Φωτογραφική βόλτα στο Οικολογικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης πρωινό Μεγάλης Πέμπτης

Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ απο τώρα ότι θα μπορέσω να ξεφύγω απο τη δουλειά, άλλωστε φαντάζομαι ότι όπως πολλοί άλλοι θα έχουν και ετοιμασίες για την πασχαλινή έξοδο (όσοι έχουν χωριό, εξοχικό, φίλους που θα τους φιλοξενήσουν).

Ρωτησα την ώρα γιατι η προβλεψη λέει βροχές και κρύο την Πεμπτη το πρωί

καλύτερα να το αναβάλουμε διότι όντως ο καιρός δεν βοηθά.
επίσης πηγαίνοντας εκεί το Σάββατο που μας πέρασε .. 4/4/15... απογοητεύτηκα τελείως, δυστυχώς έφυγαν όλες οι πουλάδες καθώς οι βλάστηση πολύ φτωχή. ....
Δεν ξέρω φέτος γιατί συμβαίνει αυτό.
Πρόταση για την πρώτη Κυριακή μετά τη Λαμπρή θα δούμε διάφορες δραστηριότητες ... μόνιμα παίζουν τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια....
Θα σας δείξω και ένα πανέμορφο εκκλησάκι του 800 μ.χ. εκεί θα χρειαστούμε ευρυγώνιους φακούς συν macro μη και τα έντομα θα εμφανιστούν όπως πέρυσι.

Βασίλη καλημέρα νομίζω το συγκεκριμένο πάρκο θέλει λίγο το χρόνο του ακόμη.Ο χειμωνιάτικος καιρός δεν λέει να μας αφήσει.Επειδή το επισκέπτομαι συχνά λόγο της κόρης μου,πιστεύω ότι αν ανέβει 10 μέρες η θερμοκρασία συνεχόμενα όμως,θα πάρει πάνω της και η φύση.Από δραστηριότητες έχει πάρα πολλές.....
Πολύ ωραίο είναι και το ταβερνάκι που έχει.

πως και δε συνάντησα καλλιτέχνη μου. το περπατώ κάθε μέρα. .. ναι καλό το ταβερνάκι στα οικολογικά....

Να σου πω την πικρή μου αλήθεια πέρσι και πριν σε γνωρίσω στην φωτοβόλτα μας στο Σύνταγμα-Ζάππειο,είχα δει έναν μια Κυριακή μεσημέρι που μάλλον εσύ ήσουν και ήθελα να τον ρωτήσω γιατί μου φάνηκε Σαϊτόπαιδο,αλλά ντράπηκα.
Εγώ φίλε δεν πάω κάθε μέρα,Δεν είμαι και κοντά από το σπίτι(παίρνω αμάξι)αλλά τουλάχιστον 10 φορές το χρόνο το επισκέπτομαι,ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια μετά την γέννηση της μικρής.
Βέβαια πάντα άνοιξη - καλοκαίρι.

Για μετά το Πάσχα το βλέπω, ο καιρός δύσκολος ακόμα και οι μέρες δύσκολες - πολλή τρεχάλα...

Καλημέρα και απο εμένα,δεν ξερω πόσοι έχετε πάει αλλά πραγματικά αξίζει το πάρκο!!!

Μεσα και εγω με τα μπουνιά :)