Φωτογραφικά καταστήματα στην Αθήνα...

Το adorama ,σύμφωνα με την δική μου μικρή εμπειρία, ίσως να μην είναι ότι καλύτερο σε συμβουλές (όπως είπε ο φίλος παραπάνω) και γενικά εξυπηρέτηση , αλλά όταν έχεις κατασταλάξει στο προιόν που αναζητάς είναι μάλλον απο τις καλύτερες λύσεις όσον αφορά το οικονομικό.

Το adorama ,σύμφωνα με την δική μου μικρή εμπειρία, ίσως να μην είναι ότι καλύτερο σε συμβουλές (όπως είπε ο φίλος παραπάνω) και γενικά εξυπηρέτηση , αλλά όταν έχεις κατασταλάξει στο προιόν που αναζητάς είναι μάλλον απο τις καλύτερες λύσεις όσον αφορά το οικονομικό.

Και εγω με ενα πρωτο ψαξιμο αυτο βλεπω...
Επειδη λογικα εχει παραλληλες εισαγωγες -για τις τιμες που εχει- τι εγγυηση δινει? Εχει συνεπεια σε αυτη?
Ο Katerelos στα ιδια πλαισια ειναι?

Απάντηση: Re: Φωτογραφικά καταστήματα στην Αθήνα...

Επειδη λογικα εχει παραλληλες εισαγωγες -για τις τιμες που εχει- τι εγγυηση δινει? Εχει συνεπεια σε αυτη?
/quote]

Απο το Αντόραμα είχα αγοράσει την Canon XL1s (videocamera). Μετά απο δύο μήνες παρουσίασε πρόβλημα -νέκρωσε και μόνο το viewfinder λειτουργούσε- μου την άλλαξαν επι τόπου με καινούρια χωρίς διαδικασίες.

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικά καταστήματα στην Αθήνα...

Απο το Αντόραμα είχα αγοράσει την Canon XL1s (videocamera). Μετά απο δύο μήνες παρουσίασε πρόβλημα -νέκρωσε και μόνο το viewfinder λειτουργούσε- μου την άλλαξαν επι τόπου με καινούρια χωρίς διαδικασίες.

Ένα επιπλέον συν για το adorama λοιπόν :a0210:

Εγώ πάλι που έψαχνα την HV 20 πήγα στο adorama, την παρήγγειλα, μου είπαν ότι μέσα σε μια εβδομάδα με 10 μέρες θα την έχω και μετά από τρεις μέρες με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι ήρθε. Ούτε καθυστερήσεις ούτε τίποτα. Εγγύηση δική τους -όχι intersys- η οποία προβλέπει αντικατάσταση και όχι επισκευή. Αυτά.

Εχει πολύ βαζούρα το Αντόραμα...
Πάντως καλό είναι ν'ακούμε και καμιά καλή κουβέντα για το Αντόραμα, αχρείαστο νά'ναι...

Εμένα με άφησαν ξεκρέμαστο, όταν το 2005 η D70 παρέδωσε πνεύμα και παράγγειλα μετρητοίς την D70s για να έρθει άμεσα με κούριερ ενώ βρισκόμουν επαρχία. Μόλις ήρθε της έκανα ένα τεστ καλού-κακού και προς έκπληξή μου, έβγαζε αρκετά φωτεινά pixel στις χαμηλές ταχύτητες. Μου αρνήθηκαν αντικατάσταση (τους πήρα τηλέφωνο μία ώρα μετά την παραλαβή) και δεχόντουσαν μόνο σέρβις (σε αντίθεση με ότι έλεγαν πριν την αγορά) που θα μου κόστιζε ο κούκος αηδόνι αφού θα έπρεπε να περιμένω πάνω από δέκα μέρες πληρώνοντας διαμονή κλπ εκεί που βρισκόμουν... Στην απόγνωση την έστειλα με κούριερ, αλλά προέκυψε μια επιπλέον καθυστέρηση από το κούριερ οπότε άλλαξα γνώμη και το κάλεσα πίσω τελευταία στιγμή, προτιμώντας "πέντε και στο χέρι".... Δεν τους την πήγα ούτε όταν γύρισα Αθήνα λόγω απέχθειας και έλλειψης εμπιστοσύνης...