Friends (1994~2004) [NBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 9 75.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 8.3%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

Votes: 2 16.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    12
Το "Friends" ειχε γυριστει σε film 16/9 και ειχε γινει crop σε 4/3 για την τηλεοπτικη αναπαραγωγη. Θεωρω απαραιτητη την κυκλοφορια αυτης της σειρας σε hd.

Bλέπε post #13

To Super35, στα 4 περφορέ, έχει αναλογίες κάδρου 4:3 και στο παρακάτω σχήμα απεικονίζεται ένα παράδειγμα του πώς χρησιμοποιείται αυτό το φορμά για να πάρουμε τηλεοπτικό κάδρο 4:3 και φορμά ευρείας εικόνας:

Terminator_II-Super35.JPG

Cinemusic - Ανδρέας said:
Γιάννη σαν να εχεις δικιο… ( μετα από τοσο καιρο)
Καποιος τελικα αποφάσισε να μπει στη διαδικασία και ειδη σε Γερμανικο κανάλι εχουν κανει την εμφάνιση τους τα πρώτα επεισόδια και μαλιστα σε 16:9..
Βεβαια δεν μιλουν αγγλικα αλλα νομιζω πως είναι μια αρχη που σίγουρα θα ακολουθήσουν και αλλα HD καναλια.

Τυχερά τα "φιλαράκια"... Με τα TNG/DS9/VOY δε βλέπω φως στον ορίζοντα... :bigcry:

Last edited by a moderator:
:bigcry: (me toooooo!)

Tουλάχιστον να κυκλοφορήσουν τις ταινίες με ελλ. υποτιτλισμό... Γιάννη ξέρουμε κάτι?

Άμα είναι να μου μεταφράζουν το "marshmallow" σε "πεπόνι του βάλτου" και το "warp speed" σε "ταχύτητα πυραύλου", άχρηστοι είναι, Νίκο...

Φαντάζομαι υπάρχουν και τα εργαλεία να φύγει ο γερμανικός ήχος και να πέσει ο αγγλικός
μετά οι υπότιτλοι και jet.
Ευκολακι...
Και ναι εχεις δικιο δεν χρειαζεται ο εξακαναλος ηχος..

Οι πρώτοι 2 κύκλοι επεισοδίων κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σε 720p (απο τηλεοπτική αναμετάδοση). Οφείλω να ομολογήσω ότι τα πρώτα δείγματα γραφής με έχουν εντυπωσιάσει. Η εικόνα έχει πολύ λεπτομέρεια. Η βελτίωση σε σχέση με τα dvd της σειράς είναι απλά χαοτική.
Είδα ένα επεισόδιο με τον προβολέα στις 106 ίντσες και μπορώ να πω ότι το σίγουρα δε θα δεί κανείς στρετσαρισμένες θολούρες.
Αν είσαστε άρρωστοι με τη σειρά (όπως εγώ), είναι must. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει σε blu ray.

Οι πρώτοι 2 κύκλοι επεισοδίων κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σε 720p (απο τηλεοπτική αναμετάδοση). Οφείλω να ομολογήσω ότι τα πρώτα δείγματα γραφής με έχουν εντυπωσιάσει. Η εικόνα έχει πολύ λεπτομέρεια. Η βελτίωση σε σχέση με τα dvd της σειράς είναι απλά χαοτική.
Είδα ένα επεισόδιο με τον προβολέα στις 106 ίντσες και μπορώ να πω ότι το σίγουρα δε θα δεί κανείς στρετσαρισμένες θολούρες.
Αν είσαστε άρρωστοι με τη σειρά (όπως εγώ), είναι must. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει σε blu ray.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Εχω όλους τους κύκλους σε dvd.
Ειδικά οι πρώτοι κύκλοι ήταν θολοί και ψιλοχάλια.

Αυτό που είδα σε 720p, δεν περιγράφεται,ως προς την ζωντάνια και την ευκρίνεια.
Σαν να τα βλέπω πρώτη φορά,λες και γυρίστηκαν πρόπερσι και όχι το 93-94..:award:

Οι φανς μη τα χάσετε..

Το comedy central hd έχει ξεκινήσει να διαφημίζει τη σειρά! Ξεκινάει 1 Οκτωβρίου και θα είναι 1080i.

Ζώνη Α μόνο, δεν πιστεύω να είναι αφού έχει και κινέζικους υπότιτλους.
Πάντως αρκετά τσιμπημένη η τιμή.

Θυμαμαι παντως, ο 1ος κυκλος, στο DVD ηταν ''λασπη''....

Επισης, ας μη ξεχνάμε, οτι τωρα θα μιλαμε για κομμενο κάδρο (εχει γυριστει σε 4/3 νομίζω)....κατι που δεν ξερω ποσο καλό ειναι....

Θυμαμαι παντως, ο 1ος κυκλος, στο DVD ηταν ''λασπη''....

Επισης, ας μη ξεχνάμε, οτι τωρα θα μιλαμε για κομμενο κάδρο (εχει γυριστει σε 4/3 νομίζω)....κατι που δεν ξερω ποσο καλό ειναι....

Αναφέρεσαι μονο στον πρωτο κύκλο σε κομμένο κάδρο?
Γενικά πάντως τα 720p που κυκλοφορούν ειναι (αν δεν κανω σοβαρό λαθος) με εξτρα πληροφορία.

θα κυκλοφορησει και το καινουργιο...που θα παει...θα το αποκτησουμε!!!