Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Είσαι της γενιάς μας καλά τα λέω
6149629-785073-men-with-low-pants-and-visible-underwear-sweden.jpg

Χαχαχα!

Και να φανταστειτε παραπονιοταν να μη παμε καπου που θαχει περπατημα, αλλα τελικα εγραψε διπλασια χιλιομετρα απολους (μαζι)!

Είσαι της γενιάς μας καλά τα λέω
6149629-785073-men-with-low-pants-and-visible-underwear-sweden.jpg

Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Ωρέ πατριώτες βάλτε και υπότιτλους για να σας μαθαίνουμε!

Είχε ανεβάσει ο Δημήτρης την ομδική, στην οποία είχα γράψει τα nicknames των συμμετεχόντων, αλλά φαίνεται ότι κάποιος/οι αντέδρασαν και την κατέβασε

Re: Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Ναι βρε βαλτε την! Αφου ολοι φαινονται στις μεχρι τωρα φωτο! Ποιος ντρεπεται;

Είχε ανεβάσει ο Δημήτρης την ομδική, στην οποία είχα γράψει τα nicknames των συμμετεχόντων, αλλά φαίνεται ότι κάποιος/οι αντέδρασαν και την κατέβασε

Ένας μορφονιός μου είπε ότι δεν βγήκε αρκετά τραβηχτικός , ενώ ένας άλλος χασμουριόταν, οπότε τι να κάνω κι εγώ - περιμένω την ομαδική του Παναγιώτη...

Έχουμε πάρει, τουλάχιστον εγώ, την ομαδική του Παναγιώτη αλλά έχει το μειονέκτημα ότι θέλει επεξεργασία για να έρθουν όλοι πιο μπροστά, όπως στην άλλη.

Δεν στην έστειλα Δημήτρη;
Στείλε το email σου σε pm.
Αν κάποιος την έχει έτοιμη ας την ανεβάσει δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Ελπίζω να σας αρέσετε όλοι εδώ...

DSCF6046_Res.jpg

...Και να μην έχω κάνει κάποιο λάθος!:D

Φοβερή!
Τεχνικά πως την ειδες;
Η εστίαση δεν ήταν πολύ ακριβής νομίζω.
Μου το έχει ξανακάνει στην αυτόματη φωτογράφιση όταν έχω επιλέξει από πριν το σημείο εστίασης.

Πολύ καλή η παρέα σας και με πολλές συμμετοχές.

Στην επόμενη θα έλθω και εγώ..

Παναγιώτη είχες απενεργοποιήσει την σταθεροποίηση? Μάλλον όχι, γι αυτό φαίνεται λίγο out of focus, κατά τα λοιπά μια χαρά αν σκεφθείς το δυναμικό εύρος που είχε να αντιμετωπίσει. Επεξεργασία υποτυπώδης, λίγο μάζεμα τα φωτεινά, λίγο άνοιγμα τα σκοτεινά και μετά web sharpener (το μαγικό script που μας γνώρισε ο Alex).

Η επόμενη θα είναι Τήνο μάζευε χρήματα Κώστα.
Μακάρι να είναι και στην Τήνο. Για εμένα δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά απόστασης. Η Τήνος από το Qatar είναι πολύ μακρια .. -bye-

Παναγιώτη είχες απενεργοποιήσει την σταθεροποίηση? Μάλλον όχι, γι αυτό φαίνεται λίγο out of focus, κατά τα λοιπά μια χαρά αν σκεφθείς το δυναμικό εύρος που είχε να αντιμετωπίσει. Επεξεργασία υποτυπώδης, λίγο μάζεμα τα φωτεινά, λίγο άνοιγμα τα σκοτεινά και μετά web sharpener (το μαγικό script που μας γνώρισε ο Alex).

Web sharpener; Μαγικο script;

Είναι ένα script που δουλεύει με το photoshop και έχει στόχο την καλύτερη προετοιμασία των φωτογραφιών μας για προβολή στο web. Το ανακάλυψε ο φίλος Alex Theodin πριν κάμποσο καιρό, και από τότε άρχισα πάλι να ανεβάζω (αραιά και που) καμιά φωτογραφία στο forum. Περισσότερα εδώ http://www.andreasresch.at/2013/04/07/web-sharpener-better-sharpening-for-the-web/