η απλή,οι άλλες είναι E .
βλέπω προστατευτικό στην βελόνα.
έετσι ήταν από το εργοστάσιο ;;

βλέπω προστατευτικό στην βελόνα.
έετσι ήταν από το εργοστάσιο ;;
Aπ τον τοπικό αντιπρόσωπο έτσι την πήρα αυτήν 10.000 δρχ ,;όπως την βλέπεις ..την 681Ε δεν θυμάμαι, ούτε την άλλη 881 S.

Πάντως αρχές των 90ς όταν έβγαζαν σε 'προσωρινή σύνταξη ' τα δίδυμα πλατό (εννοώ discos,clubs,cafe κ.λπ.) λόγω των cd-Players ,είχαν πέραση κάτι κεφαλές Pioneer ,που ζήτησα και πήρα από επιχειρηματίες 6 μτχ. ..δηλαδή από 3 σετ πλατό..(με τσακισμένα στελέχη ,ακίδες μαύρο χάλι).
Κάπου είναι ,θα τις βρω και θα σου πω..
Όταν 12 πριν γινόταν ο χαμός με τις SAS ,πήρα 2-3 και είδα ότι υπήρχαν και γι αυτές.
Είχαν ένα ακουστικό χαρακτήρα κοντά στις Standon ,αλλά δεν μ ενθουσίαζαν .
Φυσικά δεν τις έβαλα ποτέ σε κάποιο Dual και τα άλλα πλατό μου ..οι εντυπώσεις είναι από άλλους χώρους.
Είναι κάπου και 'λιάζονται'.
Υπάρχει Black Diamond για M75 Shure?
Eπίσης πρέπει να έχω δύο M44 ....Oι shure 'ζωντάνευαν' ακόμα και χάλια ηχογραφήσεις σε επαγγελματικά σετ .
Είχαν κάτι......

Είναι δύσκολο να επιστραφεί και γενικά αυτά τα μετρητικά VTA που προτείνεις 3-4 δεν ήρθαν ποτέ.

δηλαδή παράγγειλες κάτι σαν αυτά και δεν ήρθε ποτέ;;;

Να πω ότι είχε 'τοπικό' σύνδεσμο που έφερνε ότι τραβούσε η ψυχή σου πριν 20 χρόνια..
ποιός είχε 'τοπικό' σύνδεσμο ;;;

Καμιόνια με καναπέδες ,ρούχα, μπιζού ..και ...Ηi-Εnd από Άπω Ανατολή χωρίς φόρους ...
Αυτά τελείωσαν όμως...λόγω τελωνείων κ.λπ ελέγχων.
ότι πάρεις τώρα σε γκατζετάκια, έχουν ένα μικρό VAT και δεν πληρώνεις τίποτα άλλο.. από Ευρώπη έρχονται.
τα προστατευτικά που πήρα για τις Stanton από Γερμανία ήρθαν.. γρήγορα μάλιστα.
Άναβε το φως κανονικά ,αλλά δεν έδινε σήμα...μ εκνεύρισε .
Τώρα αναπαύεται εν ειρήνη.
στην ανακύκλωση θα είχε καλύτερη τύχη νομίζω....

• Like
Reactions: westsound
Aπ τον τοπικό αντιπρόσωπο έτσι την πήρα αυτήν 10.000 δρχ ,;όπως την βλέπεις ..την 681Ε δεν θυμάμαι, ούτε την άλλη 881 S.

Πάντως αρχές των 90ς όταν έβγαζαν σε 'προσωρινή σύνταξη ' τα δίδυμα πλατό (εννοώ discos,clubs,cafe κ.λπ.) λόγω των cd-Players ,είχαν πέραση κάτι κεφαλές Pioneer ,που ζήτησα και πήρα από επιχειρηματίες 6 μτχ. ..δηλαδή από 3 σετ πλατό..(με τσακισμένα στελέχη ,ακίδες μαύρο χάλι).
Κάπου είναι ,θα τις βρω και θα σου πω..
Όταν 12 πριν γινόταν ο χαμός με τις SAS ,πήρα 2-3 και είδα ότι υπήρχαν και γι αυτές.
Είχαν ένα ακουστικό χαρακτήρα κοντά στις Standon ,αλλά δεν μ ενθουσίαζαν .
Φυσικά δεν τις έβαλα ποτέ σε κάποιο Dual και τα άλλα πλατό μου ..οι εντυπώσεις είναι από άλλους χώρους.
Είναι κάπου και 'λιάζονται'.

Υπάρχει Black Diamond για M75 Shure?
Σε έλλειψη την βλέπω στον DaCapo..

Mε τέτοια τιμή (50-55€ περίπου στο σύνολο) δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες φαίνεται...

Δες χαμηλά τα "μεγάλα κυβικά" της Jico... κάτι SAS σε Boron, σε Sappphire .... τολμάς ;;; :cautious:

Eπίσης πρέπει να έχω δύο M44 ....Oι shure 'ζωντάνευαν' ακόμα και χάλια ηχογραφήσεις σε επαγγελματικά σετ .
Είχαν κάτι......
Ήταν Shure... άδικα "κλαίγαμε" όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή κεφαλών ;;;

• Like
Reactions: westsound
Από Κίνα τα 4 ,ήρθε μόνο ένα,,
Αυτό με την φυσαλίδα για τσεκ VTA δύο φορές χάθηκε και ένα απλό.

Σε έλλειψη την βλέπω στον DaCapo..

Mε τέτοια τιμή (50-55€ περίπου στο σύνολο) δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες φαίνεται...

Δες χαμηλά τα "μεγάλα κυβικά" της Jico... κάτι SAS σε Boron, σε Sappphire .... τολμάς ;;; :cautious:

Ήταν Shure... άδικα "κλαίγαμε" όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή κεφαλών ;;;
200% αύξηση απ' το ευλογημένο έτος 2011 που βλέπω το κουτί τώρα.
ανταλλακτική βελόνα των Goldring γύρω στα 350.
Μα πως ν ασχοληθεί ο νέος;
Ο υιός για παράδειγμα που είναι κιθαρίστας, έχει να αναβαθμίσει ενίσχυση, μικρόφωνα , πλήκτρα , χορδές σουπα-μουπες ,να βρει φωνητικά, στούντιο, επιμέλεια, μάνατζερ παραγωγής και τόσα άλλα..
πώς να μπει και γιατί να μπει σ' ένα τέτοιο τούνελ.
Βέβαια ακούγοντας αναπαραγωγή μέσα απ' το σύστημα μου με κάτι που του αρέσει π.χ. black soul ,ένα παίξιμο κάποιου τρακ ενθουσιάζεται, αλλά και πάλι αρκείται σε ότι έχει.
Έδωσε εξετάσεις μ ένα σόλο απ' τραγούδι της Jony Mitchel και του αρκούσε η ακουστική απ' τα ενεργά του ..απ' τα οποία προσάρμοσε και το sample
Οι τιμές στα αναλογικά έχουν ξεφύγει,όπως και στο Hi Fi και σε πολλά άλλα.
Στα αναλογικά όμως είναι απίστευτη η άνοδος.

• Like
Ένα ωραίο βίντεο με θέμα Pickering - Stanton. Tο συγκεκριμένο κανάλι ασχολείται κυρίως με παλιές κεφαλές, τα βίντεο τους αρχίζουν με πληροφορίες και τελειώνουν με συγκριτικό τεστ. Δεν μπορώ να πω ότι ακούω διαφορές αλλά οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες από παλιούς καταλόγους έχουν ενδιαφέρον.

Pickering XSV3000 vs Stanton 881S​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Για όσους αγαπάνε την ΕΜΤ μια εντυπωσιακή συλλογή πικάπ & κεφαλών της εταιρείας

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εσένα γιατί έχει γραμματάκια;

angry-girl.gif

Καλορίζικη! :love: