Φωτογράφηση σε συναυλίες

Απάντηση: Re: Φωτογράφηση σε συναυλίες

Ενδιαφέρουσες Νίκο!Με τι φακό και σε τι απόσταση;

Eιναι με τον canon macro 100 2,8 και η αποσταση ειναι περιπου 15 μετρα , συγκεκριμενα για οποιον γνωριζει ειναι απο μια συναυλια για τον Δημο Μουτση που εγινε στο ανοιχτο θεατρο του αλσους Βεικου το καλοκαιρι που μας περασε .

Last edited:
Ωραίος!Πολύ καθαρές,δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα είχε (τσιγάρα κλπ) αλλά είναι πολύ καλές.

Ωραίος!Πολύ καθαρές,δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα είχε (τσιγάρα κλπ) αλλά είναι πολύ καλές.
Nικο ολο το καλοκαιρι στο ανοιχτο θεατρο μεσα στο αλσος και εχει συνεχεια
παραστασεις απο 1/9 εως 30/9 (ερχονται αξιολογοι καλιτεχνες και θεατρικες παραστασεις επισης ) οποτε εαν θελεις παμε παρεα .
Η κατασταση ειναι πολυ χαλαρη και μπορεις να ασχοληθεις χωρις πιεση χρονου , ειναι ενα τεραστιο αλσος με ωραια θεα ,πισινα ,γηπεδο ποδοσφαιρου και τενις . Καταλληλο για το ψωνιο μας .:ernaehrung004:

Πολύ καλή ιδέα.Υπάρχει ένα πολύ γλυκό εμπόδιο βέβαια...είναι περίπου 3,5 κιλά και γεννήθηκε πριν μια βδομάδα...

Πάντως, εννοείται πως το κρατάω στα υπ'όψιν.Ακούγεται ενδιαφέρον...-bye-

Πολύ καλή ιδέα.Υπάρχει ένα πολύ γλυκό εμπόδιο βέβαια...είναι περίπου 3,5 κιλά και γεννήθηκε πριν μια βδομάδα...

άντε με το καλό και φωτογραφίες

Σας ευχαριστώ όλους!Μόλις τον τάισα, κοιμάται.Κοιμάται και η μαμά, και τ'άλλα 2.Εγώ, κομμάτια, πάω για τον ύπνο του δικαίου.

Φωτογραφίες, μόλις μπορέσω...-bye-

Eυχες για οτι καλλιτερο στο νεο μελος της οικογενειας σας -bye-
Βεβαια μεχρι τον Σεπτεμβριο που αρχιζουν οι συναυλιες στο αλσος θα ειναι
ετοιμο για εξορμησεις .