Φωτογραφική για την παραλία

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,692
Τήνος / Ελλάς
Πείτε μου πια υποβρύχια μηχανή να πάρω σε λογική τιμή έτσι για να κάνουμε την πλάκα μας τώρα το καλοκαίρι.

Δοκιμασα τη gopro hd λιγο στη παραλια προχτες... εντυπωσιακη, αλλα με ενα σοβαρο θεμα.
Ενω η εικονα της εξω απο το νερο ειναι πολυ καλη, μεσα στο νερο ειναι θολη... δυστυχως δε κανει για underwater πλανα υψηλης ποιοτητας.

Το προβλημα το ξερει και η εταιρεια , κι εχει ανακοινωση νεο underwater housing , με επιπεδιο φακο μπροστα (τωρα εχει κοιλο φακο, που δυσκολευει την εστιαση μεσα στο νερο).

Εχουν ηδη βγαλει καποιες εταιρειες τετοιο housing ... αλλα βαριεμαι παλι να περιμενω απο το εξωτερικο να ερθει.

http://freedivingspearfishinggear.com/61-flat-underwater-lens-for-gopro-camera.html

http://cgi.ebay.com/Oculus-R5-flat-...103?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a68783b2f

ηρθε το τζαμακι..μου εχει μεινει αλλο ενα. αν θελει καποιος για να μη περιμενει απο εξωτ. ας μου στειλει πμ.

a5756d6c.jpg

Πηρα κι εγω τον επιπεδο φακο, και κανει μεγαλη διαφορα!
Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να μπαινοβγαζεις τους 2 φακους και ειναι μπελας... Ηδη εσπασα ενα πλαστικο δαχτυλιδι, καλυτερα να παρω κι ενα δευτερο housing, ενα για μεσα στο νερο κι ενα για τα υπολοιπα.

fujifilm - olympus. Και τις 2 βγηκαν οφ. Την δευτερη την πηρα στην κορη μου αντεξε 3-4 μπανια και εβαλε νερο....την δωσαμε πισω και εφοσον περιμεναμε αδικα ενα μηνα, ζητησαμε και απαιτησαμε μετα απο φασαρια στο multirama μια προσωρινη λυση. Ειμαστε φοινικουντα τωρα και μετα απο 2 ωραια μπανακια παει και η αλλη !! Εβαλε νερο. Για την ιστορια η fuji τραβαει απιστευτα κατω απο το νερο εναντι του ψιλοθολου της olympus που ομως υπερεχει εξω απο το νερο.
Αυτα ολα απλα για να τα μοιραστω και ειμαι,πια,υπερ της αδιαβροχης θηκης

Εγώ έχω μια Olympus Tough 8010. Πολύ καλύτερη από την 550WP που είχα πριν από αυτή, ειδικά κάτω από το νερό..

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• P8040091_resize.JPG
    P8040091_resize.JPG
    107 KB · Views: 98
  • P8040110_resize.JPG
    P8040110_resize.JPG
    73.2 KB · Views: 98
  • P8060146_resize.JPG
    P8060146_resize.JPG
    114.6 KB · Views: 97
  • P8090191_resize.JPG
    P8090191_resize.JPG
    90.5 KB · Views: 97
  • P8090192_resize.JPG
    P8090192_resize.JPG
    93.4 KB · Views: 97
Απο αμερικη θα περασει τελωνειο... οι αμερικανοι δε κανουν ¨κολπα"...

Ολα μαζι, τα πηρα γυρω στα 500.
Μη κοιτας Αμερικη, μονο αν εχεις γνωστο να στο φερει.

Εποσης , μα ξερεις οτι το αμερικανικο μοντελο θα εχει 30 fps... που σημαινει οτι θα εχεις θεμα αν μονταρεις υλικο μαζι με 25 fps.