Φωτογραφηση Γάμου.

Εγώ θα ήθελα να μας πει λίγα λόγια για το φωτισμό στις φωτογραφίες στο πάρκο. Ήταν με φωτιστικά ή ανακλαστηρες ή και τα 2 ;
Ήταν κρυμμένα πίσω από τα μοντέλα ή κάτι άλλο ;

Τι να πρωτοπεις...φωτογραφίες πού μιλάνε,πιστεύω πώς υπάρχουν πολλές ακόμα το ίδιο εκπληκτικές από τα συγκεκριμένα event μπράβο Γιάννη πού προσέχεις καί εποπτευεις τα πάντα από τον άριστο εξοπλισμό σου μέχρι τα αρχεία που τα μετατρέπεις με την μοναδική επεξεργασία σου σε κάτι μοναδικό για να θυμάται κανείς τις πιο σημαντικές και καλύτερες στιγμές της ζωής του. Μου αρέσει πολύ ή επαγγελματική και η καλλιτεχνική προσέγγιση πού μας δίνειςΚαλή συνέχεια με υγεία σε ότι κάνεις.

Εξαιρετικός! Να προσθέσω κι εγώ την επιθυμία να μας πει δυο λόγια ο Γιάννης για τις τεχνικές του - ακόμα κι αν δεν μπει πολύ στα... βαθειά!

Μπράβο και από εμένα. Πες μας 2 κουβέντες για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

( Οποιος θέλει να δει και άλλες φωτο του Γιάννη, διπλο κλικ και scroll. Το 'χει ο άνθρωπος )

Ειδικα αυτη με το πιτσιρικι στο γρασιδι ειναι μοναδικη

Ειδικα αυτη με το πιτσιρικι στο γρασιδι ειναι μοναδικη

Εννοειται πως ολες ειναι πολυ καλες αλλα ναι αυτην την αγαπησα!!

Θα συμφωνήσω ότι αυτή με το μικρό στο γρασίδι είναι εξαιρετική.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@kotsidisjohn

Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου, ολοι τις θαυμασαμε και αρκετοι ζητησανε να πεις κανα 2 λογακια για αυτες.

Καλη η διαφήμιση της δουλειας σου, αλλα αλλος ειναι κυριως ο λογος υπαρξης του φορουμ αυτου, ο οποιος και το κραταει ζωντανο.

Αν δε προλαβες, οκ.

@kotsidisjohn

Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου, ολοι τις θαυμασαμε και αρκετοι ζητησανε να πεις κανα 2 λογακια για αυτες.

Καλη η διαφήμιση της δουλειας σου, αλλα αλλος ειναι κυριως ο λογος υπαρξης του φορουμ αυτου, ο οποιος και το κραταει ζωντανο.

Αν δε προλαβες, οκ.

Για πες μου λιγο, αν καταλαβα καλα, με μαλωνεις ?

Φυσικα και δεν προλαβα, αν προλαβαινα θα εγραφα!

Η πρεπει να δωσω εξηγησεις γιατι δεν εξηγησα με καθε επεξηγηση το πως εκανα τις φωτο μου?
Δε νομιζω πως βαζω τις φωτο για να διαφημισω τη δουλεια μου.
Δεν εχω εδω πελατες, και δε νομιζω να εχω ποτε.

Οπως ειπες, αλλος ο λογος υπαρξης του φορουμ.

Θα πω με την πρωτη ευκαρια 2-3 λογακια, αλλα.... και να πω, θα βγουν οι ιδιες φωτογραφιες?
Αν δωσω δηλαδη οδηγιες και κατευθυνση, θα βγουν οι ιδιες?

Επισης, ας χαλαρωσουμε λιγο....

Δημητρη , οι φωτο του Γιαννη, ειναι επαγγελματικες
δλδ, για να βγαλεις καρμπον φωτο , θα πρεπει να επισκεφτεις καμια 10αρια σεμιναρια *3-4 χιλιαρικα κ αλλα τοσα + εξοπλισμο
:behead::behead:

Και να μας πει ο Γιάννης το πως και το γιατί δύσκολα θα βγάζαμε τέτοιες φωτογραφίες.
Δεν νομίζω ότι η δουλειά του είναι απλά ένα κλικ και πέντε ρυθμίσεις.

Δημητρη , οι φωτο του Γιαννη, ειναι επαγγελματικες
δλδ, για να βγαλεις καρμπον φωτο , θα πρεπει να επισκεφτεις καμια 10αρια σεμιναρια *3-4 χιλιαρικα κ αλλα τοσα + εξοπλισμο
:behead::behead:

xz2 εχω λες να θελω να βγαλω τετοιες φωτο; :flipout::flipout:

O τίτλος του νήματος είναι Φωτογράφιση Γάμου, οπότε όλες οι φωτογραφίες με αυτό το θέμα έχουν θέση εδώ.
Του Γιάννη είναι απλώς σε άλλη κλάση καθ ότι είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται.

στη δςυτερη και τριτη ενα σοφτμποξ πρεπει να ειναι, στις υπολοιπες εχει ενα φλας πισω απο το θεμα συν ενα φλας απο αριστερα η δεξια (η και απο τις 2 μεριες) και ND φιλτρα μαλλον , δεν ειναι τιποτα τρελα setup σαν του μκναλλι πχ. απλα θελουν σωστες γωνιες και πολυ πειρα

στη δςυτερη και τριτη ενα σοφτμποξ πρεπει να ειναι, στις υπολοιπες εχει ενα φλας πισω απο το θεμα συν ενα φλας απο αριστερα η δεξια (η και απο τις 2 μεριες) και ND φιλτρα μαλλον , δεν ειναι τιποτα τρελα setup σαν του μκναλλι πχ. απλα θελουν σωστες γωνιες και πολυ πειρα

Κατι τετοιο νομιζω ηθελαν και οι φιλοι παραπανω, thank you!

παιδια, συγγνωμη, θα επιστρεψω με σχολια και αν θελετε τεχνικες.
και για το φωτισμο και γι αλλα πραγματα.

Δυστυχως κ συγχωρεστε με υπαρχει τρομερη ελλειψη χρονου

(και κεφιου, λογω πιεσης, πφφφ...)

Προσπαθω να τα κανω ολα αλλα πιεζομαι, και αυτα θελουν ομορφα πραγματακια κ επεξηγησεις για αυτα που ρωτατε.

Θα επιστρεψω! Ευχαριστω για την κατανοηση