αποφασισα σε αυτες τισ δυο τελικα Canon PowerShot A720IS και την a590is η 720 αξιζει αυτα τα λεφτα παραπανω τι λετε?
Και με το παραπάνω.
αποφασισα σε αυτες τισ δυο τελικα Canon PowerShot A720IS και την a590is η 720 αξιζει αυτα τα λεφτα παραπανω τι λετε?
καλησπερα. παρα πολυ καλες οι canon αλλα ειναι λιγο φτωχες στο menu και ισως λιγο πιο αργες σε αυτα τα χρηματα. εχεις κοιταξει καθολου για sony καλες λυψεις πλουσιο menu και φτηνες γιατι βγαζει σηνεχεια καινουργια μοντελα.
εγω εχω μια sony p10 και εχει ακομα ανταγωνιστικη εικονα και σκεψου ειναι
αρχαια και με χιλιαδες λυψεις.
θα συμφωνησω στο να ξεχασεις για casio pentax η αλλες β κατηγοριας.
η αποψη μου παντα με γνομονα τα λιγα χρηματα.
καλησπερα. παρα πολυ καλες οι canon αλλα ειναι λιγο φτωχες στο menu και ισως λιγο πιο αργες σε αυτα τα χρηματα. εχεις κοιταξει καθολου για sony καλες λυψεις πλουσιο menu και φτηνες γιατι βγαζει σηνεχεια καινουργια μοντελα.
εγω εχω μια sony p10 και εχει ακομα ανταγωνιστικη εικονα και σκεψου ειναι
αρχαια και με χιλιαδες λυψεις.
θα συμφωνησω στο να ξεχασεις για casio pentax η αλλες β κατηγοριας.
η αποψη μου παντα με γνομονα τα λιγα χρηματα.
Εγώ μάλλον πάω για την Cannon SX100IS.
Μέχρι την Παρασκευή θα έχω αποφασίσει (θα υπάρχει και το χρήμα)
το μονο ελλατωμα σε εισαγωγικα ειναι η lcd οθονη της οπου εχει χαμηλη αναλυση.
το μονο ελλατωμα σε εισαγωγικα ειναι η lcd οθονη της οπου εχει χαμηλη αναλυση.μολις την ανοι3α και ειχα πως φενονται τα πραγματα ανησυχησα.μολις περασα δυο φοτο στο πσ της κοπελας μου απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα χεχε!!
Λίγο οφ τοπικ το ερωτημα αλλα ....αναφερεται σε οθονη...
τραβηξα φωτογραφια με την πανασονικ fx100 12mp και μετα εβαλα την καρτα στη fuji F40 8mp και οι φωτογραφιες έδειχναν πολυ χαλια στην οθονη... τι φταιει και υπαρχει περιπτωση να προκληθει καμμια ζημια στην οθονη της fuji?
Και δευτερον, στην οθονη της πανασονικ FX 01 οταν κανω προεπισκοπιση ληψη που εχει οριζοντιες γραμμες, πχ μπαλκονια πολυκατοικιας, αυτες οι γραμμες τρεμοπαιζουν, κατι σαν flickering, σα να ειναι λιγα τα Hz... τι ακριβως ειναι αυτο?
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.