Φωτογραφίζοντας αγάλματα

και προσπαθησα με HDR να το σωσω

... το οποιο πρεπει να εκανες και στις αλλε ςπου ανεβασες στα τοπια... μαλλον δεν εχεις και συ τριποδο και τραβας στο χερι... :ADFAD2:

... το οποιο πρεπει να εκανες και στις αλλε ςπου ανεβασες στα τοπια... μαλλον δεν εχεις και συ τριποδο και τραβας στο χερι... :ADFAD2:

Ηλια για ποιες λες? στο magic light?
ειχα το τριποδο μαζι μου,η πρωτη ειναι 3 ληψεις με τριποδο
αυτη εδω με το αγαλμα ειναι μια ληψη στο χερι

Ηλια για ποιες λες? στο magic light?
ειχα το τριποδο μαζι μου,η πρωτη ειναι 3 ληψεις με τριποδο

Ναι, για αυτην ελεγα... με μπερδεψε το HDR, που την εκανε καπως σοφτ ή glow οπως λεγεται ενα παρομοιο εφε... και υπεθεσα οτι ειναι στο χερι... θα την προτιμουσα πιο σαρπ αλλα με τα ιδια παστελ χρωματα...αν γινεται αυτο!!!

Αλλα ας την ξαναδω σημερα, μηπως λεω και χαζομαρες...:afro:

Ναι, για αυτην ελεγα... με μπερδεψε το HDR, που την εκανε καπως σοφτ ή glow οπως λεγεται ενα παρομοιο εφε... και υπεθεσα οτι ειναι στο χερι... θα την προτιμουσα πιο σαρπ αλλα με τα ιδια παστελ χρωματα...αν γινεται αυτο!!!

Αλλα ας την ξαναδω σημερα, μηπως λεω και χαζομαρες...:afro:

χαχαχα δεν λες χαζομαρες,ετσι ειναι
αλλα κατι γινεται με το ανεβασμα,σε μενα ειναι αρκετα sharp
αλλα χανουν πολυ οταν τις ανεβαζω
ασε που αλλοιωνονται και τα χρωματα

Για αγαλμα το ειδα...

23313f61d47298f0c4bfc3f8ea758befad44c3f65a33db0275695123d690dfdf6g.jpg

O ΛΕΩΝ της Αμφιπολης φωτογραφημενος με διαφορους φακους..

Ηλία, η επιλογή της θέσης λήψης νομίζω ότι ήταν λάθος. Το θέμα σου χάθηκε μέσα στο busy background. Αν πήγαινες στη γέφυρα που φαίνεται δεξιά ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα (καλύτερο background) αλλά σιγουρα θα ήσουν πιο κοντά.
Άλλη λύση μεγαλύτερο εστιακό μήκος.
Επίσης θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερο διάφραγμα ένα stop (f/5.6) και να το κέρδιζες σε ISO -λιγότερο θόρυβο.
Πάντα φιλικά.-bye-

Εχεις δικιο για το μπακγκραουντ, ουτε που σκεφτηκα αν μπλεκεται το θεμα με αυτο... το μονο που κοιτουσα ηταν να καδραρω ετσι ωστε να φαινονται και τα... δυο (και οσο το δυνατον λιγοτερο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα).

Διαφραγμα μεγαλο εβαλα για να εχω οξυτητα στη φωτο μια και ειχα τον 18-55 που δεν τον συμπαθω καθολου.

Αυτο με το μεγαλυτερο εστιακο μηκος με... πληγωσε...:flipout: μια φορα εβγαλα τον 70-300 απο τη μηχανη και ηταν σε λαθος στιγμη...:flipout:

Αν και το φωτογραφισα το θεμα απο διαφορες πλευρες (ανεβασα μια και στα αρχιτεκτονικα) δεν με ενθουσιασε καμμια ληψη... ισως επρεπε να δοκιμασω και με τον 85ρη και να δοκιμασω να θολωσω το φοντο.

Αυτο με το μεγαλυτερο εστιακο μηκος με... πληγωσε...:flipout: μια φορα εβγαλα τον 70-300 απο τη μηχανη και ηταν σε λαθος στιγμη...:flipout:

Αν και το φωτογραφισα το θεμα απο διαφορες πλευρες (ανεβασα μια και στα αρχιτεκτονικα) δεν με ενθουσιασε καμμια ληψη... ισως επρεπε να δοκιμασω και με τον 85ρη και να δοκιμασω να θολωσω το φοντο.

Ουπς...Δεν ήθελα να σε πληγώσω..:D

Αυτό με τον 85αρη καλό ακούγεται. Αν είναι εφικτό το δοκιμάζεις την επόμενη φορά..