Φρέσκος HD-300 Combo Net

Ayto το εκανα και βρηκε 4 καναλια.
Αλλα πως τα βλεπω.... πως τα επιλεγω ?

Μολις τωρα το βρηκα τυχαια... πρεπει μετα να πατησεις SAT και εκει εχει επιλογη για terrestial !

Δεν το εγραφε στο manual , και το ψαχνα για ναμαστε ετοιμοι με τα καναλια της Digea !!!

Βρε θα μας τρελάνετε!!
Φίλος ενδιαφέρεται για τον δέκτη και επικοινώνησε με το ίδιο κατάστημα που αναφέρει ο άλλος φίλος πιο πάνω.Η απάντηση;
-----Original Message-----
> From: Gxxxxxx Zxxxxx [mailto:[email protected]]
> Sent: Wednesday, May 1x, 2010 xx:xx PM
> To: 'xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx'
> Subject: RE: www.xxxxxxx.biz price
>
> Τιμή καταλόγου είναι 285 ευρώ.
> Σε ποια περιοχή είστε;
>
>
> ΓΖ

Τώρα πως το αγοράζουν στα 240 οι μισοί (δεν λέμε για pοwer buy από τον ίδιο όπου είδα 225 ) και οι άλλοι πρέπει να τον πάρουν στα 285;

:fahne90:

Βρε θα μας τρελάνετε!!
Τώρα πως το αγοράζουν στα 240 οι μισοί (δεν λέμε για pοwer buy από τον ίδιο όπου είδα 225 ) και οι άλλοι πρέπει να τον πάρουν στα 285;

....να σου πω για μενα....
οταν εχω αγορασει 4 δεκτες μεσα σε ενα χρονο , και παιρνω και τον ενημερωνω
-ετσι επειδη γουσταρω- για τυχον bugs , ναι θα μου δωσει τον τεταρτο δεκτη σε καλυτερη τιμη,
για αλλες περιπτωσεις δεν γνωριζω , δεν απαντω

Re: Απάντηση: Φρέσκος HD-300 Combo Net

Βρε θα μας τρελάνετε!!
Φίλος ενδιαφέρεται για τον δέκτη και επικοινώνησε με το ίδιο κατάστημα που αναφέρει ο άλλος φίλος πιο πάνω.Η απάντηση;

Ο δέκτης βγήκε για λίγο καιρό στα 240, στο power buy που έκαναν κάποια παιδιά εδώ μέσα τον πήραν σε αυτή την τιμή.

Η τιμή καταλόγου όντως είναι και ήταν από την αρχή 285 , το αν όμως ο αντιπρόσωπος ή τα μαγαζιά που πουλάνε τον δέκτη θέλησαν να έχουν χαμηλότερη τιμή στο δέκτη για κάποιο καιρό προφανώς και είναι δικαίωμά τους....

Βάλε και το φπα που ανέβηκε και βγάλε συμπέρασμα.....

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι η τιμή καταλόγου ευχαρίστως να σε βοηθήσω να μάθεις .....

υ.γ. το 225 ήταν λάθος του καταστήματος στο Περιστέρι που αγοράσθηκε ένας δέκτης, το ίδιο κατάστημα φρόντισε να διορθώσει την τιμή γιατί προφανώς κατάλαβε ότι με τα 225 έμπαινε μέσα !!!!

....να σου πω για μενα....
οταν εχω αγορασει 4 δεκτες μεσα σε ενα χρονο , και παιρνω και τον ενημερωνω
-ετσι επειδη γουσταρω- για τυχον bugs , ναι θα μου δωσει τον τεταρτο δεκτη σε καλυτερη τιμη,
για αλλες περιπτωσεις δεν γνωριζω , δεν απαντω

Πάλι ριγμένος είσαι, η dreambox δίνει τον 8000 στα 400 στους "δοκιμαστές". Δεν βγαίνουν όμως να λένε ότι η τιμή του δέκτη είναι τα 400 .
Μπορεί να στον δώσει και τζάμπα, όμως η τιμή του δεν είναι "τζάμπα", μην μπερδευόμαστε.
Ο δέκτης βγήκε για λίγο καιρό στα 240, στο power buy που έκαναν κάποια παιδιά εδώ μέσα τον πήραν σε αυτή την τιμή.

Η τιμή καταλόγου όντως είναι και ήταν από την αρχή 285 , το αν όμως ο αντιπρόσωπος ή τα μαγαζιά που πουλάνε τον δέκτη θέλησαν να έχουν χαμηλότερη τιμή στο δέκτη για κάποιο καιρό προφανώς και είναι δικαίωμά τους....

Βάλε και το φπα που ανέβηκε και βγάλε συμπέρασμα.....

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι η τιμή καταλόγου ευχαρίστως να σε βοηθήσω να μάθεις .....

υ.γ. το 225 ήταν λάθος του καταστήματος στο Περιστέρι που αγοράσθηκε ένας δέκτης, το ίδιο κατάστημα φρόντισε να διορθώσει την τιμή γιατί προφανώς κατάλαβε ότι με τα 225 έμπαινε μέσα !!!!

Κατανοητό το λάθος για τα 225 , εξάλλου στα 225 μπαίνουν μέσα ενώ άμα δεν πουλήσουν κανένα θα τους αφήσουν κληρονομιά στα εγγόνια τους.
Φίλτατε Αντώνη, δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τι είναι η τιμή καταλόγου, ξέρω, στην ίδια χώρα ζούμε. Ξέρω και τι είναι ο "αέρας", η "μπροστάτζα", ο "παπατζής". Απλώς λέω πως και να θέλεις να τους αφήσεις κανένα φράγκο δεν βοηθάνε. Όχι πως το έχουν ανάγκη, ένα να τσιμπάνε την βδομαάδα καθάρισαν, αυτό είναι το business plan.

ΥΓ. Αυτό με το ΦΠΑ μου το είπε και ένας βενζινάς όταν ρώτησα για το 1,65 το λίτρο.

Μάλλον το κρίνεις ολίγον άδικα το θέμα........ άποψή σου αγαπητέ....

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τις τιμές χονδρικής, πίστεψέ με δεν κρίνεις σωστά.....

Και δεν γνωρίζω μόνο αυτού του δέκτη, πολλών άλλων επίσης.....

Re: Απάντηση: Φρέσκος HD-300 Combo Net

Τώρα πως το αγοράζουν στα 240 οι μισοί (δεν λέμε για pοwer buy από τον ίδιο όπου είδα 225) και οι άλλοι πρέπει να τον πάρουν στα 285;

Επειδή εγώ έκανα τις επαφές για το power buy, η τιμή που είχαμε για 10 δέκτες ήταν 240 ευρώ. Το 225 που είναι γραμμένο;

Επίσης, η αγορά των δεκτών στην τιμή αυτή (240 ευρώ) έγινε πριν από 1 μήνα. Οι δέκτες που υπάρχουν σήμερα στον αντιπρόσωπο είναι από νέα εισαγωγή (παρέλαβε χθες) με νέα τιμή, και η τιμή τιμοκαταλόγου πλέον είναι στα 285 ευρώ.
Οπως γνωρίζω πολύ καλά ότι όποιος πάει στον αντιπρόσωπο να πάρει τον δέκτη, είναι σίγουρο ότι θα τον πάρει σε αρκετά καλύτερη τιμή απ' την τιμή τιμοκαταλόγου.

Last edited:
Πάλι ριγμένος είσαι, η dreambox δίνει τον 8000 στα 400 στους "δοκιμαστές". Δεν βγαίνουν όμως να λένε ότι η τιμή του δέκτη είναι τα 400 .
Μπορεί να στον δώσει και τζάμπα, όμως η τιμή του δεν είναι "τζάμπα", μην μπερδευόμαστε.

....καλα ...σοβαρα μιλας τωρα ?
ειδες να γραψω πουθενα οτι η τιμη του δεκτη στην αγορα ΕΙΝΑΙ 240 ?
αυτο που γραφω ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ , ειναι οτι ΕΓΩ τον πηρα 240
λογω των αλλων αγορων που εκανα...

....οσο για τον dreambox , τι μου το γραφεις ?
αν ηθελα τετοιο δεκτη , θα τον επαιρνα , αλλα τσου....δεν ηθελα

Μη συγκρίνετε βρε παιδιά την Ελληνική με την Γερμανική αγορά, καμία σχέση στον όγκο αγοράς...

Έχω ζήσει Γερμανία και πιστεύω ότι το περιθώριο κέρδους των εδώ αντιπροσώπων είναι μεγαλύτερο.

Καμία σχέση και εξηγώ :

Ο εκάστοτε εδώ αντιπρόσωπος πόσους δέκτες θα πουλήσει ??? 100, 200, 500, 1000 ???? Ο Γερμανός δεν πέφτει κάτω από 1000 κομμάτια στην παραγγελία του - βάλε τη φορολόγηση, τα μεταφορικά (και την αναλογία δέκτης/τιμή μεταφοράς) τον εκτελωνισμό (που εδώ είναι ακριβότερος) .....

Ο Έλληνας αναγκάζεται να πληρώνει μετρητά με την φόρτωση του εμπορεύματος, ο Γερμανός παίζει με ανοιχτούς λογαριασμούς και μπορεί να κινηθεί πιο άνετα.....

θες και άλλα ???

Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε το θέμα....

Πάνω που άλλαζα γνώμη λόγω ατράνταχτων επιχειρημάτων, ο κολλητός τον βρήκε στα 248 απο ελληνικό eshop (προφανώς απο πολύυυυυυυυυυυυυυ παλιά εισαγωγή) αλλά προτίμησε ένα γερμανικό που τον είχε στα 225 . Τα ταχυδρομικά που ζητούσαν και οι δύο ήταν τα ίδια, 18 !!! (ο δικός μας είχε δυο τρείς χρεώσεις, μεταφορικά, ρήτρα καυσίμων, τόκος λόγω αντικαταβολής κτλ κτλ).

ΥΓ Με προβλημάτισε η εμμονή του κολλητού να ψωνίσει απο το γερμανικό, τόσο που αν δεν ήξερα το ιστορικό του παππού του, θα σκεφτόμουν ότι κάτι συνέβει την Κατοχή.....