Φωτογραφική μηχανή για δώρο

Τις Minolta Χ700-Χ500 που έγραψες στην αρχή μην την υποτιμάς, είναι πολύ καλή μηχανή.
Αφού παίρνεις από ebay θα τη βρεις σε πακέτα με φακούς και άλλα καλούδια σε πολύ καλή τιμή.

Και σαν κάτοχος της ΟΜ10 συμφωνώ με Kosh,
αν την πάρεις μόν με τον αντάπτορα αλλά καλύτερα μη μπλέξεις μαζί της αφου υπάρχουν άλλα διαθέσιμα και φτηνά τώρα πια σώματα σαν την ΟΜ2

Καθόλου δεν τις υποτιμώ τις Minolta, έχω και προσωπική εμπειρία απο αυτές. Απο θέμα σχεδιου και ευκολίας ήταν το πρότυπο που είχα στο μυαλό μου στην αρχή. Και οι Rokkors έχουν όνομα για την απόδοσή τους και τα χρώματα. Το είχε αναφέρει και ο Βασίλης κάποια ανύποπτη στιγμή θυμάμαι οτι Rokkor + Velvia μεγάλο ζευγάρι...

Οι τιμές πάντως και της OM δεν είναι και τόσο χαμηλές τελικά. Δύο μέρες τώρα 60-70Ε με φακό τις βλέπω να κλείνουν οι φθηνότερες.

Τελικά παρήγγειλα μία Minolta XG-1 με έναν 50αρη Rokkor MD. Θα βγεί περίπου 30Ε

Οι Oly και η X700 φεύγαν αρκετά ακριβότερα απο τις δυνατότητες αυτών των ημερών. Παρόλα αυτά δεν αποκλείω να χτυπήσω καμία στο μέλλον καθώς μου άρεσαν πολύ.

Στην επιλογή της συγκεκριμένης Μινόλτα έπαιξε ρόλο οτι την γνωρίζω, οπότε εύκολα θα της την εξηγήσω. Και είναι πραγματικά πολύ εύκολη η λειτουργία της ακριβώς όπως το σκεφτόμουν.

Ελπίζω να της αρέσει και να την ευχαριστηθεί φωτογραφίζοντας για πολλά χρόνια. Εμένα.... χε χε χε