Φωτογράφηση Ορκομωσίας Αποφοίτων της Νομικής Αθηνών

Συγχαρητήρια Greg, καλή της σταδιοδρομία.

Άντε και σε πάπυρο τώρα το πτυχίο για την πρέπουσα ανάρτηση.

Καλό πτυχίο και σε όσους είναι στην αναμονή...

Απάντηση: Re: Φωτογράφηση Ορκομωσίας Αποφοίτων της Νομικής Αθηνών

Ευχαριστώ κύριοι, νά' στε όλοι καλά!

Γρηγόρη συγχαρητήρια ... να τη χαίρεσαι κι αυτή όπως και τις άλλες. Άντε τώρα με το καλό να ανάψεις κι ένα κερί στην Παναγία, έτσι;
Βλάση...
Στό Όρος θα τ' ανάψω!
Ευχαριστώντας για τον παραπάνω λόγο και παρακαλώντας και ικετεύοντας για πολύ σοβαρότερους...

Γρηγόρη ευχες πολλες και παντα να εχεις ευχαριστα γεγονοτα στην οικογενεια σου .

Γρηγόρη , κι από μένα συγχαρητήρια - έχω κι εγώ κόρη στα 20+ και καταλαβαίνω απόλυτα τα συναισθήματα σου!!!

Alex , συγχαρητήρια κι αν πας στρατιωτικό , μην ζορίζεσαι σκέψου κι εμάς τους παλιούς που βαρέσαμε 25 μήνες θητεία...

Alex , συγχαρητήρια κι αν πας στρατιωτικό , μην ζορίζεσαι σκέψου κι εμάς τους παλιούς που βαρέσαμε 25 μήνες θητεία...

Ευχαριστώ! Στην φάση που ειμαι και μια ημέρα να ήταν, είναι μια ημέρα που προτιμώ να την περάσω δουλεύοντας και όχι να κάθομαι! εχεχε

Χαχαχα, στρατός ε?

Μάλλον μεταναστευση με περιμένει, ήδη κάνω τις πρώτες κινήσεις!

Ο στρατος ειναι το λιγοτερο, ειναι αλλα πολλα.

Ειδικοτητα με 11 εφημεριες το μηνα και ενδιαμεσα κενα διαστηματα ανεργιας. Οταν τελειωσεις και εισαι ηδη 30, μπορει να ανοιξεις ιατρειο και να κυνηγας ασθενη με το τουφεκι...

Τετοια πραγματα. Εχω πολλους φιλους γιατρους και τα εχω δει ολα αυτα απο κοντα.

Φυσικα, αν πας εξωτερικο, καποια απο αυτα θα τα γλυτωσεις.

Ευχαριστώ Πολύ!

Τα ξέρω όλα αυτά μαν, γιαυτό και είμαι ήδη εξωτερικό και κανω τα χαρτιά μου. Δεν έχω κανένα σκοπό να κάτσω Ελλάδα ακόμα και αν μπορούσα να ξεκινήσω αύριο κιόλας