Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυριακή 27-05.

Θ.Νίκος

AVClub Addicted Member
10 August 2007
2,542
Αθήνα
Θα με φάει η ζήλια πάλι...

Πέρα απο την πλάκα, αυτά είναι τα άσχημα της ξενιτιάς... Καλά να περάσετε παιδιά, και θα είμαι πνευματικά μαζί σας!

Να είσαι καλά, εκεί που είσαι...και μακάρι να τα πούμε όλοι μαζί κάποια στιγμή...

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
παιδια μια μεγααααλη χαρη!..
Να ανεβασετε καμια καλη φωτο να χαζεψουμε και μεις οι "μακρυνοι" ε??.. pleeeease..
αμα ημουνα αθηνα θα ερχομουνα και γω παρεα να μαθω τιποτα!

ncups

AVClub Addicted Member
9 February 2008
2,547
Κόρινθος
Απάντηση: Re: Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυ

Καλή ιδέα ρε σεις! Δίπλα σε παιδική χαρά; Μάλλον είμαι μέσα...(80%)

Βασίλη (vasada), πάμε;

Για τη βόλτα,για την παρέα, για αυτούς που δεν θα'ναι εκεί...

Last edited:

vasada

Supreme Member
19 August 2007
4,616
Κόρινθος
Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού.

Καλή ιδέα ρε σεις! Δίπλα σε παιδική χαρά; Μάλλον είμαι μέσα...(80%)

Βασίλη (vasada), πάμε;

Για τη βόλτα,για την παρέα, για αυτούς που δεν θα'ναι εκεί...

Ασε με ρε. Νομιζεις δε θελω?
Θα ειμαι και Αθηνα εκεινη τη μερα, αλλα θα εχω δουλεια την ιδια ωρα. Αλλιως θα καναμε εκδρομη σουπερ.

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,242
Εκεί ψηλά.....
ncups οταν λεμε διπλα εννοουμε λιγο πιο κατω.

Μιλαμε για κολοσσιαιες παιδικες χαρες , δεν θυμαμαι μεγαλυτερες να εχω δει πουθενα οποτε η διασκεδαση τους ειναι βεβαια. averof.jpg

ncups

AVClub Addicted Member
9 February 2008
2,547
Κόρινθος
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού

Ασε με ρε. Νομιζεις δε θελω?
Θα ειμαι και Αθηνα εκεινη τη μερα, αλλα θα εχω δουλεια την ιδια ωρα. Αλλιως θα καναμε εκδρομη σουπερ.

Κρίμα ρε γμτ...

ncups

AVClub Addicted Member
9 February 2008
2,547
Κόρινθος
Απάντηση: Re: Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυ

ncups οταν λεμε διπλα εννοουμε λιγο πιο κατω.

Μιλαμε για κολοσσιαιες παιδικες χαρες , δεν θυμαμαι μεγαλυτερες να εχω δει πουθενα οποτε η διασκεδαση τους ειναι βεβαια. View attachment 79782

ΟΚ. Χρειάζεται προσέγγιση με χειρουργική ακρίβεια, αλλά πιστεύω θα βγει με λίγη καλή προσπάθεια.

Προχωρώ σε διαπραγματεύσεις για χρονοδιαγράμματα και θέτω σε λειτουργία τα πειστικά μου προσόντα...:argue::slapface::furious3:

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,194
Αθήνα
Καιρό είχαμε να σε δούμε στα μέρη μας, άκουσες βόλτα και πέταξες τη σκούφια σου έεε? :ernaehrung004:

ncups

AVClub Addicted Member
9 February 2008
2,547
Κόρινθος

Καιρό είχαμε να σε δούμε στα μέρη μας, άκουσες βόλτα και πέταξες τη σκούφια σου έεε? :ernaehrung004:

Αχχ Δημήτρη!! Είναι από τις ελάχιστες -πλέον-ευκαιρίες για να "πατήσω το κουμπάκι", που λέει κι ο paИ-baL...

Και φυσικά ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!!

NassosT

Supreme Member
17 June 2006
5,037
Εχω να πάω σε ένα γάμο το προηγούμενο βράδυ, αλλά αν ξεμπερδέψω μια ανθρώπινη ώρα και καταφέρω να ξυπνήσω, μπορεί να έρθω κι εγώ.

vaggt

AVClub Enthusiast
29 June 2006
905

Πολύ καλή ιδέα. Δεν μπορώ να πω από τώρα με σιγουριά (πρέπει να κάνω τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις πρώτα) αλλά θα προσπαθήσω να έρθω, αν και σίγουρα θα ξέρω προς το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Πολύ θα χαρώ να σας γνωρίσω και από κοντά.

Θ.Νίκος

AVClub Addicted Member
10 August 2007
2,542
Αθήνα
Καλημέρα...

1.Θ.Νίκος
2.Kosh
3.Paulmarinis
4.Christos (?)
5.NtinNton (?)
6.Jhal (?)