Φωτογραφικές εξορμήσεις

paИ-baL

AVClub Addicted Member
2 August 2008
1,507
ειπα να ανοιξω κι εγω ενα thread με το αγαπημενο μου θεμα...

η φωτογραφια στην πραξη...

την τελευταια φορα στο Μοναστηρακι και στο Θησειο... γνωριστηκαμε... τα ειπαμε... τα ηπιαμε... περασαμε πολυ καλα...

αυτο το Σαββατο - αν δεν βρεχει - λεμε με τον Παναγιωτη απο την Χιο να το ξανακανουμε...

οσοι πιστοι προσελθετε...

και λογω της ευχαριστης αλλαγης των θεματων του site ποιυ αφορουν την φωτογραφια, θα προσπαθησω να μαζεψω εδω ολα τα νηματα που αφορουσαν προηγουμενες προσπαθειες επικοινωνιας μεταξυ των μελων... ετσι για να βρισκονται μαζεμενα και να μπορει καποιος ανα πασα στιγμη να καταλαβει οτι το σημαντικοτερο ειναι να βρισκομαστε εκει εξω...

Πανος.

Καλό το ακούω, αλλά αν γίνεται να αποφύγουμε τις ώρες 3-5, γιατί έχω πρόβλημα...

Καλημερα!

Λεω να ερθω αν κανονιστει για το Σαββατο,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Αν τελικα το κανονισετε,μπορειτε να μου στειλετε ενα pm με καποιο τηλεφωνο,να σας παρω να δω που θα βρεθειτε?

εγω παντως δεν μπορω γιατι ειμαι καλεσμενος ευβοια το Σαββατο...και Κυριακη παω βραχατι λογικα..Οποτε im off:p

Πως κι απο τα μερη μας?

Εκκρεμει μια συναντηση δικη μου με τον ncups (να δω ποτε θα αξιωθουμε).

Δεν ερχεστε ολοι προς Κορινθο???:BDGBGDB55:

edit:
Να ξεχυθουμε στον Διωρυγα και στον Προαστιακο...

Έχεις δίκιο vasada. Που θα πάει...

Καλή ιδέα για Κυριακή. Να ξεχυθούμε και στον Ακροκόρινθο, Λουτράκι (ωραία ουζερί)

Η και Στυμφαλία, Τρίκαλα (κοψίδια)...

Πάντως, δεν βλέπω τον καιρό να ευνοεί.Για street ίσως.Αλλά street στα Τρίκαλα...

αν κανονισετε για Κυριακη κατι και δεν παω στον προορισμο μου , τοτε ισως θα μπορω (παρεα με το αισθημα) να κατεβουμε..αλλα μεχρι απογευμα γιατι μετα ειναι και γιορτη και εχουμε υποχρεωσεις :(

εγω θα ειμαι στο Θησειο το Σαββατο στις 8 το πρωι... για κανα μισαωρο θα εχω δουλεια... μετα ειμαι free... αν δεν βρεχει θα κατσω να κανω/ουμε καμια βολτα για φωτογραφια Μοναστηρακι και Πλακα... αν βρεχει και ειμαι μονος μπορει να φυγω... αν ερθει κι αλλος μπορουμε με το ενα χερι να κραταμε την ομπρελα και με το αλλο την μηχανη... το εκανα πριν λιγο καιρο στο Amsterdam... ειχε πλακα...

μηνες μετα...

λεω να κανονισουμε καποιο Σαββατοκυριακο του Οκτωβριου να βρεθουμε καπου, να γνωριστουμε οσοι δεν γνωριζομαστε, να φωτογραφισουμε, να πιουμε καφε, να φαμε, να μιλησουμε...

ας κανουμε το avclub το πιο ενεργο φωτογραφικο διαδικτυακο club στην πραξη...

καλος ο καναπες... αλλα ειναι αλλη η χαρη της βολτας... ειναι αλλη η χαρη της φωτογραφιας...

τι λετε???

Είμαι μέσα, εκτός από το πρώτο ΣΚ 2-3/10. Και επίσης θέλει λίγο προσοχή το πού γιατί κάνουν έργα στον ηλεκτρικό, κι εμείς των βορείων προαστείων έχουμε θέμα. Άλλος?

Έχεις δίκιο vasada. Που θα πάει...

Καλή ιδέα για Κυριακή. Να ξεχυθούμε και στον Ακροκόρινθο, Λουτράκι (ωραία ουζερί)

Η και Στυμφαλία, Τρίκαλα (κοψίδια)...

Πάντως, δεν βλέπω τον καιρό να ευνοεί.Για street ίσως.Αλλά street στα Τρίκαλα...

Ακροκόρινθος... μούμπλε, μούπλε.... πόσο μακριά είναι ;;;;

Από Αθήνα σε 1 ώρα και 20 λεπτά είμαστε εκεί.

Από Κόρινθο 15'

Αν κανονιστεί, ευχαρίστως βγάζουμε δρομολόγιο-πρόγραμμα, εμείς οι ντόπιοι!!!

Εγώ το σκέφτομαι από Θεσσαλονίκη ή από Φλώρινα. Αλλά κολλάω στα έξοδα. Μόνο για πήγαινε έλα στο Ναύπλιο χρειάστηκα πρόσφατα 42 ευρώ σε διόδια.

Πάντως ο Ακροκόρινθος είναι must.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικές εξορμήσεις

Αν μιλάμε για Οκτώβριο (φθινόπωρο) η ορεινή Κορινθία έχει υπέροχα χρώματα...

από χρώματα φθινοπωρινά έχει κι εδώ πάνω πολλά, μην πω περισσότερα. Κάστρα όμως δεν έχει όπως έχει η Πελοπόννησος. και δεν είναι μόνο Ακροκόρινθος, είναι εκίενα του Άργους, του Ναυπλίου, της Καρύταινας, του Μυστρά, του Γερακιού, της Μοναμβασιάς, της Κελέφα, στ Ζαρνάτα, στη Μεθώνη, την Κορώνη, στην Πύλο, το Χλεμούτσι, την Πάτρα, το Ρίο, και καμιά 20αριά ακόμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφικές εξορμήσεις

από χρώματα φθινοπωρινά έχει κι εδώ πάνω πολλά, μην πω περισσότερα. Κάστρα όμως δεν έχει όπως έχει η Πελοπόννησος. και δεν είναι μόνο Ακροκόρινθος, είναι εκίενα του Άργους, του Ναυπλίου, της Καρύταινας, του Μυστρά, του Γερακιού, της Μοναμβασιάς, της Κελέφα, στ Ζαρνάτα, στη Μεθώνη, την Κορώνη, στην Πύλο, το Χλεμούτσι, την Πάτρα, το Ρίο, και καμιά 20αριά ακόμα.

Σ' όλα μπορούμε να πάμε φίλε, χωρίς να πληρώσεις παραπάνω διόδια.
Απλά χρειάζεσαι κάποιες 3-4 μέρες εδώ.

Με χαρά μου να σε φιλοξενήσω!

Re: Απάντηση: Φωτογραφικές εξορμήσεις

Μέσα!

Βλάση... πόσο κάνουν οι φωτογραφίες της Ακροκορίνθου που ΔΕΝ θα βγάλεις άν δέν έρθεις;

Γρηγόρη τα είπαμε και στη Θεσσαλονίκη. Φέτος για μένα η χρονιά είναι πολύ δύσκολη οικονομικά, καθώς μειώθηκαν οι αποδοχές μας κατά 8000-10000 ευρώ, ενώ λόγω των Πανελλαδικών της μεγάλης κόρης τα έξοδα έχουν αυξηθεί σχεδόν 7000 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνεις ζορίζομαι, δεν είμαι για τέτοιες εύκολες αποδράσεις, για υτό και δεν σκέφθηκα καν να κατεβώ στην Αθήνα για τα γενέθλια του φόρουμ.

λετε να κανουμε κανενα αυθημερον (αναχωρηση πρωι -πρωι και επιστροφη μεσημερι - απογευμα) για βορεια να μειωσει και ο Βλασης τα εξοδα?

προσωπικα... το μονο "προβλημα" ειναι οτι δεν μπορω τα ΣΚ 9-10 λογω σεμιναριου στο Σοφικο Κορινθιας και 23-24 λογω γενεθλιων...

(θελω φωτογραφια δρομου, σας το ειπα???)