Φωτογραφική Βόλτα Στο Κέντρο της Αθήνας

Τελικά, δεν έγινε και εάν όχι πότε θα γίνει μιας και είμαι σε άδεια, οπότε θα μπορέσω να ξε-κλέψω κάποιες ωρίτσες ώστε να γνωριστούμε και απο κοντά!

@paulmarinis
εσυ ελα μετα :p δε θα χασουμε εμεις τη δυση γιατι σχολας 5 :p

[εννοειται πως κανω πλακα]

:)))
δεν εχω προβλημα, περρισοτερο για να γνωριστουμε ερχομαι ετσι και αλλιως παρα για φωτο

Συμφωνώ και εγώ για την γνωριμία το λέω έτσι κιαλλιώς δεν φωτογραφίζω δρόμου σχεδόν καθόλου.

Οπότε Τετάρτη 5.30 στον σταθμό του Θησείου είμαστε εντάξει?

Αμα ειναι μηπως να κανετε το μεετινγ πιο νωρις και οσοι δουλευουν να βρεθουνε πιο μετα?οπως ειπα και πιο πανω δεν ερχομαι για φωτο ετσι και αλλιως...

Τετάρτη μάλλον OK (λέω μάλλον γιατί εξαρτάται από τις οικογενειακές υποχρεώσεις).

Δεν υπάρχει θέμα ώρας.

κι εγω για Τεταρτη ειμαι ΟΚ...

ας μαζευτουμε οσοι μπορουμε κατα τις 3.30 στον σταθμο του τρενου στο Θησειο για να βγαλουμε καμια φωτογραφια εκει γυρω και μετα ας ερθουν οσοι σχολανε αργοτερα...

με pm ας δωσει ο Αλεξης το τηλεφωνο του σε οσους θα αργησουν για να ξερουν που θα μας βρουν...

εννοειται οτι θα ειμαι με φωτογραφικη στον λαιμο... και οτι μου αρεσει πολυ η του δρομου...

την καλησπερα μου...

Πανος.

15.30 μπορω να ειμαι σταθμο.με την μηχανη εννοειται γιατι θα την εχω στην δουλεια.
Οποτε παιδια 15.30 ; εγω ειμαι οκ

Ήμουν εκτός όλη μερά παιδιά τώρα το είδα.

Εγώ για 5.30 που είχαμε πεί αρχικά ήξερα και έχω κανονίσει δουλεία αυριο το πρωί. Δεν θα προλάβω να είμαι 3.30 εκεί.
Έτσι κιαλλίως και εγώ στην ίδια φάση με τον Παύλο είμαι, για την γνωριμία και την βόλτα είμαι. Θα φέρω μια μηχανή μαζί, αλλά δεν με βλέπω να τραβάω και πολύ. Η δρόμου δεν είναι και πολύ του στύλ μου.

Αν θέλετε βέβαια να συναντηθήτε εσείς νωρίτερα να βγάλετε καμια φωτό και σας βρίσκουμε εμείς κατα τις 5.30.