Φωτογραφίζοντας αγάλματα

Πάρα πολύ καλές. Ιδιαίτερα στην πρώτη το χρώμα είναι εκπληκτικό.

Ευχαριστώ. Τρεις ακόμα φωτο από το ίδιο ταξίδι δώρο για τα καλά σας λόγια! Πολύ συννεφιά όμως ...

Attachments

• DSC_0981.JPG
    DSC_0981.JPG
    145.3 KB · Views: 34
Πάρα πολύ ωραίες!Η συννεφιά δεν ενοχλεί.Προσωπικά προτιμώ τις 2 πρώτες, και οι τρεις όμως είναι πολύ καλές!

Ποιό άγαλμά είναι αυτό που είναι βουτηγμένο στο νερό?
Πλημύρισε κάτι και καλύφθηκε η έτσι φτίαχτηκέ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, αν είναι επίτηδες είναι εκπληκτικό εύρημα. Πολύ εντυπωσιακό

Ποιό άγαλμά είναι αυτό που είναι βουτηγμένο στο νερό?
Πλημύρισε κάτι και καλύφθηκε η έτσι φτίαχτηκέ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, αν είναι επίτηδες είναι εκπληκτικό εύρημα. Πολύ εντυπωσιακό

Έτσι φτιάχτηκε. Είναι μέσα σε λίμνη εντός των βασιλικών κήπων, στη μέση της οποίας χωροθετείται τεχνητό νησί - κήπος. Φυσικά μιλάμε για μια από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο. Εφόσον σου αρέσουν βέβαια τα ... ταξίδια στο χρόνο.

Το πιστεύετε ότι μέχρι σήμερα δεν έτυχε να σταματήσω ποτέ στο σημείο?

attachment.php

attachment.php

Sigma EX 15-30 + πολωτικό B+W

Ο σεβασμός των Ελλήνων στο τοπιο: από αλλού δεν βρήκαν να περάσουν τους πυλώνες.

Attachments

• ΓŽΕ“ΓŽΒ½ΓŽΒ·ΓŽΒΌΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΏ-ΓŽΛœΓŽΒ΅ΓΖ’Γβ‚¬ΓŽΒΉΓŽΒ­Γβ€°ΓŽΒ½.jpg
    ΓŽΕ“ΓŽΒ½ΓŽΒ·ΓŽΒΌΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΏ-ΓŽΛœΓŽΒ΅ΓΖ’Γβ‚¬ΓŽΒΉΓŽΒ­Γβ€°ΓŽΒ½.jpg
    153 KB · Views: 90
  • ΓŽΕ“ΓŽΒ½ΓŽΒ·ΓŽΒΌΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΏ-ΓŽβ€ΊΓŽΒ΅Γβ€°ΓŽΒ½ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒ±-2.jpg
    ΓŽΕ“ΓŽΒ½ΓŽΒ·ΓŽΒΌΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΏ-ΓŽβ€ΊΓŽΒ΅Γβ€°ΓŽΒ½ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒ±-2.jpg
    154.3 KB · Views: 89
attachment.php
Μερικές φορές τα αγάλματα δείχνουν καλύτερα ως σιλουέτες. Πείτε την άποψή σας...

Ο Εσταυρωμένος και η Παναγία, άγαλμα στη γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα... Το φωτογράφισα περίπου 40 φορές από διάφορες γωνίες, όψεις, ώρες της μέρας και της νύχτας, αλλά μου φαίνεται ότι μόνο αυτή η φωτο ίσως αξίζει.

Attachments

• DSC_1104_1.jpg
    DSC_1104_1.jpg
    75.4 KB · Views: 88
Η συγκεκριμένη ώρα ταιριάζει καλύτερα στο θέμα, έτσι μοιάζει όπως τα διηγούνται οι Γραφές. Πολύ ωραία φωτογραφία!

Ο Λεωνίδας είναι επιβλητικός όσο θα έπρεπε.(Οι πυλώνες πολύ σπαστικοί όντως!).Το πολωτικό δίνει άλλον αέρα στα σύννεφα.

Η φωτογραφία του Βλάση φοβερά ατμοσφαιρική!Δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη ώρα...

Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη κατηγορία, μάλλον όχι.

Είναι πάντως ο πύργος του ΑΙΦΕΛ.

Σε κλίμακα 1/10 (πάνω κάτω)...

Στα Φιλιατρά.

Απίστευτη ιδέα κάποιου δημαρχου.:violent-smiley-030:

Με μια CANON IXUS 70.
Αξιοπρεπής, αλλά όχι σαν την πρωτη μου ψηφιακή SONY 5.1 Mp απο την εποχη που τα 5 ηταν οπως ειναι σημερα τα 8. Εχω την εντυπωση οτι εβγαζε καλυτερες φωτογραφιες απο τους διαδοχους της 4 και 5 σειρες μετα...χαλασε ο φακος,μια μερα εμεινε εξω και δεν ξαναμπηκε.

Attachments

• resizeIMG_1208.jpg
    resizeIMG_1208.jpg
    112.8 KB · Views: 23
  • resizeIMG_1201.jpg
    resizeIMG_1201.jpg
    67.9 KB · Views: 261
  • resizeIMG_1200.jpg
    resizeIMG_1200.jpg
    165.5 KB · Views: 23
Γιάννενα, από τα αγάλματα στο παραλίμνιο, με 300ρη τηλεφακό:

attachment.php

στο δεύτερο όμως, κάποιος καταπληκτικός συνάνθρωπός μας, θεώρησε πως κάτι έλειπε, και είπε να προσθέσει την πινελιά του, για να καμαρώσουμε όλοι τη δημιουργική φλέβα του
attachment.php

Attachments

• statues_2.jpg
    statues_2.jpg
    147.1 KB · Views: 73
  • statues_3.jpg
    statues_3.jpg
    145.9 KB · Views: 74
Η ηλιθιοτητα ειναι πολυ επικυνδυνη ασθενεια και σπανια θεραπευεται!!! ειμαι σιγουρος οτι ο ηλιθιος θα καμαρωνει για το εργο του.

Δεν πρόκειται για άγαλμα, αλλά έχει στοιχεία γλυπτικής. Ένας τρόπος να κάνεις αεραγωγούς εξαερισμού να μη φαίνοται σαν ένα μάτσο λαμαρίνες...
Αεροδρόμιο Μαδρίτης (Barajass) Terminal 4. Με μιά compact HP 317 (που μου έδωσαν δώρο με την αγορά ενός εκτυπωτή HP).

attachment.php

Attachments

• barajas_T4.jpg
    barajas_T4.jpg
    127.5 KB · Views: 61
Ο Ναπολέων ντυμένος σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας. Ajaccio Κορσικής
Στη δεύτερη, τμήμα απ' το εσωτερικό του σπιτιού του, στο ίδιο μέρος.
Με τη Nikon D80.
attachment.php

attachment.php

Attachments

• nap.jpg
    nap.jpg
    138.9 KB · Views: 60
  • nap_h.jpg
    nap_h.jpg
    129 KB · Views: 60