Foundation [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 21.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 22 57.9%
  • Καλή

Votes: 4 10.5%
  • Μέτρια

Votes: 3 7.9%
  • Κακή

Votes: 1 2.6%

• Total voters
    38
Πωππωωπωωω

3 μαζεμενα επεισοδια σημερα και πραγματικα το 9ο ηταν αποκαλυψη.

την ερχομενη παρασκευη θα δουμε το φιναλε δεν ηταν το χθεσινο παρολο το δυνατοτερο επεισοδιο ολων.

Έπρεπε να φάμε στη μάπα 8 επεισόδια ανούσιου μπλα μπλα για ένα εξαιρετικο 9ο επεισόδιο.

Ε γι αυτο δεν έπιασα ποτε το GOT :LOL:

το 9ο παρεμεινε το κορυφαιο της σεζον μιας και 10ο δεν ηταν κατι σπουδαιο. ηταν απλα το περασμα στην επομενη σεζον που οταν βγει πιθανοτατα θα εχουμε ξεχασει ολα αυτα που γιναναε σε αυτην και θα ψαχνομαστε παλι τι γινεται μιας και τετοιου ειδους ιστοριες τοσο πολυπλοκες και χωροχρονικα μετατοπισμενες δεν ειναι ευκολο να τις ακολουθησεις μετα απο ενα χρονο.

Μετα απο ενα χρονο μην λες και λιγο......

πριν το 2025 δεν μας βλεπω......AN η σειρα ανανεωθει για 2η φορα οπως αναμενεται.....

Μετα απο ενα χρονο μην λες και λιγο......

πριν το 2025 δεν μας βλεπω......AN η σειρα ανανεωθει για 2η φορα οπως αναμενεται.....
Μετά το μήνα εγώ δε θυμάμαι τίποτα... Χαχαχχ... για μένα αυτό είναι τεράστιο μείον για μια τόσο πολύπλοκη ιστορία. Ναι ωραίο αλλά δεν μπορώ να βαδασανιζομαι να θυμάμαι και τα προβλήματα του Ντέι... Χαχα.

αμ και εγω δεν αρκεστηκα σε μεγαλες περιληψεις ξαναειδα ολη την πρωτη σαιζον πριν την δευτερη

το καταφχαριστηθηκα ομως

Είναι άρτια παραγωγή, καλογυρισμένη, καλό σενάριο που βασίζεται στο foundation. ΔΕΝ είναι το foundation σε καμμία περίπτωση και είναι κρίμα γιατί οι πρωτότυπες ιστορίες είναι φανταστικές.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελείωσα τον δεύτερο κυκλο,ε νομιζω παιζει να μου αρεσε καλύτερα και απο τον πρωτο κύκλο.
Βεβαια αρχίζει και με εκνευρίζει η πρωταγωνίστρια προτιμω την σαλβορ

Το ειχα αφησει στο τελος του πρωτου και δισταζα να το συνεχισω. Τελικα το δοκιμασα καποια στιγμη και τολμω να πω οτι μου αρεσει αρκετα ο δευτερος κυκλος μεχρι στιγμης!

Για εμενα ειναι καλύτερος και θα γινουν αρκετες αποκαλύψεις που θα λες πρέπει να δω καπακι και το επομενο επεισόδιο.
Οσο παει η σειρα και γινεται πολυ δυνατή