Συγγνώμη αλλά διαφωνώ. ´Εχεις διαβάσει το βιβλίο; Η Γκαλάντριελ περιγράφεται σαν μία πανέμορφη, αιθέρια ξωτικιά. Η Kate Blanchet είναι πολλά πράγματα αλλά όχι αιθέρια-ούτε, αλλοίμονο, πανέμορφη.
Κωστα τα 3 βιβλια και το Χομπιτ (που το εχω σε πολυ μεγαλυτερη εκτιμηση απο τον Αρχοντα ,εξ'ου και το περιμενω πως και πως...) με συντροφευουν απο πιτσιρικα .
Ειναι σιγουρα το πιο πολυδιαβασμενα βιβλια απο μενα μαζι με τα αριστουργηματα του Herbert.
Oσον αφορα αντικειμενικα την ομορφια της ναι θα συμφωνησω. Ομως το "αιθεριο" μιας παρουσιας δεν κρινεται μονο απο αυτο. Κρινεται απο κατι που βγαινει απο μεσα σου , απο την κορμοστασια σου και την υποκριτικη σου εκφραση και το βλεμμα ......
Ολα αυτα ναι.... ηταν το τελειο elf για μενα....η απολυτη θεα.
Ακομα και η Λιβ Ταιλερ που ειναι 5 κλασεις επανω σε ομορφια δεν εβγαζε την θεικη υποσταση της Μπλανσετ.
Ασε που καθε φορα που βλεπω την ταινια αυτη για αυτην την σκηνη αδημονω.....
είχα μάθει απέξω όλα τα ονόματα και μερικά από τα ποιήματα (όχι τα μακροσκελή).
Jack Black στο High Fidelity.
απο την 1η στιγμη που διαβασα το καστ της ταινιας και ειδα οτι θα παιζει η Κειτ ημουν σιγουρος οτι θα'βλεπα τη Γκαλαντριελ μπροστα στα ματια μου οπως τη φανταζομουν οταν διαβαζα το βιβλιο....
Ξωτικο πραγματικο.....ο Τολκιν θα ταν περηφανος.....
Θα συμφωνήσω και εγώ. Χωρίς να είναι με αντικειμενικά κριτήρια όμορφη η Blanchett πραγματικά αποπνέει κάτι αλλοπαρμένο που την καθιστά πολύ ιδιαίτερη, και άμα έχει κέφια κάνει και φοβερές ερμηνείες (π.χ. Elisabeth).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.