φωτογραφικη εξορμιση στο Ξενοδοχειο Ξενια της Παρνηθας.Φωτος inside

GoMaR

AVClub Enthusiast
22 January 2007
928
Καλλιθεα
πηγα σημερα με κατι φιλους απο αλλο φορουμ και εβγαλα καμποσες φωτογραφιες.ξεχωρισα εννοειται 2-3 τις οποια τις επεξεργαστηκα κιολας.
Ειναι πολυ ωραιο το μερος.Δυσκολο λογω συνθηκων (σκοταδια , ΠΟΛΥ κρυο (πεσαμε σε χιονονερο και full ομιχλη) αλλα παρολα αυτα τα εμποδια μας φανηκαν παιχνιδακια μπροστα στο φωτογραφικο μας παθος :p

θα ηταν πολυ ωραια να κανονιζαμε και σα φορουμ να πηγαιναμε μια βολτα.
να ορισμενες φωτογραφιες

DSC_6722a.jpg

DSC_6593a.jpg

DSC_6591a.jpg

DSC_6815a.jpg

photo_77a.jpg

το παιχνιδι με το φως στην τριτη και την τεταρτη, αξιζει μια προσπαθεια...

κατεβα...βρισκουμε αμαξι,μαζευομαστε και παμε.
Και μετα ακολουθει φαι στις ταβερνουλες της παρνηθας

κατεβα...βρισκουμε αμαξι,μαζευομαστε και παμε.
Και μετα ακολουθει φαι στις ταβερνουλες της παρνηθας

δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτό τον καιρό έχω δουλειά κάθε μέρα (7/7) και μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα. Πρέπει να τελειώσω κάποια κείμενα πολύ σημαντικά και τρέχω...

Πολυ καλες φωτογραφιες GoMar.Καταφερνουν και παιρνανε αυτη την εγκαταληψη,αυτο το underground αισθημα με αριστο αποτελεσμα.Η επεξεργασια που εχεις κανει ειναι πολυ καλη και ταιριαζει στο θεμα,οπως και τα καδραρισματα σε ολες τις φωτογραφιες πιστευω.

Επισης η παραμορφωση του ευρυγωνιου στην πρωτη και στην τελευταια λειτουργει στα ματια μου πολυ καλα.Γενικα ταιριαζει στο υφος των φωτογραφιων.

Αυτη ομως με το ελαφι ειναι μπερδεμενη,χρειαζοταν λιγο παιχνιδι με το βαθος πεδιου και με το background γενικα.Σα ποιοτητα βεβαια φαινεται καλη.

Πολυ καλες φωτογραφιες GoMar.Καταφερνουν και παιρνανε αυτη την εγκαταληψη,αυτο το underground αισθημα με αριστο αποτελεσμα.Η επεξεργασια που εχεις κανει ειναι πολυ καλη και ταιριαζει στο θεμα,οπως και τα καδραρισματα σε ολες τις φωτογραφιες πιστευω.

Επισης η παραμορφωση του ευρυγωνιου στην πρωτη και στην τελευταια λειτουργει στα ματια μου πολυ καλα.Γενικα ταιριαζει στο υφος των φωτογραφιων.

Αυτη ομως με το ελαφι ειναι μπερδεμενη,χρειαζοταν λιγο παιχνιδι με το βαθος πεδιου και με το background γενικα.Σα ποιοτητα βεβαια φαινεται καλη.

τί βάθος πεδίου... το να δείς μέσα μεσημέρι ελάφι αρσενικό στην Πάρνηθα είναι λαχείο. Έχω φίλο εθελοντή που μένει στο Διόνυσο και φυλά το βουνό από το 2004 μια φορά την εβδομάδα. Ελάφια είδε μόνο τις μέρες της μεγάλης φωτιάς κι αυτά σε 100 και πλέον μέτρα απόσταση.

Όταν το δείς οπλίζεις και τραβάς αμέσως. Αν έχεις τη δυνατότητα για δεύτερη λήψη να θεωρείς ότι είσαι πλέον πολύ τυχερός (σα να είσαι με μηχανή στον Κηφισό και σε χτυπά φορτηγό, τσουλάς, γλυστράς, αλλά δεν πέφτεις).

Βασικα νομιζα οτι συνηθιζεται να βλεπεις ελαφια εκει.Αλλα αν ειναι σπανια τοτε σιγουρα και αυτη η ληψη θεωρειται τυχη!

δε χαλαω χατιρι :p
photo_242.jpg

photo_258.jpg

btw..δε ξερω μαλλον ημασταν ΠΟΛΥ τυχεροι
γιατι ειδαμε ενα ελαφι στο καζινο...κατω χαμηλα και ενα στην διαυσταρωση του καζινου το οποιο και αποθανατισαμε

Εκατσε πολυ ωρα και ψαχουλευε το χωμα παρολο τον κοσμο που σταματαγε και τραβαγε φωτογραφιες.Βεβαια ειχε και 2 φωτογραφους με γομαρια φακους (εγω και αλλος ενας που πλησιαζαμε κοντα του :P αλλα δεν εδιχνε να φοβοταν)

http://maps.google.com/maps?f=q&sou...8695,23.718919&spn=0.002223,0.004823&t=h&z=18

ανεβαινοντας για παρνηθα.....
θα συναντησεις το parking για το τελεφερικ.
Εσυ δε μπαινεις δεξια τπτ.συνεχιζεις ευθεια.Ε μετα απο καποια χιλιομετρα θα το βρεις μπροστα σου.Θα το καταλαβεις.