Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Απάντηση: Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Όταν φτάσετε :drummer:
Βγάλτε μια φωτογραφία :smash:
Την ένδειξη του GPS :elefant:
Για την αποκατάσταση της αλήθειας :D
Όλα νομίζω κατά προσέγγιση είναι.....
Τώρα που το κοιτάω καλύτερα το στίγμα που έχουν βάλει στο sait του μαγαζιού είναι λίγα μέτρα πιο μετά.

Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Τελικά πόσοι και ποιοι είναι σίγουροι?
Εγώ είμαι στο 50-50 εισιτήριο που γράφει το όνομα μου υπάρχει πάντως.

Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Για του λόγου του αληθές. Το μαγαζί είναι πάνω δεξιά(κ,tiniake) εσύ που θα μας έρθεις και από μακριά και με νησιώτικο αέρα ...... View attachment 104198

Ανανέωση λίστας συμμετοχών:

- jpanou39
- Apollwn
- (Kosh) με επιφύλαξη
- atari
- NtinNton
- etsap
- cacau
- Tiniakos
- NtinosP
- tmjuju
- Γιάννης Σπύρου (να 'ναι καλά!)

Επίσης θα έλεγα να προσπαθήσουμε να πάμε λίγο νωρίτερα, γύρω στις 10 -10.30' τουλάχιστον όσοι μπορούμε, και οι υπόλοιποι θα μας βρούνε, ο χώρος δεν είναι αχανής. Επίσης λάβετε υπόψη ότι οι προβλέψεις για τον καιρό είναι διφορούμενες, από ήλιο και άνεμο 23χλμ. έως βροχή και 11χλμ.

Last edited:

Η συνάντηση κλείστηκε αν ο καιρός μας την κάτσει, στη τελική υπάρχει και το υπέροχο καφέ.
Υ.Γ. Νομίζω δήλωσε και ο Γιάννης αν είναι καλύτερα θα έρθει.

Επειδή την ώρα άφιξης την έβαλα εγώ (θα επιστρέφω από ταξίδι)δεν υπάρχει θέμα, ότι θέλετε.....

Ε άμα βρέξει, θα πιούμε καφέδες, θα γνωριστούμε καλύτερα και θα τραβάμε ο ένας τον άλλο!

αντε να φτιάξουμε και νήμα για αυτοπορτραιτα... κατά μόνας η ομαδόν. ..

Πρώτα ο Θεός αν έρθω (αύριο πάω στο γιατρό γιατί χτύπησα το γόνατο μου στο μπάσκετ) θα μείνω σε σπίτι φίλου στον Άγιο Ιωάννη κοντά στον ομόνυμω σταθμό του μετρό.
Είμαι στο δρόμο κάποιου για να με μαζέψει από εκεί ή από κανένα σταθμό του μετρό?

Πάνο θα ερχόμουν εγώ (αφού είσαι και τραυματίας) αλλά θα είμαι Αθήνα στο τσακ γιατί θα γυρνάω από ταξίδι. Και δεν νομίζω να με παίρνει ο χρόνος να έρθω στην περιοχή που θα μένεις.Αν πάρεις μετρό και έρθεις Αιγαλεω ή Περιστέρι για να μην αλλάξεις και γραμμή, έρχομαι και σε παίρνω.

Εισαι λιγο νοτια για μενα, αν ανεβεις με την γραμμη του μετρο μεχρι Σεπολια ή Αγ.Αντωνιο θα βρεθεις στο δρόμο μου και σε παίρνω και εγω.

Περπατάω κανονικά μπάσκετ δεν μπορώ να παίξω.
Ευχαριστώ Γιάννη αν δεν μπορεί κάποιος άλλος θα πάρω μετρό και θα ανέβω σε εσένα.

Δυστυχώς μέχρι τις 11:30 πρέπει να είμαι σε μια σχολική εκδήλωση με τον γιο μου. Οπότε το βλέπω λίγο δύσκολο να είμαι πριν τη μία στο Χαϊδάρι...
Να περάσετε καλά και περιμένω φωτογραφίες...

Re: Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Δυστυχώς μέχρι τις 11:30 πρέπει να είμαι σε μια σχολική εκδήλωση με τον γιο μου. Οπότε το βλέπω λίγο δύσκολο να είμαι πριν τη μία στο Χαϊδάρι...
Να περάσετε καλά και περιμένω φωτογραφίες...

Δικαιολογιες, ελα στη μία.

Παλικάρια, ξανακοιτάω τον καιρό και είμαι λίγο σκεπτικός, με βροχή και αέρηδες Βοτανικός κήπος δεν λέει... Για καφέ καλά είναι βέβαια. Μήπως είναι καλύτερα να πάμε κέντρο, που όσο να 'ναι τα κτίρια δεν τα κουνάει ο αέρας, και θα βρίσκουμε και κανένα απάγγιο να τραβήξουμε καμία. Επίσης έχει καλύτερη πρόσβαση για όλους... Απλά "σκέπτομαι φωναχτά", σε κάθε περίπτωση μέσα είμαι. Ακούω απόψεις...

ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
O καιρός θα είναι σίγουρος κακός, όλα αυτό δείχνουν.
Μάλλον θα μείνω Πειραιά.
Γνώμη δεν έχω αλλά η ιδέα του κέντρου καλή μου φαίνεται.
(Το 70% του ταξιδιού είναι για να βρεθούμε αν δεν υπάρχει συμμετοχή και διάθεση να μην μπω στην διαδικασία).
Φιλικά Παναγιώτης.