Φωτογραφηση Γάμου.

Digital_Camera_World_portrait_photography_crop_guide.png

Ο γκρινιάρης ξαναχτυπά. ..

Κοίτα η στιγμή είναι καλή και η έκφραση του πατέρα λέει πολλά.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια θεματάκια που αφορούν πιο πολύ τη γωνία λήψης η οποία μας στερεί ολόκληρο το πρόσωπο της νύφης αλλά κόβει και από τον πατέρα.
Ήθελε και λίγο αέρα το κάδρο αλλά τέτοιες στιγμές τέτοια λόγια, σε τέτοιες περιπτώσεις ή είσαι τυχερός ή πολύ ικανός να προλάβεις τη στιγμή όπως πρέπει.
Και το εφέ που έβαλες δεν μου ταιριάζει.
Η πλάστιγγα πάντως γέρνει προς το συν.

Έτσι Παναγιώτη δε πετάς φωτογραφία που δεν είναι μέσα σε
" κανόνες" αν έχεις να κερδίσεις το ζητούμενο.... τη στιγμή.... ποιος χέστηκε από κει και πέρα.

Έτσι Παναγιώτη δε πετάς φωτογραφία που δεν είναι μέσα σε
" κανόνες" αν έχεις να κερδίσεις το ζητούμενο.... τη στιγμή.... ποιος χέστηκε από κει και πέρα.

Σίγουρα δεν την πετάς, πιθανότατα θα αρέσει και στο ζευγάρι, αλλά καλό είναι να διαχωρίζεται το "ωραία στιγμή", "ωραίο μέρος", "ωραίο λουλούδι", "ωραίος σκύλος" κλπ. από το "καλή φωτογραφία". Σε ένα φωτογραφικό φόρουμ νομίζω ότι μας ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιολόγηση των φωτογραφιών και πώς θα βελτιωθούμε στη λήψη τους, παρά οτιδήποτε άλλο.
Στη συγεκριμένη πάντως, ο αγκώνας δε με ενοχλεί τόσο, όσο η "φλασίλα" και οι γυαλάδες καθώς και το φίλτρο που έχει εφαρμοστεί.

Ξέρεις.. το κατάλαβα cowboy, το έγραψα διότι δεν είχε κάτι να πει ο Αστυφύλαξ με πέρασε από επιτροπή και με έκοψε έτσι απλά.
Ηλία δεν μου άρεσε η κριτική σου, αντίθετα ο Παναγιώτης μίλησε.
.. Διευκρίνηση δεν ήμουν βασικός φωτογράφος ή κάμερα, στιγμές τραβούσα αφήνοντας τους πρώτους να κάνουν άνετα τη δουλειά τους, επίσης εύχομαι να έχουν πιάσει τέτοιες στιγμές....

ας πω κ γω την ιστορία του γάμου μου -στα φωτογραφικά- παντρεύτηκα την εποχή των φίλμ κ ο φωτογράφος -να τον κάνει ο Θεός- κατάφερε κ τις έκαψε όλες.Δεν έχω καμία από την εκκλησία,παρά μόνο από το στούντιο-η μόδα του εξωτερικού χώρου ήρθε αργότερα- Ευτυχώς ήταν ένα θείος της γυναίκας μου με μία nikon της εποχής -δεν θυμάμαι μοντέλο- κ έσωσε κάπως την κατάσταση. Αρα το ''χόμπι μας''σε γάμους κ εκδηλώσεις γενικά πολλές φορές βοηθάει.
προσωπικά οι φώτο του ''Apollwn'' μου άρεσαν,ειδικά η ανθοδέσμη.

Ξέρεις.. το κατάλαβα cowboy, το έγραψα διότι δεν είχε κάτι να πει ο Αστυφύλαξ με πέρασε από επιτροπή και με έκοψε έτσι απλά.
Ηλία δεν μου άρεσε η κριτική σου, αντίθετα ο Παναγιώτης μίλησε.
.. Διευκρίνηση δεν ήμουν βασικός φωτογράφος ή κάμερα, στιγμές τραβούσα αφήνοντας τους πρώτους να κάνουν άνετα τη δουλειά τους, επίσης εύχομαι να έχουν πιάσει τέτοιες στιγμές....

Βασίλη, έχεις χιούμορ και το ξέρω.
Απορώ γιατί δεν κατάλαβες τη νύξη μου (μάλλον γιατί την παρεξήγησες ; )
Απλά ήθελα να σου πω κάπως ... πλάγια, ότι δεν μου άρεσε το κόψιμο του αγκώνα.

Ούτε έκρινα ούτε κατεκρινα την φωτογραφία σαν σύνολο, (εξάλλου δεν είμαι κριτικός φωτογραφίας).

Απλά λέω την γνώμη μου, σαν φίλος της , ξεκλεβοντας λίγο χρόνο πριν το ... live ξυπνητήρι !

Πάντα φιλικά

Ωραίο να παντρεύονται οι συμμαθητές σου, να μην μένει κανένας ατιμώρητος...
Με αυτούς που έζησες χρόνια μαζί σε ενώνουν πολλά έστω και αν τα τελευταία χρόνια είσαι μακριά.
Για όλους αυτούς οι φωτογραφίες σου είναι κάτι διαφορετικό.
Είναι η ζωή τους μέσα από τα μάτια σου.
Υ.Γ. Αν ήμουν φωτογράφος γάμους και βαφτίσεις θα τραβούσα πιο πολύ, συχνά σε αυτά τα μυστήρια ξεπερνάει την απλή αποτύπωση.
Γιώργος & Δάμαρις by Panos Tiniakos, on Flickr

Λίγο ίσιωμα θέλουν λόγω του ορίζοντα.
Κατά τα άλλα είναι κλασικές fuji ωραίες φωτογραφίες.
Έχεις δίκιο απλά τις ανέβασα κατευθείαν από την μηχανή στο κινητό και από το κινητό στο forum χωρίς καμία επεξεργασία....