Fozgometer.....

blugosi

Senior Member
17 November 2007
627
Σκέφτομαι την αγορά ενός fozgometer για να τσεκάρω το αζιμούθιο της κεφαλής που και που.
Από την άλλη, τρία κατοστάρικα για μία στο τόσο που δεν είμαι και σίγουρος ότι προσφέρει τα αναμενόμενα, τα σκέφτομαι....
Μπας και έχει κανένας τέτοιο πράγμα να μου το δανείσει μία μέρα, να δω τι κάνει;
Η μήπως ενδιαφέρονται άλλα παιδιά να πάρουμε ένα συνεταιρικό να μοιράσουμε το κόστος κάπως;
Εγώ μένω νότια προάστια Αθήνας..

Πρωί πρωί... το fozgometer ονειρευόσουν??:flipout:

Σοβαρά με ενδιαφέρει και εμένα, ας δούμε μην βρεθεί ακόμα κανένας να πάει εκεί στο κατοστάρικο ή παρακάτω...

Πρωί πρωί... το fozgometer ονειρευόσουν??:flipout:

Σοβαρά με ενδιαφέρει και εμένα, ας δούμε μην βρεθεί ακόμα κανένας να πάει εκεί στο κατοστάρικο ή παρακάτω...
Ωραία. Ας περιμένουμε.
Σκεφτόμουνα ότι την ίδια περίπου δουλειά μπορώ να την κάνω με το δίσκο τεστ του Hifi News & Record Review και τα VUμετρα του McIntosh...
Να βάλω τον τόνο του 1 Khz και να ελέγξω αν οι βελόνες στα δύο κανάλια δείχνουν το ίδιο....
Αλλά αν ήταν κάτι τόσο απλό, δε θα πούλαγε ο άλλος το ειδικό όργανο τρία κατοστάρικα, έτσι δεν είναι;

Fozgometer..... Με ενδιαφέρει κι εμένα!

Καλησπέρα. Τώρα το είδα και με ενδιαφέρει κι εμένα, ώστε να μοιραστούν τα έξοδα.

Μετά τα Χριστούγεννα ή μετά τις γιορτές (ανάλογα πότε θα είμαστε διαθέσιμοι) να το ξανασυζητήσουμε.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.
-