Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν 2 ...

Στεργιο βρηκα ενα σημειο οπου εχει μονο ενα καγκελακι 90 ποντους και καθεσαι και κανεις απλα κλικ .....:flipout:

εχει φαση....

θα ερθω Θεσαλονικη Αυριο αλλα ρε συ θα ειμαι με την Γυναικα και θα φυγουμε ολοταχως για το ΚΤΕΛ για Ιωαννινα ....

κριμα ρε συ .....

την επομενη φορα μεσα φθινωπορου θα κατεβω ξανα και θα εχω πιο πολυ χρονο ....

Ευχαριστω για το καλεσμα !!-bye-

οκ φίλος! anytime!

Eξαιρετικές φωτογραφίες! Εύγε! Είπαμε η Fuji 9600 είναι ΤΟ έργαλείο αλλά έχει και απαιτήσεις από τον χρήστη της. Δεν κάνει για γυναίκες! ;)
Και από ότι φαίνεται ήδη την μαθαίνεις πάρα πολύ καλά. Οι φωτογραφίες σου βρίσκονται σε επαγγελματικό επίπεδο.
Συνέχισε να στέλνεις φωτογραφίες γιατί το γεγονός ότι πέραν όλων των άλλων βλέπουμε και μία άλλη χώρα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Περαστικά για το γόνατο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Δεν έχω φθάσει ακόμα σε εγχείριση, αλλά ο ορθοπεδικός μού έχει παγορεύσει δια ροπάλου να γονατίζω ή να κάνω βαθύ κάθισμα και μού έχει δώσει ασκήσεις φυσιθεραπείας προκειμένου να αποφύγω το χειρουργείο. Τις οποίες όμως δεν κάνω γιατί είμαι τεμπέλης...

Eξαιρετικές φωτογραφίες! Εύγε! Είπαμε η Fuji 9600 είναι ΤΟ έργαλείο αλλά έχει και απαιτήσεις από τον χρήστη της. Δεν κάνει για γυναίκες! ;)
Και από ότι φαίνεται ήδη την μαθαίνεις πάρα πολύ καλά. Οι φωτογραφίες σου βρίσκονται σε επαγγελματικό επίπεδο.
Συνέχισε να στέλνεις φωτογραφίες γιατί το γεγονός ότι πέραν όλων των άλλων βλέπουμε και μία άλλη χώρα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Περαστικά για το γόνατο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Δεν έχω φθάσει ακόμα σε εγχείριση, αλλά ο ορθοπεδικός μού έχει παγορεύσει δια ροπάλου να γονατίζω ή να κάνω βαθύ κάθισμα και μού έχει δώσει ασκήσεις φυσιθεραπείας προκειμένου να αποφύγω το χειρουργείο. Τις οποίες όμως δεν κάνω γιατί είμαι τεμπέλης...

να τις κανεις διοτι η εχγειρηση ειναι μεγαλη ταλαιπωρια φιλε μου .....

δεν ποναει σχεδον καθολου ...αλλα σε καθηλωνει και σε εκνευριζει !!!
ασε που πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος μετα ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν 2 ...

Ηλια ενα μηχανακι με καλωδια και αυτοκολητα ηλετκτροδια μου δωσαν ... σαχλαμαρες......

Ναι το ίδιο λέμε, κάνει δουλειά αυτό αρκεί να ξέρεις που ακριβώς χρειάζεται.

το ποδι το κανω προπονηση με την καμερα στο Χερι ..:grinning-smiley-043

Σωστός!
Το κολύμπι βοηθάει?

το ραβ θα το εξετασω με την ησυχια μου αργοτερα ...

Ναι, όταν θα βρέχει και δεν θα μπορείς να βγείς! ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν 2 ..

Ναι το ίδιο λέμε, κάνει δουλειά αυτό αρκεί να ξέρεις που ακριβώς χρειάζεται.

Σωστός!
Το κολύμπι βοηθάει?

Ναι, όταν θα βρέχει και δεν θα μπορείς να βγείς! ;)

Ηλια σε ραβ ειχα βγαλει 2 φωτος στην αρχη οταν ειχα παρει την μηχανη !

και δεν ειχα δει διαφορα απο τις απλες και δεν ξαναβγαλα ...... :popcorn:

κανει δουλεια αυτο το πραμα με τα καλωδια ;;;;;; η απλως παιζω ;;;

κολυμπι δεν κανω διοτι συχαινομαι τις πισινες ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν

Ηλια σε ραβ ειχα βγαλει 2 φωτος στην αρχη οταν ειχα παρει την μηχανη !

και δεν ειχα δει διαφορα απο τις απλες και δεν ξαναβγαλα ...... :popcorn:

H raw είναι κατά κανόνα ανεπεξέργαστη οπότε είναι πολύ πιθανόν να σου βγεί και χειρότερη απ' την jpg! To ζήτημα είναι ότι σου αφήνει τα περιθώρια επεξεργασίας να την κάνεις πολύ καλύτερη!

κανει δουλεια αυτο το πραμα με τα καλωδια ;;;;;; η απλως παιζω ;;;

Όταν νοιώθεις τις μυικές συσπάσεις σημαίνει ότι κάτι δουλεύει εκεί μέσα! Αν δεν μπορείς να γυμνάσεις εσύ το πόδι, το μηχάνημα θα δώσει μια βοήθεια αρκετά καλύτερη απ' το τίποτα! Και φυσικά δεν καταπονεί καθόλου την άρθρωση!! Έχει ρυθμιζόμενη ένταση; Συνήθως το ανεβάζεις όσο αντέχεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα που σου έδωσε ο γιατρός πάντα!

κολυμπι δεν κανω διοτι συχαινομαι τις πισινες ....

Όταν φτιάξεις την δική σου θα την έχεις πεντακάθαρη και δεν θα την σιχαίνεσαι! -bye-

Καλά, αυτές που η μέλισσα είναι εν πτήση είναι φοβερές! Ειδικά η τρίτη στην οποία τα φτερά φαίνονται ανεπτυγμένα. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Μάρέσει που "πυροβολάς" ασύστολα :2thumb22sup:

Πολύ ωραία η Fuji σου! Περίμενα να κοστίζει περισσότερα.. Μάλλον είναι πρόκληση αυτη η μηχανή! :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτος με την FUJI 9

H raw είναι κατά κανόνα ανεπεξέργαστη οπότε είναι πολύ πιθανόν να σου βγεί και χειρότερη απ' την jpg! To ζήτημα είναι ότι σου αφήνει τα περιθώρια επεξεργασίας να την κάνεις πολύ καλύτερη!

Όταν νοιώθεις τις μυικές συσπάσεις σημαίνει ότι κάτι δουλεύει εκεί μέσα! Αν δεν μπορείς να γυμνάσεις εσύ το πόδι, το μηχάνημα θα δώσει μια βοήθεια αρκετά καλύτερη απ' το τίποτα! Και φυσικά δεν καταπονεί καθόλου την άρθρωση!! Έχει ρυθμιζόμενη ένταση; Συνήθως το ανεβάζεις όσο αντέχεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα που σου έδωσε ο γιατρός πάντα!

Όταν φτιάξεις την δική σου θα την έχεις πεντακάθαρη και δεν θα την σιχαίνεσαι! -bye-

το μηχανακι το κανω οσο το θυμαμαι ......αν και το ξεχναω πολλες φορες ..

εφαγα και μια καλη τουμπα στην Ελλαδα που μου ξεραθηκε το ποδι στον πονο σε σημειο που δεν επαιρνα ανασα ....

χεχεχε!!!!!!:Banane0::Banane0: δικιο εχεις για την πισινα ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτος με την FU

το μηχανακι το κανω οσο το θυμαμαι ......αν και το ξεχναω πολλες φορες ..

Αν επανήλθε το πόδι όσο καλά το θες, τότε "το μηχανάκι" σου περισσεύει πια!
Αν το έχεις αγοράσει ίσως σε ενδιαφέρει όμως και για άλλα σημεία του σώματος, συνήθως κοιλιακούς κλπ.

εφαγα και μια καλη τουμπα στην Ελλαδα που μου ξεραθηκε το ποδι στον πονο σε σημειο που δεν επαιρνα ανασα ....

Σαν τον νόμο του Μέρφυ, χτυπάς εκεί που πονούσες...
Πώς πας τώρα; Περπατάς κανονικά χωρίς ενόχληση;
Αν το περπάτημα σου κάνει καλό για άσκηση, ευκαιρία για μακρινούς περιπάτους με αρκετές στάσεις για φωτογραφίες!!

χεχεχε!!!!!!:Banane0::Banane0: δικιο εχεις για την πισινα ...

Σχεδόν όλοι κάπως έτσι το βλέπουν το θέμα... Εγώ θα προτιμούσα δική μου λίμνη βέβαια, έστω και τεχνητή...! ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτος

Αν επανήλθε το πόδι όσο καλά το θες, τότε "το μηχανάκι" σου περισσεύει πια!
Αν το έχεις αγοράσει ίσως σε ενδιαφέρει όμως και για άλλα σημεία του σώματος, συνήθως κοιλιακούς κλπ.

Σαν τον νόμο του Μέρφυ, χτυπάς εκεί που πονούσες...
Πώς πας τώρα; Περπατάς κανονικά χωρίς ενόχληση;
Αν το περπάτημα σου κάνει καλό για άσκηση, ευκαιρία για μακρινούς περιπάτους με αρκετές στάσεις για φωτογραφίες!!

Σχεδόν όλοι κάπως έτσι το βλέπουν το θέμα... Εγώ θα προτιμούσα δική μου λίμνη βέβαια, έστω και τεχνητή...! ;)

Καλα περπαταω αλλα με ενοχλει λιγο ...

θα επισκεφτω και το Γιατρο γιατι εφαγα καλη τουμπα.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55: