ΦΡΑΠΕΛΙΑ!!!!

Παίδες μην φτάνουμε στην απαξιωση.Σαφώς και οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν είναι ´αγγελοι´,αλλά τα διάφορα ματζούνια που απευθύνονται στούς απελπισμένους είναι επικίνδυνα.
Η Ιατρική αδυνατεί να αντιμετωπίσει πλήρως την ανθρώπινη φύση και σε τελική ανάλυση τον θάνατο,οπότε πολλοί απατεώνες βρίσκουν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την ανθρώπινη αδυναμία.
Καθε μήνα εμφανίζεται και μιά καινούρια ´αθώα ανακάλυψη´που ´σώζει ζωές´.
Απο την άλλη μιά στο τόσο εμφανίζεται ένα νέο πιό ´ελπιδοφόρο´φάρμακο απο τίς εταιρείες.
Χρειάζεται επιφύλαξη για αρκετές νεες ανακαλύψεις-συμφωνώ με τον Αντώνη,αυτά δεν γράφονται αναλυτικά εδώ-τής Ιατρικής,αλλά απόλυτη καχυποψία για δήθεν ´αθώες θεραπευτικές φυσικές ουσίες´.Η φύση έχει ιαματικές αλλά και τοξικές ιδιότητες.Και πολλά ´χημικά ´φάρμακα ,έχουν σαν βάση τους φυσικές ουσίες, που σε υπερδοσολογία γίνονται δηλητηριώδη.

Τι κακές οι φαρμακευτικές, που όλα τα κάνουν για το κέρδος και σου πουλάνε απλώς αποσταγμένη φύση με αστρονομικό κέρδος....
Ενώ ο αγαθός ο τσαρλατάνος μας δίνει τις θεραπείες για την ψυχή της μάνας του.

Έλεγε η ξανθή κυρία με στόμφο, πως συνεργάζεται μάλιστα με πανεπιστήμια του εξωτερικού. Για να καταλάβετε και το χάλι της ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. :flipout:

Το ότι το συντριπτικό ποσοστό της έρευνας για τις νέες θεραπείες χρηματοδοτείται από τις φαρμακοβιομηχανίες δεν το λαμβάνει κανείς υπόψη του. Ποιος θα μπορούσε να καλύψει το κενό τους? Κρατικοί φορείς? Ή μας αρκούν τα φύλλα ελιάς, που είχαν να γνωρίσον τέτοιο φόρτε από τους τελευταίους Ολυμπιακούς.

Πες καλύτερα οτι δεν αρρώστησες σοβάρα τα τελευταία 3 χρόνια (και μακάρι να συνεχίσεις έτσι) αλλά όχι οτι είναι και απάτη..
Προσωπικά σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς ποτέ αλλά μην κάνουμε και τέτοιες δηλώσεις..;)

ειμαι σοβαρα αρωστος εδω και 4 χρονια με τα νεφρα μου και με τη μεση μου τον αριστερο μου πνευμονα και την αριστερη αρθρωση του ποδιου μου ....-bye- -bye-

....... γενικα ειμαι ενα σαραβαλο .......

Last edited:
Kατα τα άλλα καλά ελπίζω...-bye-

Kαι πέραν της πλάκας, δεν παίρνεις φάρμακα, τίποτα?

Κουράγιο και δύναμη σου εύχομαι..

οχι μωρε .... τιποτα δεν παιρνω πλεον....

αφου τα δοκιμασα ολα βαρεθηκα !!!!!!! με ενοχλουσαν πιο πολυ οι παρενεργειες παρα η βοηθεια που μου διναν....-bye-

Απάντηση: Re: ΦΡΑΠΕΛΙΑ!!!!

Το ότι το συντριπτικό ποσοστό της έρευνας για τις νέες θεραπείες χρηματοδοτείται από τις φαρμακοβιομηχανίες δεν το λαμβάνει κανείς υπόψη του. Ποιος θα μπορούσε να καλύψει το κενό τους? Κρατικοί φορείς? Ή μας αρκούν τα φύλλα ελιάς, που είχαν να γνωρίσον τέτοιο φόρτε από τους τελευταίους Ολυμπιακούς.

Kίτρινη κάρτα εδώ, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα...... όσο αφορά τις μεγάλες πολυεθνικές !!!!

(σσσσστττ, τα αγοράζουν έτοιμα...)

οχι μωρε .... τιποτα δεν παιρνω πλεον....

αφου τα δοκιμασα ολα βαρεθηκα !!!!!!! με ενοχλουσαν πιο πολυ οι παρενεργειες παρα η βοηθεια που μου διναν....-bye-

Ψάξτο καλύτερα Βαγγελη, όλο και κάτι γίνεται..

Εγώ βλέποντας τα ρεπορταζ με τα σφηνάκια που κατεβάζαν σε καφενεία και καφετέριες της επαρχίας από την μιά (με το "ααχχ..αυτό είναι !") και την τσαρλατάνισα-παντογνώστρια-συνάδελφο(φτού) να ωρύεται απ την άλλη, αναρωτήθηκα πόσο έχουμε αλλάξει ως λαός από την "Κυρά μας την Μαμή" με τα ξεματιάσματα και τις χάντρες να παραμερίζουν την Ιατρική..

Δημήτρη ποιά είναι αυτή ??Ειναι γιατρός ή πρακτικι-ά???:flipout: :flipout: Δεν έχω δεί καθόλου το θέμα στα ιδιωτικά.Ευτυχώς τελειώνω την δουλειά αρκετά αργότερα.........

Δημήτρη ποιά είναι αυτή ??Ειναι γιατρός ή πρακτικι-ά???:flipout: :flipout: Δεν έχω δεί καθόλου το θέμα στα ιδιωτικά.Ευτυχώς τελειώνω την δουλειά αρκετά αργότερα.........

Ακουσα στις ειδήσεις ότι έχει και καταδίκη γιατί πούλαγε χάπι των 10 ευρώ προς 1000 ευρώ παλαιότερα και την έχουν φάει στις καταγγελίες...

Η ίδια δηλώνει :οδοντίατρος -στοματολόγος-ομοιοπαθητικός !!!

Βέβαια δεν ασκεί την οδοντιατρική (καθότι ο σύλλογος..) αλλά ούτε ο σύλλογος των ομοιοπαθητικών την αναγνωρίζει..:flipout:

Σε καλά χέρια δηλαδή-bye-

Η ίδια δηλώνει :οδοντίατρος -στοματολόγος-ομοιοπαθητικός !!!

Βέβαια δεν ασκεί την οδοντιατρική (καθότι ο σύλλογος..) αλλά ούτε ο σύλλογος των ομοιοπαθητικών την αναγνωρίζει..:flipout:

Σε καλά χέρια δηλαδή-bye-

Δεν τη "σουτάρατε" από το σύλλογο το '99 ?? ή κάνω λάθος ??

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε σείς τι πήρατε νυχτιάτικα ?????:grinning-smiley-043

Υ.Γ. Δυστυχώς το στοματολόγος υπάγεται στην οδοντιατρική και στον σύλλογό μας..
Υ.Γ.2 Εδώ η Ιακωβίδου ακόμα λειτουργεί το οδοντιατρείο-barbie που έχει ..-bye-

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε σείς τι πήρατε νυχτιάτικα ?????:grinning-smiley-043

Υ.Γ. Δυστυχώς το στοματολόγος υπάγεται στην οδοντιατρική και στον σύλλογό μας..
Υ.Γ.2 Εδώ η Ιακωβίδου ακόμα λειτουργεί το οδοντιατρείο-barbie που έχει ..-bye-

Που να σου λέω !!!! έχω περάσει από αυτή όταν ήταν άγνωστη ακόμα....

Έχει, έχει.... νά'ξερε και αυτή τι έχει...:flipout: :flipout: :flipout:

Το δόντι πάντως το έφτιαξε....

Που να σου λέω !!!! έχω περάσει από αυτή όταν ήταν άγνωστη ακόμα....
Προδότη,Ιούδα ,Ασκαριάδη..
Έχει, έχει.... νά'ξερε και αυτή τι έχει...:flipout: :flipout: :flipout:

Το δόντι πάντως το έφτιαξε....

Είσαι σίγουρος για το..δόντι ???-bye-