Foundation [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 21.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 22 57.9%
  • Καλή

Votes: 4 10.5%
  • Μέτρια

Votes: 3 7.9%
  • Κακή

Votes: 1 2.6%

• Total voters
    38
"Fate" trailer

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The fate of an entire galaxy rests on the beliefs of Dr. Hari Seldon (Jared Harris). Will his conviction save humanity or doom it?

• Like
Reactions: Blue08
Foundation-2.jpg

EPIC !!! (y)(y)

Μάνοοοοοοοο......

Last edited:
Μόλις τελείωσα και τα prequel του Asimov. Θα είναι ενδιαφέρον, να δούμε πως θα το πάνε και τι σενάριο έχουν. Γιατί τα prequel, τα διαβάζεις τελευταία, για να λύσεις κάποιες απορίες. Αλλιώς, χάνει πολύ από το μυστήριο του. Ελπίζω, να μην έχουν από τα prequel τίποτα για αρχή, αλλιώς προβλέπω Seldon crisis για πολλούς.

Από τις πρώτες κριτικές που διάβασα προμηνύεται τρελή μούφα.

Ελα τωρα !!!!

και το περιμενα glorius !!!

Είδα το πρώτο επεισόδιο και είναι εξαιρετικό...
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, ισως αυτό να είναι το υπέρ μου.

Η παραγωγή είναι πραγματικά, αλλού....

Ακόμη δεν είδα, αλλά φαίνεται ότι αρέσει στον περισσότερο κόσμο.. (Imdb)

Πάντα σε μεταφορές από βιβλία γίνονται συγκρίσεις, από μερίδα κόσμου που είναι πολύ φαν και κριτικών..

Πάντως επειδή λένε ότι θα το τραβήξουν θα πρέπει να δούμε πιο πολλά επεισόδια..

Λοιπόν μετά το 1ο..

Μάλλον είναι ότι καλύτερο και πιο ωραίο έχω δει ποτέ σε επίπεδο παραγωγής, σε σειρά!! (y) (y)
Σκηνικά, εφέ, κουστούμια, φωτογραφία, φωτισμοί.. όλα κορυφαία!!

Έχουμε ένα "Star Wars" με αισθητική του τελευταίου Blade Runner θα έλεγα, σε 1η σκέψη! :cool:

Ίσως κάπως να το πλησιάζει το Altered Carbon εάν προσπαθήσω να θυμηθώ κάποια άλλη σειρά..

Πιστεύω ότι μόνο στο νέο Dune θα δούμε κάτι ανάλογο! ;)

Το Cast μου αρέσει..
η νεαρά παίζει πολύ καλά!

Στο 1o είδαμε να προχωράει η ιστορία σε 2 χρονικές περιόδους..
Σίγουρα έχει πολύ "θεωρία" η ιστορία, και θα έλεγα ότι φαίνεται αρκετά υποσχόμενο..

Χορταστικά επεισόδια μία ώρα + (y)

Η σκηνή καταστροφής προς το τέλος του 1ου καταπληκτική!!

* Που είσαι ρε Μάνοοοοο!!

Για αρχή βάζω 9-10 ..
(Είμαι μέσα στο 58 %) :cool:

Last edited:
Έχω διαβάσει κάποια από τα βιβλία πριν από πολλά χρόνια όποτε σύγκριση δεν μπορώ να κάνω (και μάλλον καλύτερα). Το επίπεδο παραγωγής είναι εξωπραγματικό και αυτό μας ανοίγει την όρεξη και για τη σειρά lord of the rings.
Το καστ είναι καλό και η ιστορία ενδιαφέρουσα. Σίγουρα θα το συνεχίσουμε! Άρεσε και στη σύζυγο όποτε θα το βλέπουμε μαζι

Από αισθητική και εφέ, πραγματικά καταπληκτικό. Από σχέση με τα βιβλία, άστο καλύτερα. Θα δούμε που το πάνε, αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Και το κακό είναι, ότι χαλάνε και τους χαρακτήρες αλλά και την ιστορία. Όπως φυσικά και το νόημα των βιβλίων.
Κρίμα.