Φωτογραφιστε τα αυτοκινητα σας κ γενικα φωτογραφια αυτοκινητων

Harry_BMW

New member
28 November 2009
34
Δυστυχως συνεχιζω να ειμαι ασχετος απο φωτογραφιες κ εδω ηταν μια πρωτη προσπαθεια να παιξω λιγο.Νομιζω εχω αυξησει σε ολες πολυ το κοντραστ κ ισως ειναι λαθος αυτο.Συνεχιζω να απορω πως θα γινει να βγαινουν καθαροτερες οι φωτογραφιες μου αφου στα Μ προγραμματα η μου βγαινουν θεοσκοτεινες η παρα πολυ φωτεινες κ κουνημενες η δεν καταλαβαινω διαφορα απ το auto.Παραθετω καποιες φωτογραφιες για να μου πειτε τι δεν εκανα καλα κ τι θα μπορουσα να κανω καλυτερα.Nα ειστε οσο πιο επιεικης γινεται. :P Το δικο μου ειναι το λευκο αυτοκινητο.

88865937.jpg
48112037.jpg
51434418.jpg
14300936.jpg
87708694.jpg
img0825c.jpg
img0828f.jpg
37739510.jpg

62592614.jpg

img0834ho.jpg

ωραίος ο άσσος Χάρη, ειδικά άσπρο είναι κουκλί.

Ξεκίνησε χρησιμοποιώντας τα P προγράμματα της μηχανής σου (υποθέτω πως έχει) και κάνοντας μικροεπεμβάσεις στις ρυθμίσεις και μην το παρακάνεις με το contrast. Αν η μηχανή το υποστηρίζει τράβα σε μορφή RAW ώστε να τις "εμφανίζεις" στον υπολογιστή με κατάλληλο πρόγραμμα.
Πάντως δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα καθαρότητας, δείχνουν αρκετά "crispy" οι φωτογραφίες σου για αρχή, ίσως πρέπει να δώσεις παραπάνω σημασία σε παράγοντες όπως το καδράρισμα και οι γωνίες λήψεις (να μην φαίνεται η σκιά σου στην εικόνα - πέσε ακόμη λίγο χαμηλότερα :) μην τραβάς από το ύψος του κεφαλιού) ώστε να είναι πιο "δραματικές" οι φωτογραφίες σου.

Υ.Γ. Δυστυχώς εκτός από την πίσω κίνηση, δεν συμπάθησα τίποτε άλλο στο μπε μπε 1 :(

Ο σχιστομάτης μου στην λίμνη Πλαστήρα...

Attachments

• DSC000521.jpg
    DSC000521.jpg
    187.1 KB · Views: 88