Εκει στο Λονδινο, εδωσες ρεστα Κωνσταντινε...:award:
(και βλεπω, στα τοπια πχ. οτι πετυχες και εσυ, γαλαζιο ουρανο, μεχρι και εκει, θα τις σπασω τις μηχανες μου και θα το γυρισω στα γραμματοσημα :violent-smiley-030:)
Την ανεβαζω για να δειξω οτι αν δεν βλεπεις, τι την θελεις τη φωτογραφια για χομπι, βρες κατι αλλο... στο pc ειδα, οτι με ενα βημα παραδιπλα, θα επιανα στο φοντο καθαρο και το αγαλμα που ειναι στο βαθος (και το παραθυρο ολοκληρο για να μη κρυβεται απο το κασετοφωνο κεφαλι) και θα ειχε αλλη δυναμικη η φωτο εστω και ως αναμνηστικη... δυστυχως ομως, μετα την απομακρυνση απο το ταμειο...:violent-smiley-030:
Άσε, συγχύστηκα που το θυμήθηκα. Η ίστορια έχει ως εξής: H φώτο είναι από το μεγαλύτερο αμερικανικό νεκροταφείο στη Νορμανδία. Περίπου 10000 στρατιώτες εκεί. Νωρίτερα είχα πάει και λίγο ποιό πάνω στο μεγαλύτερο γερμανικό που είναι λίγο ποιό πάνω με πάνω από 21000 γερμανούς κάποιοι από τους οποίους ήταν ακόμη και 16 χρονών.
Το γερμανικό ήταν πολύ μικρό και λιτό σε σχέση με τον αριθμό των ενταφιασμένων. Δεν υπήρχε -τουλάχιστον εμφανής- ούτε ένας φύλακας. Ήταν τόσο επιβλητικό μέσα στην απλότητα και την ησυχία. Και κοντά στην είσοδο μια μικρή αίθουσα με προσωπικά αντικείμενα, γράμματα κτλ από τους στρατιώτες και άλλα πράγματα σχετικά με την ειρήνη.
Μετά φθάνεις στο αμερικανικό. Στην είσοδο δεν είδα κάποιον. Η έκταση είναι τεράστια, ποιό μέσα έχει αυτό που μποστά του είναι ένα μεγάλο πράγμα με νερό σαν στο Lincoln Memorial ας πούμε που πλάι του έχει εκατέρωθεν 2 ιστούς ύψους τουλάχιστον 30 μέτρα ο κάθε ένας με σημαίες επάνω. Καμιά καντίνα με λουκάνικα έλειπε μόνο. Όπως είπα δεν είχε τίποτα στην είσοδο άρα αν είμουν κανένας ταλιμπάν θα μπορούσα εκεί έξω να ανατιναχθώ ανάμεσα στους τάφους. Πηγαίνοντας όμως να φύγω λέω ας μπω και σε μία αίθουσα που είχε κοντά στην είσοδο και μέσα είχε μάλον πληροφορίες κτλ. Στο προθάλαμο βλέπω μπροστά μου ένα σκάνερ από το οποίο έπρεπε να περάσω αν ήθελα να προχωρήσω.
Τότε μου γύρισαν τα μυαλά και άρχισα να λέω δυνατά για να ακούν οι εντός: "Ti? είμαι εγκληματίας? Τρομοκράτης και θέλουν να με ψάξουν? Σιγά μην μπω εδώ μέσα!!!"
Καλά να πάθουν, να φοβούνται όλη τους τη ζωή και να εξασκούνται στα όπλα τους που μαζεύουν ως προέκταση του αυτού τους....