πολυ ωραια!και τα χρωματα!αν μου επιτρεπεις,ισως ηταν καλυτερα ακομα με περισσοτερο προοπτικη?δηλαδη η ληψη να γινοταν ακομα πιο κατω..δεν ξερω και ποσο ηταν εφικτο,λεω εγω τωρα...
Πολύ καλή, δύσκολα το λέω για αγάλματα...
Σε ευχαριστω πολύ!
Μπορεί... Εχω λήψεις και απο πιο χαμηλά αλλά απομακρύνεται και χανεται το κεφάλι... Επελεξα αυτη γιατι εχει την καλυτερη ισορροπία στα ματια μου για κεφαλι/βιτρω. Πάλευα να τα χωρέσω και με την compact, ισως με καναν ευρυγώνιο να γινόταν καλυτερη δουλεια!
:2thumb22sup::2thumb22sup:
οταν ειχα μια νικον δουλευα εναν 35αρι(52,5 ff) και τον τιμιο 18-55 για ποιο ανοιχτα πλανα.σε τετοιες περιπτωσεις οπως η δικια σου φωτο και κυριως σε εσωτερικους χωρους ενιωθα να δυσκολευομαι.μεχρι που πηρα ενα 12-28 και καταλαβα ποσο πολυτιμος ειναι ο ευρυγωνιος οχι για τοπια αλλα για εσωτερικους χωρους!μου λυθηκαν τα χερια!ερωτευθηκα την προοπτικη που δημιουργουσε!χαχαχα.οποτε και στην δικη σου περιπτωση σιγουρα θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα..ξαναλεω ομως πως και τωρα ειναι εξαιρετικη η φωτο.ειναι ωραια και η αντιθεση που κανει το χρυσο του αγαλματος με τα χρωματα πισω..
ΝαιΑ μάλιστα, μόλις γυρίσω πρέπει να πάω! Επιτρέπεται φωτογράφιση?
.We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.