Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Κάποιος έχει πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα ...
Εμ βέβαια, μετά το ξενύχτι του Σαββατόβραδου, πως να ανοίξει το μάτι ; :flipout:

Αναφιώτικα και magic light (για τους λάτρεις του είδους) σημαίνει να είσαι πάνω ήδη στημένος χαράματα, αξημέρωτα ακόμα, με τρίποδα, φίλτρα, έτοιμος για λήψεις με μικρές ταχύτητες κλπ.
Αργότερα, όπως έγραψε κι ο Δημήτρης, πάμε για ωραίες αναμνηστικές του τοπίου και της Αθήνας απο ψηλά, μέχρι τις 5-6 το απόγευμα, ή μέχρι να σκιάσει ο βράχος το χώρο.

Last edited:
Γρηγορη εγω magic hour πριν την δυση εννοουσα, δεν ειμαστε για ανατολές! :p

Ε! Τότε, πάνω απ' τ' Αναφιώτικα, θ' αρκεστείς στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στο Λυκαβηττό και στο Καλλιμάρμαρο. Με 200 mm κι αρκετό κρόπ, θα έχεις (σχεδόν) ικανοποιητικές λήψεις.

Aυριο Σαββατο απογευμα, εχω μια φωτογραφιση, στου Φιλοπαππου , περ 18.00 . Οποιος θελησει κ τον βγαλει ο δρομος, ας μου κανει ενα τηλ

Έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές, έξι (6) μέχρι τώρα, για 31/5/2015, πρωϊνές ώρες.

Το ραντεβού για την Κυριακή 31/5/2015, κανονίζεται την 10:00 ~ 10:15 στην έξοδο του μετρό "Ακρόπολις" που βρίσκεται επι της οδού Μακρυγιάννη.
Φροντίστε να είστε εκεί εγκαίρως, με τον απαραίτητο φωτογραφικό εξοπλισμό σας και μ' ένα μπουκαλάκι νερό.
Τυχόν καθυστερημένοι, θα με βρήτε στο 6945-125847 για να σας βοηθήσω να ενσωματωθείτε με την ομάδα.

Και μιά παράκληση:
Δέν μας ενδιαφέρει άν θα θέλατε να είστε εδώ, μαζί μας, αλλά για τον χ, ψ, ω λόγο δέν μπορείτε, ή μας ζηλεύετε, ή ό,τι άλλο τυχόν σκέφτεστε... εφόσον δέν θα συμμετέχετε.
Το παρόν νήμα λειτουργεί με σκοπό να συντονίσει φωτογραφικές παρέες που θα βρεθούν για / σε συγκεκριμένο τόπο, συγκεκριμένη ώρα.
Για τα υπόλοιπα, υπάρχουν και οι γενικές συζητήσεις.
Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιάς για την κατανόηση.

Last edited:
Γράφω κατάλογο έτσι όπως τα λέτε εδώ, για να ξέρουμε ποιούς να περιμένουμε. Για οποιαδήποτε αλλαγή ενημερώνετε εδώ ή με p.m.

1.Greg61
2.zat04
3.costas_
4.aragorn
5.Θ.Νικος
6.etsap
7.atari4 ?
8.knoulas
9.Doc1355
10.cacau

...και βεβαίως όλοι οι καλοί χωράνε!!!

1.Greg61
2.zat04
3.costas_
4.aragorn
5.Θ.Νικος
6.etsap
7.atari4 ?
8.knoulas
9.Doc1355
10.cacau
11.jpanou ?
12.KleKor
13.dstil ?

Καφέ ή το Ηρώδειο, μια και είμαστε του καλλιτεχνικού? :BDGBGDB55:

edit: Ηλία φέρε και καμιά Nikon με κιτ (λέμε τώρα... ) φακό, άντε παραβολεύτικες με τα παρακατιανά "εργαλεία! :p :flipout: