Φωτογραφικός Εκτυπωτής

elgrec0

New member
17 December 2013
12
Καλησπέρα,

Πρόσφατα ο EPSON PHOTO PX810FW παρέδωσε πνεύμα και είμαι σε αναζήτηση νέου πολυμηχανήματος με κάποια σεβαστή ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφίας ανάλογη του 810.

με ένα ψάξιμο βρήκα τα παρακάτω

Canon PIXMA MX925
Epson Expression Premium XP-810
Brother MFC-J870DW

Έχει δουλέψει κανείς κάποιο απο τα παραπάνω;
Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο έως 200 ευρό το πολύ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υ.Γ: Έκανα αυτό το ποστ στο θρεντ του φωτογραφικού εξοπλισμού γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφίας και μετά όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του πολυμηχανήματος.

Ειμαι κι εγω σε τετοια φαση.

Από τα παραπανω, θα απεκλεια μάλλον το Brother (λογω μη παραδοσης στο χωρο)

Θα προτιμούσα το Canon σαν ''ονομα'' αλλά επειδή δεν τα χω δει και πολύ της προκοπής στην παραξη (ευκολα βουλωμενες κεφαλες κλπ) θα κατελειγα μαλλον στο Epson.

Ο Epson που είχα απο κεφαλή τα έφτυσε , συν ότι τους τελευταίους μήνες είχε χαλάσει και η οθόνη αφής του (μάλλον το ντιτζιταηζερ) το κόστος επισκευής αυτών των 2 ισούται με την αγορά ενός καινούριου!

Τα λίνκς είναι ενδεικτικα , αφού καταλήξω σε μοντέλο θα βρώ και κατάστημα αγοράς , εφόσον ψάχνεις και εσύ , αν βρεις κάτι ενημέρωσε!:2thumb22sup:

Οι εκτυπωτές εχουν planed obsolescence....
Γι αυτό
Αγοραζετε καινούργιο η βρίσκετε το αντίδοτο στο διαδίκτυο αν υπάρχει

δεν διαφωνώ , στη δική μου περίπτωση όμως η βλάβη προέκυψε απο λάθος χειρισμό

Έχω τον Canon Pixma MX925 περίπου ένα χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος, τυπώνει και CD.
Έχει φτηνά μελάνια και χρησιμοποιώ μόνο γνήσια.

έχω τον epson L110, δεν είναι "φωτογραφικός", αν και έχω τυπώσει φωτογραφίες ικανοποιητικές για μένα.
Έχει 4 μελάνια μόνο,
αλλά τον αναφέρω γιατί τα (γνήσια) μελάνια του είναι κυριολεκτικά τσάμπα (5.5 τα 70 ml που δεν τελειώνουν ποτέ) ,
οπότε αν ενδιαφερεται κανείς για όγκο εκτυπώσεων είναι καλή λύση,
δεν θυμάμαι αν υπάρχει και μεγαλύτερο μοντέλο με περισσότερα μελάνια

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός Εκτυπωτής

Έχω τον Canon Pixma MX925 περίπου ένα χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος, τυπώνει και CD.
Έχει φτηνά μελάνια και χρησιμοποιώ μόνο γνήσια.

Εχεις μηπως υπολογισει ποσο κοστιζει η εκτυπωση ?

Για παραδειγμα 100 φωτογραφιες 13Χ19

Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφικός Εκτυπωτής

Εχεις μηπως υπολογισει ποσο κοστιζει η εκτυπωση ?

Για παραδειγμα 100 φωτογραφιες 13Χ19

Ευχαριστω

Δυστυχώς όχι δεν έχω υπολογίσει.

Πάνω στο ψαχτήρι είδα και τον CANON PIXMA MG7550 , φαίνεται καλή επιλογή για τα ζητούμενα.

Πάνω στο ψαχτήρι είδα και τον CANON PIXMA MG7550 , φαίνεται καλή επιλογή για τα ζητούμενα.

Κι εγω εκει κατεληξα.

Μεταξυ αυτου και του Epson Expression Photo XP-760 ο οποιος όμως δεν είναι διαθεσιμος γενικα τωρα (απ ότι βλεπω)

Ειναι συμφερουσα η εκτυπωση φωτογραφιων στο σπιτι ομως, ή απλα βολικη?

Απλα βολική.

+1

Προσωπικά κάνω πολύ επιλεκτική εκτύπωση φωτογραφιών και θέλω ανα πάσα στιγμή να έχω αυτή τη δυνατότητα.

Τελικά κατέληξα στο MG7550 της Canon, μόλις τελείωσα το σετάπ του και σε λίγο θα κάνω και μερικές δοκιμές.
ΔΕΝ έχει το πρωτόγονο ΦΑΞ , κάτι το οποίο δέν με απασχολεί καθόλου καθώς όλα πλέων γίνονται με μέηλ.

Δύο αρνητικά που παρατήρησα: Μικρό Tray για Α4 , έλλειψη θύρας USB για άμεση εκτύπωση απο Stick.
Πάντα συγκριτικά με τον EPSON photo stylus PX810FW που είχα.

Specs