Φωτογραφηση Γάμου.

Όμορφο κάδρο όμορφη στιγμή.

27843932093_0db9ab4f2a_c.jpg

Πολύ ωραία επίσης με κινηση!!!
Τους 2 στην ακρη σε παίρνει να τους κόψεις τελείως

Το κατάλαβα ότι είναι κάποιος "σημαντικός". Αν τον έχεις σε άλλη κοψτον τελείως "χαλάς" (που λέει ο λόγος) πραγματικά εξαιρετική στιγμή και δεν φαίνεται καν καλά.
Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωντάνια και η κίνηση και στις 2 φωτογραφίες

Δε θα την έκοβα είναι καθαρά οικογενειακή φωτογραφία με πλούσια συναισθήματα νεόνυμφων και των γονιών τους.

Η στιγμή είναι πολύ καλή, οπότε μπορεί να παίξει σε δυο βερσιόν, με και χωρίς μπαμπά...

Κλασική λήψη, ωραίο bokeh - θα ήθελα να μην κοβόταν η καμπύλη της πόρτας του αυτοκινήτου πάνω. Λεπτομέρεια θα μου πεις, αλλά εκεί έκατσε η ματιά μου σε 2η ανάγνωση...

Συμφωνω. Επίσης δεν χρεαζεται και αυτό το εντονο blur ώστε να φαίνεται σαν bokeh. Μια χαρά θα ήταν και χωρις τέτοια εφε

η αγάπη του πατέρα για το παιδί του είναι δεδομένη ...

Δεν ειναι μονο η αγαπη. Ειναι ενα συμπλεγμα εντονων συναισθηματων που ξεκινουν απο
την πρωτη μερα που κρατας την κορη σου στην αγκαλια, μεχρι την ωρα που την βλεπεις
να χορευει την ημερα του γαμου της με εναν καινουργιο ανθρωπο διπλα της ,
και αναρωτιεσαι αν θα σταθει ανταξιος των προσδοκιων της.
Χαρα, αμφιβολια. νοσταλγια, προστατευτικοτητα και λιγο ζηλια για τον γαμπρο, ολα αυτα
εμπλεκονται σε ενα μοναδικο γαιτανακι συναισθηματων, που αντικατοπτριζονται υπεροχα
στην φυσιογνωμια του συμπαθεστατου πατερα με το βιβλικο προφιλ, και θα ελεγα οτι
σωστα φαινεται αποκομενος στην ακρη της φωτογραφιας, αφου ειναι η ωρα
που σιγα-σιγα παραμεριζει για να συνεχισει τον δρομο της ζωης η κορη του.

Last edited:
Απάντηση: Re: Φωτογραφηση Γάμου.

και ευθύνη του φωτογράφου να τον απεικονίζει σωστά αν είναι σημαντικός για το ζευγάρι ....

όσο για τα συναισθήματα που έχει ο καθένας για το παιδί του δεν γεννάται ζήτημα ότι μπορούν να γραφτούν σελίδες ... προσωπικά περιμένω πως και πώς αυτή την ιδιαίτερη στιγμή να <ζηλέψω> και εγώ λίγο με την σειρά μου ....

Κάποιες φορές μετρά να νιώθουμε το συναίσθημα του φωτογράφου τη στιγμή που αποτυπώνει και να φεύγουμε από κανόνες.
.... Ως πατέρας θέλω να ζήσω τις ίδιες στιγμές και να τις αποτυπώσει Φωτογράφος με τα συναισθήματα που είδα σε τούτη τη φωτογραφία του Παναγιώτη.

Ανεβάζω ακόμη μια φωτογραφία της βαφτιστήρα μου παιδί μου πάει ναι πει .. νιώθοντας το δικό της συναίσθημα της στιγμής.

Συχνά Κώστα δεν είναι εύκολο να βάλεις στο κάδρο όλα όσα θες και φαντάζεσαι .
Γενικά τα λόγια δεν μπορούν να αποτυπώσουν το μεγαλείο της ψυχής αλλά αυτό δεν απαγορεύει σε αυτά να την προσεγγίσουν.

Πολύ όμορφη και μπράβο σου που "τόλμησες" να ανεβάσεις καρέ από βίντεο. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα που έχω δει στις τελευταίες σελίδες και κρίμα που δεν είναι λήψη από φωτογραφική.

Αλήθεια είναι το ζεύγος στη φωτό η ο αδελφός της νύφης;

Σε ευχαριστώ πολύ! Στη φωτο είναι το ζεύγος.

Συχνά Κώστα δεν είναι εύκολο να βάλεις στο κάδρο όλα όσα θες και φαντάζεσαι .
Γενικά τα λόγια δεν μπορούν να αποτυπώσουν το μεγαλείο της ψυχής αλλά αυτό δεν απαγορεύει σε αυτά να την προσεγγίσουν.

Χρησιμοποιησες σκοπευτρο η οθόνη για το καδραρισμα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κλασική λήψη, ωραίο bokeh - θα ήθελα να μην κοβόταν η καμπύλη της πόρτας του αυτοκινήτου πάνω. Λεπτομέρεια θα μου πεις, αλλά εκεί έκατσε η ματιά μου σε 2η ανάγνωση...

+1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμφωνω. Επίσης δεν χρεαζεται και αυτό το εντονο blur ώστε να φαίνεται σαν bokeh. Μια χαρά θα ήταν και χωρις τέτοια εφε

+1

Ότι βολεύει κάθε φορά.
Στη συγκεκριμένη είχα οθόνη γιατί ήθελα λήψη από πιο χαμηλά και γιατί δεν ήθελα να μπλεχτώ στα πόδια των φωτογράφων.

Όταν είσαι καλεσμένος και όχι ο βασικός φωτογράφος σουτάρεις ότι μπορείς δίχως να παρενοχλήσεις συναδέλφους.

Όπως με τη μαυρόασπρη φωτογραφία καλύπτεις λάθη έτσι και με blur:flipout:

Ότι βολεύει κάθε φορά.
Στη συγκεκριμένη είχα οθόνη γιατί ήθελα λήψη από πιο χαμηλά και γιατί δεν ήθελα να μπλεχτώ στα πόδια των φωτογράφων.

Εγω αδυνατω να καδραρω σωστα σε θεματα που αξιζουν κατι παραπανω απο snapshot. χωρις σκοπευτρο.
Ολο και κατι θα ξεφυγει (βαλε και την πρεσβυωπια στο παιχνιδι ...)