ΦΠΑ 21%

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ.....ΚΑΝΤΕ ΒΑΝ ....ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...

Ο VIDEOMIX είχε μπαναριστεί και ως ipeirotis που ξαναπόσταρε,διαγράφτηκε.

Εδώ τί κάνει η διαχειριστική Ομάδα ?

Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά υπάρχουν τελικά ??

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ
ΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Ε ΛΟΙΠΟΝ.....ΕΛΕΟΣ

Γιατί πρέπει να αναφέρεσαι σε μένα για να πάρω το λόγο; Αναφερόσουν στον fuse και σε συναδέλφους μου. Τη συλλογική επίθεση σε μια ομάδα στην οποιά ανήκω δεν έχω δικαίωμα να την αντιμετωπίσω;

Είδες πως μετά τα πρώτα σου post προσπάθησα να χαμηλώσω τους τόνους για να γίνει η συζήτηση κόσμια και να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά εσύ το βιολί σου να βρίζεις. Δεν έχω πρόβλημα με την άποψη σου. Είναι σεβαστή και ας διαφωνώ μαζί σου. Και σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις να τη λες.

Έχω πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες. Με έκαναν έξω φρενών. Είδες όταν σου απάντησα σε ανάλογο ύφος πως βγήκες από τα ρούχα σου. Και μάλιστα ανέβασες τους τόνους περισσότερο ζητώντας μου να πάω να γ.....

Πιστεύω ότι αν ηρεμήσεις και ξαναδιαβάσεις το post από την αρχή θα δεις ότι κάνεις κάπου λάθος.

Εγώ παραδέχομαι ότι δεν έπρεπε να σου μιλήσω έτσι ακόμα και μετά από αυτά που έγραψες.

Last edited:
ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ...ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ (ετσι θελω να το βλεπω)ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Ο VIDEOMIX είχε μπαναριστεί και ως ipeirotis που ξαναπόσταρε,διαγράφτηκε.

Εδώ τί κάνει η διαχειριστική Ομάδα ?

Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά υπάρχουν τελικά ??

Δημητρη φυσικα υπαρχουν μετρα και σταθμα οπως ομως και ιεραρχιες.
Η ΓΔ και η ομαδα των S.mods ειναι υπευθυνη για τα ban και οχι ο admin. Προφανως δεν το εχουν δει ακομα.

Παρακαλω και ολους τους υπολοιπους να μην αναφερθουν σε οτιδηποτε αφορα το μελος Meletov/Scaddas για να ληξει εδω το θεμα. Δεν θα σκοτωθουμε κιολας...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΟΠΟΥ ΧΑΜΗΛΩΣΕς ΤΟΥς ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ (ΒΡΙΣΙΕΣ) ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ PHOTIS ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ..(ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ..Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ)

Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ...ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ (ετσι θελω να το βλεπω)ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Σε ευχαριστω για την κατανοηση.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΟΠΟΥ ΧΑΜΗΛΩΣΕς ΤΟΥς ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ (ΒΡΙΣΙΕΣ) ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ PHOTIS ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ..(ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ..Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ)

Εγώ πάντως επειδή έχω διαβάσει σε άλλα Post τι έχεις γράψει, δεν πίστευα ότι γράφει το ίδιο άτομο. Διπλοτσέκαρα τα άλλα Post για να το διαπιστώσω.
Πριν σου απαντήσω, έσβησα πολλά Post πριν τα δημοσιεύσω περιμένοντας να σταματήσεις ή να σου κάνει σύσταση κάποιος Moderator. Όταν από τους δημοσίους το πήγες στους καθηγητές και συγκεκριμένα τον fuse βγήκα από τα ρούχα μου και δεν άντεξα.

Είναι απίστευτο τό πώς ένα αθώο θέμα πήρε τέτοια τροπή...
Προφανώς και τά παιδιά τής διαχείρισης δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι το βράδυ θά άναβαν τέτοιες φωτιές..
Και εγώ προσωπικά μπήκα χτές γιά πρώτη φορά μιά και τα γραπτά τού fuse τα βρίσκω πάντα ενδιαφέροντα...(δεν γνωριζόμαστε προσωπικά,μόνον διαδικτυακά)
Θάχαν όλα σταματήσει εάν το πρωί μερικά πράγματα είχαν ´μπεί σε τάξη´...σε συγκεκριμένα εμπρηστικά κείμενα..Αλλά όντως ο τίτλος τού θέματος δέν προμήνυε τήν εξέλιξη..

Ας σταματήσει τώρα το μαλλιοτράβηγμα γιατί δέν οδηγεί πουθενά...

Ένα από τα προβλήματα Σπύρο είναι ότι πολλά θέματα στην εκτός γίνονται πολύ off topic. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να κρατιόμαστε στο θέμα. Από το ΦΠΑ φτάσαμε στο πόσα παίρνουν έξτρα (σιγά μην παίρνουν) οι εκπαιδευτικοί για να διορθώσουν γραπτά. Γίνεται σπασμένο τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Ένα από τα προβλήματα Σπύρο είναι ότι πολλά θέματα στην εκτός γίνονται πολύ off topic. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να κρατιόμαστε στο θέμα. Από το ΦΠΑ φτάσαμε στο πόσα παίρνουν έξτρα (σιγά μην παίρνουν) οι εκπαιδευτικοί για να διορθώσουν γραπτά. Γίνεται σπασμένο τηλέφωνο.

Το ότι ξεφεύγουν δέν πειράζει..Ούτε οι φωτιές πειράζουν..Ανθρώπινο είναι.
Οι ´εμπρησμοί´πειράζουν..Εκεί απαιτείται πυρόσβεση..
Υ.Γ
Η ιστορία τών ban είναι άλλο ζήτημα..Αλλά δέν είναι τού παρόντος..

εγω ρε παιδια... απλα ...ειπα να μαστε ενωμενοι σαν εργαζωμενοι.......

δεν χρειαζεται πολεμος !!
Εγω ειμαι ΞΕΚΑΘΑΡΑ με τους εργαζωμενους οχι με τους αλλους !!
οπου **αλλους ** σημαινει > αφεντικα κρατος Γκαργκανηδες Αλογοσκουφηδες κτλ.......

ασχετα αν ο Ιδιωτικος τομεας υποφερει πιο πολυ ασυγκριτα πιο πολυ ...

και παλι ομως βλεπω πως θα φαγωθουμε μεταξυ μας και θα φαγωνομαστε και ειδικα στο μελον !

Οπως ειπε και ο Σουρλας ..... οι Βιομηχανοι τριβουν τα χερια τους με τον εμφυλιο τον δικο μας !!!

Λιγο εγκρατεια απο ολους μας!!!!

Ευτυχως ηρεμησαν ολοι.....