Friends (1994~2004) [NBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 9 75.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 8.3%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

Votes: 2 16.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    12

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δεν εχω δει ποτε μου friends μηπως ηρθε η ωρα
τα επεισοδια ειναι αυτοτελη
εχετε να μου προτεινεται κατι ιδιαιτερο

• Haha
Reactions: Larry

Σαφώς! Κλασική sitcom.
Αλλά πρέπει να δεις από το πρώτο επεισόδιο κανονικά για να καταλάβεις τους χαρακτήρες.
Διάσπαρτα θα σου φανεί χαζομάρα γιατί δεν θα καταλαβαίνεις τα αστεία.
Άσχετα που τα επεισόδια είναι αυτοτελή.

• Like
Reactions: Stellios papa
δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά δεν είναι μόνο ότι πρέπει να δεις όλες τις σεζόν, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου την κουλτούρα των 90'ς και early 00'ς για να το ευχαριστηθείς, αν σου λείπει το βίωμα εκείνης της εποχής, ίσως να μη συνδεθείς με τη σειρά.

δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά δεν είναι μόνο ότι πρέπει να δεις όλες τις σεζόν, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου την κουλτούρα των 90'ς και early 00'ς για να το ευχαριστηθείς, αν σου λείπει το βίωμα εκείνης της εποχής, ίσως να μη συνδεθείς με τη σειρά.
Εμένα πάντως το βλέπει η 12χρονη κόρη μου και έχει ενθουσιαστεί.

Εμένα πάντως το βλέπει η 12χρονη κόρη μου και έχει ενθουσιαστεί.
Η 17χρονη κόρη μου τα έχει δει όλα 10 φορές!
Παντως είναι πολύ καλή σειρά, εγώ την βλέπω ξανά και ξανά ευχάριστα

Κι εγώ την βλέπω πολλές φορεσ ακόμη και σήμερα καμία φορά την ώρα του φαγητού.

Θυμαμαι παντως ότι όταν την είχα πρωτοξεκινησει δεν είχα κολλήσει αμέσως.

Μου πήρε λίγο καιρό για να δεθω με τους ήρωες (και αυτό είναι το δυνατό σημείο της σειράς).

Ποιος αλλωστε μπορούσε να μην είναι ερωτευμένος με την Τζενιφερ τότε;

O Στελιος ειναι παντων εποχων.
ευχαριστω κυριε Ναθ για το κοπλιμεντο αλλα δεν εχω καμια σχεση με την κουλτουρα των 90ς
ειναι τοτε που για μας τους γεροντοτερους αρχισε και η μεγαλη πτωση του χιουμορ μαζι με ολα τα υπόλοιπα
ο φιλος Γιωργος πιο πανω εχει δικιο

• Like
Reactions: gpapjohn

Τι σειρά κι αυτή... Οι ηθοποιοί όλοι μέλη της λευκής φυλής, χωρίς ίντερνετ και κινητά...
Πάω να δώ λίγο Νέτφλιξ, να έρθω στα ίσα μου.
Έλα ντε, άκου όλοι λευκοί, χωρίς ποσοστώσεις και political correct αστεία. Σήμερα δεν θα έπαιρνε το ok μια τέτοια σειρά με τπτ.

• Like
Reactions: kimon
Εντάξει, το ότι νοσταλγούμε τις εποχές που δεν υπήρχαν politically correct φίλτρα δε σημαίνει ότι δεν ήταν και προβληματικό το ότι, μόλις 30 χρόνια πίσω, έψαχνες με το κυάλι για έναν μη λευκό χαρακτήρα σε 10 ολόκληρες σεζόν σειράς (νομίζω για την ακρίβεια υπήρξε μόνο ένας, μια κοπέλα του Ross προς το τέλος).

Επίσης, το βρίσκω μεγάλη πρόοδο το ότι, μόλις 30 χρόνια μετά, το χιούμορ και οι σεναριογράφοι έχουν εξελιχθεί, και για να γελάσουμε δυνατά δε χρειάζεται να κοροϊδεύουμε χοντρούς, άσχημους, και gay.

Όχι πως ενοχοποιώ το Friends, υπέροχη σειρά ήταν, τη λάτρεψα, την ξαναβλέπω από καιρού εις καιρόν άμα τύχει, και γελάω και ευχαριστιέμαι, ενώ και δικαιωματικά διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου sitcom όλων των εποχών. Απλά, αν γυριζόταν σήμερα, θα της γυρνούσα την πλάτη, γιατί από τότε έχουμε μεγαλώσει, όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και σαν κοινωνία.

Last edited:
Το ειχα παρατησει 3-4 φορες μεχρι να καταφερω να το παρακολουθησω.
Δεν ηταν βλεπετε και της ηλικιας μου.
Στα ιδια περιπου το how I met your mother.
Βρηκα παντως πολυ καλυτερα τα Seinfeld - Frasier και στη κορυφη
βαζω το two and a half men με Τσαρλυ Σην.

Στα ιδια περιπου το how I met your mother.
Tο how… έχει εντελώς άλλο χιούμορ αλλα είναι σχεδόν εξίσου απολαυστικό (ο Barney απλά θεός)

Με την ευκαιρία, το Friends βγαίνει τώρα σε 4K UHD δισκάκι.

, αν γυριζόταν σήμερα, θα της γυρνούσα την πλάτη, γιατί από τότε έχουμε μεγαλώσει, όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και σαν κοινωνία.
Χμμμ ενδιαφέρουσα θεωρία….δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω ότι θα την απολάμβανα εξίσου….