Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν 3 ...

16 July 2006
7,545
HAMBURG
Εδω σας εχω φωτος με την Φουτζι μου απο τις διακοπες μας στην Λευκαδα συκγεκριμενα στο Πορτο Κατσικι

μιλαμε ............. η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!!!!!!:grinning-smiley-043

και τι κριμα ...... παντου σκουπιδια .....:slapface::slapface:

Attachments

• Internet 8 .jpg
    Internet 8 .jpg
    36.3 KB · Views: 35
  • INTERNET 9 .jpg
    INTERNET 9 .jpg
    78.8 KB · Views: 42
  • INTERNET 10 .jpg
    INTERNET 10 .jpg
    91.2 KB · Views: 31
  • INTERNET 12 .jpg
    INTERNET 12 .jpg
    21 KB · Views: 30
Ελα βρε Βαγγελη.
Σταματα πια με τα σουπιδια

Υγ. Ωραιες οι φωτος.
(Το νερο παντως οσες φορες εχω παει εκει ειναι μπούζι)

Συνεχιζω με την Ομορφια της Ηπειρου ..
συγκεκριμενα στην Λιμνη του Φραγματος πανω απο το Μετσοβο στα Ζαγορια ......

ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

και τι ευτιχια ΔΕΝ υπηρχαν σκουπιδια λογω που δεν περνανε πολλα αυτοκινητα παρα μονο τα Αυτοκινητα της ΔΕΗ .....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!!!

Attachments

• INTERNET 4 .jpg
    INTERNET 4 .jpg
    129.2 KB · Views: 38
  • INTERNET 5  .jpg
    INTERNET 5 .jpg
    113.2 KB · Views: 27
  • INTERNET 6  .jpg
    INTERNET 6 .jpg
    114 KB · Views: 27
  • INTERNET 7  .jpg
    INTERNET 7 .jpg
    129.3 KB · Views: 32
Απάντηση: Re: Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν 3 ...

Ελα βρε Βαγγελη.
Σταματα πια με τα σουπιδια

Υγ. Ωραιες οι φωτος.
(Το νερο παντως οσες φορες εχω παει εκει ειναι μπούζι)

εεεεε.... σταματηστε και σεις να πετατε..
οχι ηταν πολυ καλο σαν θερμοκρασια ....

λιγο κυμα ειχε......

Φωτος απο την ΣΤΟΥΠΑ στη ΜΑΝΗ ......

το Χωριο της Γυναικας μου .........

Απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ηιλοβασιλεματα .....:firstprize::grandpa:

η πρωτη με τη δευτερη εχουν διαφορα 40 λεπτων περιπου......

Attachments

• STUPA 1.jpg
    STUPA 1.jpg
    40.5 KB · Views: 46
  • Stupa 2 .jpg
    Stupa 2 .jpg
    31.5 KB · Views: 39
Αγορασα την ιδια την Παρασκευη (Finepix s9600) και εχω εντυπωσιαστει με τα επιπεδα θορυβου σε συνθηκες χαμηλου και φυσικου φωτισμου, το εργαλειο τα σπαει και τα ιδοπεδωνει ολα :firstprize::firstprize::firstprize: και τα κυριοτερο μπορω να ρυθμισω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ηθελα μια φωτογραφικη μηχανη με τις χαρες τις SLR αλλα χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω ενα τσουρμο εξοπλισμο.

Μετα απο μια συντομη ερευνα πριν την αγορα, διαπιστωσα οτι ειχε τον μεγαλυτερο αισθητηρα(σημαντικο για την αποφυγη θορυβου) στην κατηγορια DSLR-like/super-zoom, φακο με αρκετα μεγαλο ευρος (της αριστοκρατικης οικογενειας FUJINON :grinning-smiley-043)

Ημουν μεταξυ αυτης και της Canon Powershot G9, αλλα το σωμα της Canon ηταν απαραδεκτο για σωστη λαβη, o αισθητηρας ελαφρως μικροτερος και το zoom κατηγοριας lifestyle-compact... Απλα ειχε αρκετα μεγαλυτερη οθονη. Οταν πας σε αυτη την κατηγορια ομως κοιτας το σκοπευτρο και οχι την οθονη :grandpa:.

Last edited:
Απάντηση: Re: Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν 3 ...

Αγορασα την ιδια την Παρασκευη (Finepix s9600) και εχω εντυπωσιαστει με τα επιπεδα θορυβου σε συνθηκες χαμηλου και φυσικου φωτισμου, το εργαλειο τα σπαει και τα ιδοπεδωνει ολα :firstprize::firstprize::firstprize: και τα κυριοτερο μπορω να ρυθμισω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ηθελα μια φωτογραφικη μηχανη με τις χαρες τις SLR αλλα χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω ενα τσουρμο εξοπλισμο.

Μετα απο μια συντομη ερευνα πριν την αγορα, διαπιστωσα οτι ειχε τον μεγαλυτερο αισθητηρα(σημαντικο για την αποφυγη θορυβου) στην κατηγορια DSLR-like/super-zoom, φακο με αρκετα μεγαλο ευρος (της αριστοκρατικης οικογενειας FUJINON :grinning-smiley-043)

Ημουν μεταξυ αυτης και της Canon Powershot G9, αλλα το σωμα της Canon ηταν απαραδεκτο για σωστη λαβη, o αισθητηρας ελαφρως μικροτερος και το zoom κατηγοριας lifestyle-compact... Απλα ειχε αρκετα μεγαλυτερη οθονη. Οταν πας σε αυτη την κατηγορια ομως κοιτας το σκοπευτρο και οχι την οθονη :grandpa:.

αν κοιταξεις στο θεμα που ειχα ανοιξει πιο κατω με τονι διο τιτλο αλλα με Ν1 και Ν2 ... θα δεις και αλλες φωτος που εχω βγαλει.....

απλα στα χερια ενος εμπειρου και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥ φωτογραφου κανει Θαυματα !!!!

αν την θες ομως για να φωτογραφζεις πολυ κοντινα κινουμενα θεματα θα σε δυσκολεψει αρκετα μιας και η εστιαση ειναι πιο αργη απο τις SLR !!

αλλα λογω του φακου της που ΔΕΝ βινιεταρει ποτε !!! ακομα και στο 2,8 διαφραγμα και λογω της μεγαλης χρισημης εστιακης αποστασης 28/300 και λογω του ευρυγωνιου 28 αρης.. και της πολυ καλης ευκρινειας ειναι αριστη επιλογη !!!! που συμπληρωνεται απο εναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αισθητηρα !!

το μονο που λειπει ;;;;; σταμπιλιζατερ και πιο γρηγορη εστιαση !!
αν τα καινουργια μοντελα της φουτζι 9600 τα παρεχουν αυτα ξερω απο τωρα την επομενη αγορα μου.......:2thumb22sup::worshippy:

ααααα..... εγω την εχω μονιμα ρυθμισει σε ηλιολουστες μερες 1 κλικ - πιο κατω υποφωτιση για να μην καιει τα λευκα ( συμβαινει καποιες φορες ) τις εντονες μεσημεριανες ωρες....

δηλ , οταν φωτογραφιζεις πχ...ενα ασπρο καραβι καλο ειναι να κανεις μπρεκετινγκ ! δηλ, να τραβας 3 φωτος το ιδιο θεμα την ιδια στιγμη με διαφορετικα κλικ φωτεινοτητας -1 / 0 / +1 !!!

ετσι θα εχεις παντα τελεια αποτελεσματα

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Φωτος με την FUJI 9600 μου Ν 3 ...

αν κοιταξεις στο θεμα που ειχα ανοιξει πιο κατω με τονι διο τιτλο αλλα με Ν1 και Ν2 ... θα δεις και αλλες φωτος που εχω βγαλει.....

απλα στα χερια ενος εμπειρου και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥ φωτογραφου κανει Θαυματα !!!!

αν την θες ομως για να φωτογραφζεις πολυ κοντινα κινουμενα θεματα θα σε δυσκολεψει αρκετα μιας και η εστιαση ειναι πιο αργη απο τις SLR !!

αλλα λογω του φακου της που ΔΕΝ βινιεταρει ποτε !!! ακομα και στο 2,8 διαφραγμα και λογω της μεγαλης χρισημης εστιακης αποστασης 28/300 και λογω του ευρυγωνιου 28 αρης.. και της πολυ καλης ευκρινειας ειναι αριστη επιλογη !!!! που συμπληρωνεται απο εναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αισθητηρα !!

το μονο που λειπει ;;;;; σταμπιλιζατερ και πιο γρηγορη εστιαση !!
αν τα καινουργια μοντελα της φουτζι 9600 τα παρεχουν αυτα ξερω απο τωρα την επομενη αγορα μου.......:2thumb22sup::worshippy:

ααααα..... εγω την εχω μονιμα ρυθμισει σε ηλιολουστες μερες 1 κλικ - πιο κατω υποφωτιση για να μην καιει τα λευκα ( συμβαινει καποιες φορες ) τις εντονες μεσημεριανες ωρες....

δηλ , οταν φωτογραφιζεις πχ...ενα ασπρο καραβι καλο ειναι να κανεις μπρεκετινγκ ! δηλ, να τραβας 3 φωτος το ιδιο θεμα την ιδια στιγμη με διαφορετικα κλικ φωτεινοτητας -1 / 0 / +1 !!!

ετσι θα εχεις παντα τελεια αποτελεσματα

Ευχαριστω για τα tips Ευαγγελε :grinning-smiley-043

ΥΓ. Αγορασα και τριποδο χθες :)

Το σαββατοκυριακο θα οργιασω με την γιαπωνεζουλα :D

Last edited: