http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=2283
Η panasonic fx 01 έχει και ρύθμιση βηματική στα WB (τα οποία όμως είναι μόλις 3 εκτός από το auto και το μανιουαλ) αν δεν είσαι στο auto
Μπορεις στο manual προγραμμα να ρυθμισεις ταχυτητα και διαφραγμα ?
Δεν ξέρω, θα δω στο manual Και θα σου πω. Είπαμε η μηχανή δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια μου.
Λοιπόν, η Kodak P880 που δοκίμασα για μία ωρίτσα, είναι πάρα πολύ καλή, ευκαιρία θα έλεγα για τα λεφτά της (βέβαια πλέον μόνο το μουλτιράμα νομίζω την έχει στα 299).
Τα 24mm είναι που κάνουν τη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Η εστίαση όχι ό,τι ταχύτερο, όμως πάντα ακριβής. Στο μάκρο από κοντά δεν κατάφερε να εστιάσει, ήθελε κάποια απόσταση οπότε δεν θα το έλεγα αληθινό μάκρο. Η χειροκίνητη εστίαση δεν είναι και άσχημη. Το EVF δεν είναι και ό,τι καλύτερο κάτω από δυνατό ήλιο. Μέχρι iso200 τα πάει μια χαρά θα έλεγα, αλλά για 400 δεν θα το συνιστούσα. Οι φωτογραφίες πάντως είναι ευκρινέστατες (κρίμα που δεν πήρα μαζί τα δείγματα) και ο φακός άριστος. Τα 24mm δίνουν τη δυνατότητα για πολύ εντυπωσιακότερα πλάνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Οι πρώτες (και ελάχιστες) εντυπώσεις, καθώς η μηχανή έμεινε στα χέρια μου δυο μέρες ήταν ότι πρόκειται για μια κομμένη F30 και όχι μια διαφορετική, πιο φθηνή, μηχανή. Η μηχανή έχει 2 πρόσωπα: Το αυτόματο, που λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά (και εξαιρετικά στο White Balance) και αυτό των προσωπικών ρυθμίσεων, που μπορεί να κάνεις τα πράγματα χάλια, αλλά και ανέλπιστα πολύ καλά.
Αναλυτικές πληροφορίες θα έχω σε 15 μέρες που θα την πάρω και πάλι στα χέρια μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.