Foundation [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 21.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 22 57.9%
  • Καλή

Votes: 4 10.5%
  • Μέτρια

Votes: 3 7.9%
  • Κακή

Votes: 1 2.6%

• Total voters
    38
Παρα πολυ καλο και το 10το.
Τελικα ΑΝ ΚΑΙ ξεκινησε λιγο χλωμα στη συνεχεια με κερδισε.
Αντε να περιμενουμε και το β κυκλο.....

Οτι και να πουμε, οι "τυποι" που δημιουργησαν την σειρα ειναι πολυ ...τυποι! Εξαιρετικη!

Κι ομως περαν του αναπαντεχου τελους αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν η σκηνη στον αυτοκρατικο κηπο και στην κουβεντα του Αυτοκρατωρα με την επαναστατρια.

Όντως, σε δυο προτάσεις συμπύκνωσε τα πάντα.

Οποιος ΔΕΝ εχει διαβασει Foundation .... η σειρα ειναι εξαιρετικη. Καλοδουλεμενη και σε κορυφαιο επιπεδο παραγωγης. Κοσμημα της συνδρομητικης SciFi τηλεορασης.
Ομως ... οποιος ΕΧΕΙ διαβασει εστω και τριαντα σελιδες απο Foundation .... το μονο που επιβιωσε απο τα βιβλια ειναι τα ονοματα των χαρακτηρων (και το Star-bridge).
ΟΥΔΕΜΙΑ αλλη σχεση υπαρχει με το πρωτοτυπο. Υφαρπαχθηκε το ενδιαφερον αναγνωστικου κοινου που προσηλθε για να κοινωνησει ASIMOV.
Αυτοι .... απογοητευθηκαν (big time) !

Edit: Συγνωμη .... ΟΥΤΕ το Star-bridge βρισκεται στην αρχικη νουβελα.

Last edited by a moderator:
Έτσι δεν συμβαίνει συνήθως; η πρώτη δική μου απογοήτευση από μεταφορά ήταν ο γητευτής των αλόγων...

Τελειωνει η πρωτη 3αδα, παρηγγελθη η δευτερη.
Σε σχεση με τη σειρα, απλα ουδεμια ...σχεση!
Στα πρωτα δυο βιβλια είναι εμφανες πως προκειται για το αρχικο σταδιο της δημιουργιας ενος συγγραφέα ακρως επιδραστικου στην ε.φ. - εννοω τον τροπο γραφης. Το τριτο "λογοτεχνιζει" πιο πολυ, μα γενικα δεν ειναι αυτος ο λογος που θα σε τραβηξει ή οχι. Διαβαζοναι ευκολα.

καταπληκτικη σειρα ! την ειδα σε 3 μερες ! εν αναμονη 2ης σεζον !

Είχα ψηφίσει εξαιρετική με τα πρώτα επεισόδια..
αλλά το άλλαξα τώρα σε πολύ καλή.. :cool:

γιατί έχω ψηφίσει εξαιρετικό το Halo τώρα! :ROFLMAO:
που μου αρέσει πιο πολύ στο σύνολο!

• Like
  • Haha
Reactions: miskin and avlovers

• Like
Reactions: avlovers