ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ................

Εμένα πάλι γιατί μου έρχεται η ιδέα ότι γίνεται παντού ; παντού υπάρχουν άθλιοι άνθρωποι ... σε κάθε πόλη , σε κάθε χωριό , σε κάθε τρύπα ... Από τα πιο πλούσια σπίτια , εως και στα πιο φτωχά ...

η λύση είναι η ομαδική αυτοκτονία ...

Οκ θα γινω εγω ο κακος σημερα...

το θεμα με το ανεβασμα τετοιων θεματων απο συγκεκριμενα μελη ειναι οτι απλα τα ανεβαζουμε ( κατι που ειναι αναφαιρετο δικαιιωμα του καθενος ) σαν να ειμαστε εφημεριδα, και μετα απλα διατυπωνουμε την οργη μας.

Στο αντιστοιχο μπαραζ πληροφορησης για τις πυρκαγιες υπηρξαν πολλες αποψεις και δημοσιευτηκαν πληροφοριες που πολλα παιδια δεν γνωριζαν.
Σε ενα θεμα σαν αυτο τιποτα καινουργιο δεν προσφερεται, απλα ανατυπωνουμε ενα θεμα που μας τριβελιζει την συνειδηση απο το πρωι μεχρι το βραδυ για οσους κατοικουμε στην Ελλαδα και ενημερωνομαστε απο τα ΜΜΕ.
Και φυσικα δεν τιθεται θεμα "κλεισιματος" ματιων ουτε καμμιας αλλης ευζην τριπλας και αισθητικης......ελεος με τα συμπερασματα.

Μπορει για τον Βαγγελη ναναι κατι πρωτογνωρο ενα ανατριχιαστικο γεγονος σαν αυτο αλλα καποια στιγμη η μαυριλα θα πρεπει να ελεγχθει απο εμας τους ιδιους και μονο........Βαγγελη.
Εκτος αν υπαρχει λογος προς συζητηση.....

Και ειναι λιγο να πει τι γνωμη του καποιος για ενα τοσο σοβαρο θεμα..η ακομα και μονο να εκφρασει την οργη του η τον αποτροπιασμο του ?

Θελεις να αλλαξουμε τον τιτλο να γινει ενα πιο συζητισιμο θεμα ?

''Παιδεραστια , διαστασεις και τροποι προστασιας της κοινωνιας ''

''Ιντερνετ και παιδεραστια (παιδικη πορνογραφια )...με την ανοχη καποιων η οχι ?

'' Θανατικη ποινη..ειστε εναντιον η οχι ..''

''Γαλλία: συζητούν την επιβολή υποχρεωτικής φαρμακευτικής αγωγής στους παιδεραστές ...Τι εχετε να πειτε γιαυτο ?''

Θελεις να δουμε καποιες επιπλεον κινησεις ?

''Αυστηρότερα μέτρα για παιδεραστές
Πιο αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων ζήτησαν χθες αρμόδιοι φορείς, σε συζήτηση στη Βουλή. Μεταξύ των προτάσεων ήταν η εξαίρεση των καταδικασθέντων για παιδεραστία από το ευεργέτημα της πενθήμερης άδειας από τις φυλακές και η καταγραφή των προσωπικών δεδομένων των καταδικασθέντων για σχετικά αδικήματα. Ακούστηκε και η «πρόκληση τεχνητής ανικανότητας στους παιδεραστές», ως πρόταση από βουλευτή του ΛΑΟΣ.'' Το ηξερες πχ οτι αν εχει γινει καταγγελια μετα απο 5 χρονια παραγραφεται ? Εγω δεν το ηξερα..

Διαλεξε και παρε....υπαρχουν πολλοι τιτλοι ακομα....γιατι να μεινει αυστηρα αυτο το θεμα σαν ενα αστυνομικο ρεπορταζ οπου ολοι θα του γυρισουμε την πλατη....κουρασμενοι πια απο την μαυριλα που υπαρχει γυρω μας ?

Θελεις να το δουμε σαν ενημερωση και μονο ?

Δεν ειναι κατι που ο Κ. Μηχαιλιος (ειμαι σιγουρος οτι το εχω γραψει λαθος ) διαβασε το θεμα και διαπιστωσε οτι το ανθρωπομορφο τερας-ιερεας ηταν αυτος που βαφτισε το παιδακι του ?

Last edited:
Περα απ ολα αυτα , σημερα 2 πουλμαν ειχαν παει για συμπαρασταση στο "παπα"
Αυτοι ειμαστε η για :flipout:η για
d040.gif

Μα θα μου πεις ρε φιλε...αυτο ειναι το ζητουμενο τελικα..να κανουμε μια κουβεντουλα να περασει η ωρα ? Οχι μονο αυτο αλλα αφου τωρα πια δεν μπορουμε να βοηθησουμε ισως θα επρεπε μεσω μιας κουβεντας να προβληματιστουμε για ορισμενα πραγματα...

Οσο για το περιστατικο και μονο...εγω αν ειμουν γνωστης αυτου του γεγονοτος ...θα εκανα καταγγελια παντου..στον δημο , στην προνεια , στην αστυνομια , στα καναλια , σε αφημεριδα ...και αν φοβομουν για καποιο λογο για τη ζωη μου τοτε θα την εκανα ανωνυμα...σιγουρα παντως δεν θα καθομουν απραγος να βλεπω αυτα τα ζωα να βιαζουν και να κακοποιουν καθημερινα αυτες τις παιδικες ψυχες..

Ουτε θα γυριζα την πλατη οπως κανανε οι περισσοτεροι ,σκεπτομενοι πως θα περασει η αυριανη ωρα στη δουλεια η τι φαγητο θα φανε το βραδυ..

Οκ θα γινω εγω ο κακος σημερα...

το θεμα με το ανεβασμα τετοιων θεματων απο συγκεκριμενα μελη ειναι οτι απλα τα ανεβαζουμε ( κατι που ειναι αναφαιρετο δικαιιωμα του καθενος ) σαν να ειμαστε εφημεριδα, και μετα απλα διατυπωνουμε την οργη μας.

Στο αντιστοιχο μπαραζ πληροφορησης για τις πυρκαγιες υπηρξαν πολλες αποψεις και δημοσιευτηκαν πληροφοριες που πολλα παιδια δεν γνωριζαν.
Σε ενα θεμα σαν αυτο τιποτα καινουργιο δεν προσφερεται, απλα ανατυπωνουμε ενα θεμα που μας τριβελιζει την συνειδηση απο το πρωι μεχρι το βραδυ για οσους κατοικουμε στην Ελλαδα και ενημερωνομαστε απο τα ΜΜΕ.
Και φυσικα δεν τιθεται θεμα "κλεισιματος" ματιων ουτε καμμιας αλλης ευζην τριπλας και αισθητικης......ελεος με τα συμπερασματα.

Μπορει για τον Βαγγελη ναναι κατι πρωτογνωρο ενα ανατριχιαστικο γεγονος σαν αυτο αλλα καποια στιγμη η μαυριλα θα πρεπει να ελεγχθει απο εμας τους ιδιους και μονο........Βαγγελη.
Εκτος αν υπαρχει λογος προς συζητηση.....

ας πούμε οτι είναι ευκαιρία (όπως συνέβη και αλλού) , να αναφερθεί το

http://hamomilaki.blogspot.com/

μια εξαιρετική δουλειά ενός ανθρώπου, που παρά τις επαγγελματικές του υποχρώσεις (υψηλόβαθμο στέλεχος) διαθέτει τον λίγο του ελεύθερο χρόνο για να προσφέρει κάτι στα παιδιά .....

μπράβο Δημήτρη ...

ας πούμε οτι είναι ευκαιρία (όπως συνέβη και αλλού) , να αναφερθεί το

http://hamomilaki.blogspot.com/

μια εξαιρετική δουλειά ενός ανθρώπου, που παρά τις επαγγελματικές του υποχρώσεις (υψηλόβαθμο στέλεχος) διαθέτει τον λίγο του ελεύθερο χρόνο για να προσφέρει κάτι στα παιδιά .....

μπράβο Δημήτρη ...

όντως πολύ καλή δουλειά.......

το θέμα της παιδεραστίας πάντως δεν είναι τόσο απλό....

εδώ υπάρχουν ολόκληρες χώρες με δισεκατομμύρια πληθυσμό που το έχουν νομιμοποιήσει....(βλέπε Ινδία και άλλες χώρες που παντρεύονται απ τα 9 και τα 10,,,)---μην μου πείτε ότι το συγκεκριμένο δεν είναι παιδεραστία...

μάλλον το περιβάλλον τις συγκεκριμένης "οικογένειας" (γείτονες και τα λοιπά) θα είναι Ινδοί,, δεν εξηγείτε αλλιώς,,αφού όλοι γνώριζαν και κανείς δεν μιλούσε....

δεν είναι τωρινό το φαινόμενο....πάντα έτσι ήμασταν ...εμείς οι "άνθρωποι"..

απ το να σέρνει ο ένας τον άλλον λεκτικά,,,μέχρι να τον εξευτελίζει σωματικά και πνευματικά....

κοιτάξτε γύρω σας...στις δουλείες σας,,στους γείτονές σας...στους συγγενείς σας (συγγενής και αγαπημένος είναι κάτι το πολύ σπάνιο)...

εγώ πάλι για να μην πλατιαζω,,,απ το να κρεμάσω κάποιον στην μέση της πλατείας παραδειγματικά,,,,θα προτιμούσα να βοηθήσω στο να μη δημιουργηθεί άλλος ένας....γιατί το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται στην γέννεση του και όχι την αποκορύφωση...τότε είναι αργά,,,,,....και οι πληγές μένουν για πάντα..-bye-

ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ...... ΔΕΝ κακολογω κανεναν ! και οι μεν εχουν δικιο και οι δε....

απλα ειναι φρικη η φαση .....

σιγουρα ενοχλει το θεμα ακομα και η Γθναικα μου εκλεισε το Ραδιο ...

αλλα ομως αν κλεισουμε ολοι τα Ραδια η τις Εφημεριδες ..... απλα θα περασει ευπεπτα και ομαλα και αυτο .....

θα μου πειτε ...θα ειναι το τελευταιο ;;;;;;

ΟΧΙ !!!!

ΑΠΛΑ : αν πεσει κατι στην υποψια σας /μας οπως ενα παιδι με ΜΕΛΑΝΙΕΣ η ενα παιδι με περιεργη συμπεριφορα καταθλιψης ....ΜΗΝ αδιαφορισετε !!!!

ας το ρωτησουμε τι εχει ;;;;; ισως μας αποκαλυψει κατι πολυ φρικαλεο και ισως βοηθησουμε !!

Μεγάλη ιστορία η χρησιμότητα τέτοιων θεμάτων. Από τη μία έχεις την προσπάθεια ευαισθητοποίησης, την ώθηση στον κόσμο να μην προσπαερνά αυτά που γίνονται γύρω του, αλλά να καταγγέλει, γνωρίζοντας ότι μπορεί όντως να γίνει κάτι.

Από την άλλη, όμως, η υπερπροσφορά αστυνομικού δελτίου μας κάνει χοντρόπετσους και αδιάφορους. Βομβαρδιζόμαστε με τόσα πολλά αντίστοιχα περιστατικά, ώστε κάποια στιγμή τα θεωρούμε δεδομένο μέρος της καθημερινότητας, πετυχαίνοντας ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Και πάω ένα βήμα παρακάτω: Κάποιος που διακατέχεται από τέτοιες τάσεις και καταφέρνει να συγκρατεί τον εαυτό του, μήπως ενθαρρυνθεί μαθαίνοντας ότι "αυτά γίνονται συνέχεια και παντού";

Τέλος, αν ένα τέτοιο θέμα πάρει προεκτάσεις όπως αυτές που ανέφερε ο Meletov, σίγουρα είναι πολύ χρήσιμο. Αλλά θεωρώ πως τέτοιες συζητήσεις μπορούν να γίνουν και χωρίς την τυχαία αφορμή. Και ίσως να είναι καλύτερα, διότι το πρόσφατο γεγονός τείνει να διαποτίσει μία πολύ σημαντική συζήτηση με συναισθηματική φόρτιση που δεν οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα.